reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam.
Ja już po żyganku:sick: znowu mnie dziś dopadło... na szczęscie tylko jeden pawik poleciał i teraz jem sucharki i popijam cherbatką, bo żołądek podrażniony:-D

Renatko helloł buziaki 2000 i pisz tu ładnie co u Ciebie???
Fajnie, że wróciłaś:tak:

Puchatko dzień dobry:-)
Dziękuje za chęć podzielenia sie śniadankiem ale na samą myśl o tym co jadłaś :laugh2: no wiesz co;-) Bo ja rano to tylko jakiś jogurt, albo serek homogenizowany, a itak widze, że dziś mojemu brzuszkowi sie nawet to nie spodobało..:laugh2:

Ewcia podaje ręke, bo ja tez oststnimi czasy mam strasznego lenia:laugh2:

Wagnies dziękuje za miłe słówka w galerii;-)
No i główka do góry, oby ta wredota @ już ostatnij raz sie pokazała!!

Niesamowita Tobie też dziękuje za miłe słowa apropo brzuchola, mówisz, że duży... hmm no to szkoda, że na żywo nie widzisz, bo jest jeszcze większy:laugh2:

Kiniusia i co? Pisz szybko co i jak? Robiłaś test, a u lekarza byłaś?
Odezwij sie...

Miłego dzionka lasie

reklama
Cześć dziewczynki,kupiłam test,ale jeszcze nie robiłam,bo mi się siusiu nie chce.Za chwilkę wychodzę do pracy to tam sobie zrobię i jak wrócę to wam od razu napiszę co i jak.Jeżeli chodzi o lekarza to terminy są dopiero na czerwiec-lipiec,ale jak coś by na teście wyszło to trudno-pójdę prywatnie.
Tak czy siak to już straciłam nadzieję na zafosolkowanie w tym m-cu:-(
Wszystkim wam szczerze dziękuję za wsparcie.Pozdrawiam:tak:
Buziaki.;-)

Renata79 witaj :-):-):-):-)
Kiniusia udanego testowania , trzymam kciuki:happy::happy::happy:.
Attatko jak sie teraz czujesz???? Ślicznie wygląda ten twój brzuszek :-):-).
Puchatko witaj :-). Jak mija dzień??
Ewcia witaj :happy::happy::happy:. U mnie też pogoda w kratkę :no::no:.

Sabinko gdzie uciekłaś?:confused:
Ja uciekam do szkoły.
Znowu trzeba siedzieć i słuchać głupiego gadania :eek::eek:
Buziaki

Witajcie!

Ciasto upieczone, więc zajrzałam na chwilkę.

Ataata, brzusio cudny. I już spory :-)

Puchatka, mój mąż nie pracuje w nocy, ale czasami tak się zdarza, że jest w szpitalu i tak samo jak Ty nie mogę wtedy spać.
A mnie nic szczególnego nie czeka. Mam nadzieję, że się nie wycofam w ostatniej chwili ;-)

Kiniusia, rób szybciutko ten test, bo jestem strasznie ciekawa :-)

Ewcia, robisz sweterek na drutach? Ja kiedyś próbowałam się nauczyć, ale w ogóle nie mam do tego cierpliwości ;-)

wagnies, przytulam :-) Nie smuś cię

isikora, rozmiar 34??? :-) Super! Ciesze się, że udało się zamówić sukienkę którą sobie wymarzyłaś :-) A ten wielki dzień zbliża się wielkimi krokami :-D

Renata, nie znikaj nam więcej na tak długo :-) Mam nadzieję, że działy się u Ciebie same dobre rzeczy

A ja chcę żeby było już po weekendzie. Przynajmniej pierwsze kroki będą za mną ;-) I wtedy to już na pewno się nie wycofam.
Pewnie zajrzę do Was w niedziele na wieczór, albo dopiero w poniedziałek, bo jutro i w niedzielę nie będzie mnie od rana w domu, a jeszcze mam gości :-)

Do usłyszenia. Może wpadnę wieczorkiem, ale jak nie to już życzę Wam spokojnego weekendu:-)
U nas dzisiaj cieplutko, chociaż wieje. Wczoraj za to lało cały dzień.
Na ra!

Rozszałam sie przedpołudniem ze sprzątaniem a potem zabrałam sie za wyszywanie i jakos dzień przeleciał. Męzus znowu poszedł do pracy więc :-( ale przynajmniej rano wróci a nie jak dzis dopiero na obiadek. Uciekam do łózia bo jakos taka mało kumata jestem.
Kochane śpijcie spokojnie i śnijcie o samych miłych rzeczach:-) :tak:

Ale i tak wam dziękuję.No cóż,kolejny cykl starań.Mam tylko nadzieję,że przysłowie:DO TRZECH RAZY SZTUKA,się sprawdzi.To mój trzeci cykl.Plamienia przechodzą powolutku.Teraz idę lulać,bo niedawno wróciłam z pracy.Słodkich snów;-).

dobry wieczór wszystkim :-):-):-).
Jejciu ale mnie złapała alergia :-:)-:)-(. Zawroty głowy i 38,3 stopni gorączki :baffled::baffled:.
Teraz po lekach jest lepiej ale w szkole było tragicznie :eek::eek:.

Dobrze,że mis po mnie przyjechał bo nie wiem jak bym wróciła do domu :sick::sick:.

kiniusiu może test nie mówi prawdy :tak::tak:.
Jak nie to następnym razem wam się uda :-):-):-):-)

Dobranoc wszystkim :happy::happy::happy::happy::happy::happy:

hej kobitki
mnie tez juz danwo nie bylo, bylam zapracowana no i te nerki, w sumie to ja juz nie wiem co mi jest,bylam u lekarza pobrali mocz na posiew i dzis dzwonilam i mowia ze nic nie ma to czemu mnie kurna boli:wściekła/y: i dam se lape uciac ze to ma zwiazek z pecherzem ,bo jak rano robie siusiu to potem mnie w brzuszku piecze, a o bolachmw plecach na wysokosci nerek juz nie wpsomne- wiem jedno jak mi nie przejdzie od picia zurawiny ide do innego lekarza-jedno wiem ze ja sobie tego nie wymyslam i nie bawi mnie placenie za kazda wizyte i kazde badanie- poprostu jestemn juz taka zla ze nie wiem co zaraz zrobie:wściekła/y: :wściekła/y: moja choroba ktora juz mnie meczy prawie 3 miesiace jest jedna zagadka-oto i amerykanska medycyna:wściekła/y:

pozatym jesli dzis nie przyjdzie @ to moze zrobie sobie test, ale jakos nie mam objawow ciazowych, oprocz tego ze mnie bola cycuszki -dawno tak mnie nie napierdzielaly

ok dziewczyny spadam bo chrzesniaczka ma wystep w szkole musze sie zameldowac

pozdrawiam i caluje wszystkie ;-*

reklama
Hejka
Ja jestem na wsi u szwagierki,mój mąz pojechał na ryby ze szwgrem. My siedzimy,może pogod aise poprawi ipójdzzie Matuś na dwórek.

.
Ewcia, robisz sweterek na drutach? Ja kiedyś próbowałam się nauczyć, ale w ogóle nie mam do tego cierpliwości ;-)
Na ra!
A no robie mateuszkowi i sobie także. juz dziecko 3 zrobilam,ale wcześniej,teraz nie mam weny jakos.

Dobry wieczór kobitki.Wyszła 1 kreska na teście i jest mi teraz jeszcze smutniej niż było:-( Dobranoc.
Kiniusia głowa do góry, next time się uda na pewno tego wam życzymy. A nawe to tmy nie myslcie tylko działajcie bez zabezpieczen, hehe jak my. Juz nie myslimy o tym tylk bez zabezpieczen sie kochamy i czekamy czy cosik wyjdzie...
Miłego dnia wszystkim...

Do góry