reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam kobitki:-):-):-)

U mnie lalo kilka dni, dziś troszkę się przejaśnia, ale ja w domciu, bo załapałam paskudne przeziębienie:sick:gardło mi zaraz eksploduje:wściekła/y:, poza tym zawsze jest opcja ze może być wczesna fasolka w drodze a na test za wcześnie, więc co za tym idzie nie ryzykuje z lekami. Tylko co tu robić? Wypłukałam gardło wodą z solą, piję herbatki z cytryną i miodem no i właśnie zjadłam kanapki z czosnkiem:baffled: fuuujj. Ja czosnek uwielbiam ale wolę sos czosnkowy niz świeży pokrojony w plasterki na kanapce, w sumie jak jadłam to w miarę smakowało ale teraz mam taki wyziew że ho,ho:-):-):-).Zęby umyte 2 razy, wrąbałam pomarańcza żeby zabić zapach, żyję 3 gumy do żucia i nic, bleeee:baffled:. Czuję sie podle, mam tyle sprzątania a nie mam siły na nic, w dodatku przez pół nocy bolał mnie żołądek, znów mi dokucza, praktycznie codziennie mnie mdli i jest mi niedobrze. Mam tylko nadzieję że nie będę musiała po raz 3 iść na gastroskopię:baffled:. Miałam nadzieję że udało mi się wyleczyć ten mój bidny żołądek, tylko ze to moje zapalenie jest chroniczne więc pewnie już do grobowej deski będę miała problem:-(.O wilku mowa, znów zaczyna boleć, chyba po tym czosnku:baffled:

Renatko bardzo się cieszę że znów jesteś:-):-):-), pisz jak najwięcej, jesteś teraz w Polsce czy w UK?

Kiniusia uszy do góry, nastepny cykl będzie szczęśliwy:-)

Ewcia ja też kiedyś coś tam dłubałam na drutach i na szydełku, ale kiedy to było? oj z 10 lat temu, pozdrawiam Ciebie i Mateuszka:tak:

Ataata jak tam akcje żołądkowe? mam nadzieję że odeszły w zapomnienie;-)

Puchatko powiedz kochana kiedy zaczynasz nową prackę bo nie mogę znaleźć w postach:eek:, musze wiedzieć kiedy trzymać kciuki:-)pozdrawiam gorąco

Niesamowita wypij moje zdrówko wieczorem na piwku, bo chorusek jestem:-):-):-)

Gosiu z całego serca życzę 2 krech i zdrówka życzę:-)

Isikora pewnie jak zwykle zalatana z zaproszeniami bidulko;-) ja też brałam ślub w czerwcu 18 -go, w tym roku będzie 3 lata, wspaniały miesiąc :-):-):-)

asialc pozdrawiam gorąco, ucałuj Natalkę:-)

wagnies życzę aby @ szybko się spławiła i zaczął się nowy owocny cykl:tak:

reklama
Witajcie Kochane!!!
Ja juz zaliczyłam sobie popołudniowa drzemęczke bo mnie tak spanko brało że nie mogłam dac rady:-D jakieś bzdurki mi się śniły a teraz wcinam lody orzechowe :tak: Od samego ranka wyrwałam dzis żeby posprzatać łazienke zrobic pranie potem zakupki i obadek więc w sumie kimanko było zasłużone:tak:
Kiniusia uszy do góry i wszystko będzie dobrze może w Twoim przypadku sprawdzi sie do trzech razy sztuka :tak: Życze Ci tego z całego serduszka:-) ja mam opcje juz do 18 razy sztuka ale może się w końcu uda :-D
Gosiu może faktycznie pora na zmianę lekarza skoro Cie boli i cos Ci dokucza to a ten nie potrafi temu zaradzic to zrób mu papa i tyle. Życzę żeby na teście były dwie grubachne krechy i zdrówka bardzo duzop zdrówka:tak: Buziaki:laugh2:
Ewcia Łatwo Ci powiedzieć żeby o tym nie myśleć Ty masz chociaż Mateuszka ja za to ponad 1,5 roku staranek badanka i w prerspektywie na jesieni badanie drożności jajowodów :-( chyba ze sie uda zafasolkować. NIe siedzię z wykresikiem i nie myśle dzis tak a jutro nie ma sensu bo kochamy sie wtedy kiedy mamy ochotę ale zwyczjanie byśmy chcieli żeby nam sie udało:tak: Żczę lepszej pogody żebyś synuś miał okazje się przewietrzyć :-)
wagnies mam nadzieję że ta wstrętna @ nie daje Ci za bardzo w kość i oby szybjko poszła i nie wracała :tak: Buziaki
Asiu trzymam mocno kciuki i już nie moge sie doczekac żeby sie wyjaśniło co Ty tam kombinujesz Kochana:tak: Buziaczki dla Ciebie i Natalki:-)
Renatko musisz do nas częściej zaglądać bo wąteczek nabrał rozpędu :tak: Miłego dnia:-)
Isikora a to niedobra alergia dobrze że jest ktoś kto sie o Ciebie zatroszczy:tak: Może trochę daje Ci bardziej w kośc bo jednak jakiś mały stresik jest przed tym wielkim dniem a poza tym organizm wmęczony bo ciągle biegasz cos załatwiasz:tak: Dobrego samopoczucia i odpocznij może odrobinkę :-D
NIeSamowita dzionek widzę zaplanowany i humorek tez odpowiedni:tak: Buziaczki:-) A jak tam mdłości???
Ataata jak tam samopoczucie zafasolkowanej?? Jak Ty ogólnie się czujesz sama ze sobą ?? Trzymaj sie cieplutko i oby więcej rozmów z wielkim uchem nie było:tak:
mufka a co to za przeziebionko Cie dopadło oby szybko poszło może czosneczek je przegoni na cztery wiatry:tak: do nowej pracki pójde dopiero od czerwca tak wyszło i już tzn. w gre wchodza dotacje z urzędu i dlatego to sie tak przeciąga ale trzymam ręke na pulsie. Póki co mam czas nabrac sił i chęci do nowej pracki a im dłuzej siedze w domku tym chęci większe:-D trochę sie na początku przejęłąm tym raczej przymusowym no i bezpłatnym urlopem ale męzuś mi wbił do głopwy że to nic :tak: on mi rózne rzeczy do główki wbija bo to bardzo rozsądny facet :-)
sreberko tradycyjnie machanki z ciepłymi myślami:tak:

Witajcie
My juz z Matetkiem w domku,a tatuś dalej na rybach,hmm ciekawe o której do domu zawita,przewiduje o 21,ale zobaczymy.

Ewcia[/B] ja też kiedyś coś tam dłubałam na drutach i na szydełku, ale kiedy to było? oj z 10 lat temu, pozdrawiam Ciebie i Mateuszka:tak:
:tak:
Mufka ja kiedyś miałam wene,he a teraz nawet nie chce mi się zasiadać do drutów,zmuszma się żebys kończyć sweterek małego.

Ewcia Łatwo Ci powiedzieć żeby o tym nie myśleć Ty masz chociaż Mateuszka ja za to ponad 1,5 roku staranek badanka i w prerspektywie na jesieni badanie drożności jajowodów :-( chyba ze sie uda zafasolkować. NIe siedzię z wykresikiem i nie myśle dzis tak a jutro nie ma sensu bo kochamy sie wtedy kiedy mamy ochotę ale zwyczjanie byśmy chcieli żeby nam sie udało:tak: Żczę lepszej pogody żebyś synuś miał okazje się przewietrzyć :-)
Puchatka sorki,ja nie chciałam cię urazić,mam andzieję,że się nie gniewasz. masz racje co ja mam do gadania,skoro mam już jedno baby. Życze powodoznka i obby szczęśćie zawitało w twoim brzuszku.;-) :-) :tak: .
Pozdrawiam..

Wiecie co ja tak czytam i cały czas się zastanawiam,że tu mało mężatek,a wszytskie staraczki, czyli dzidziusia chcecie przed małżeństwem-do niektyórych kobietek to się tyczy..także nie do wszystkich..
Tak tylko pytam ile was jest chcących najpier dzidzie a nie małżeństwo,

TYLKO NIE OBRAŻAJCIE SIE,ja poprostu ciekawość normlanie amm w sobie z tym pyta i wyjechałam tutaj z nim...

Witam sie wieczorkiem... chcialam tylko zyczyc Wam dobrej nocki...

Ja mialam dzis pracowity dzionek, wlasnie wrocilismy z mezusiem od moich rodzicow, pomagalam mamie sadzic jarzynki, krzaki owocowe i troche w ogrodku jeszcze... a teraz padam z nog, do tego jestem caly czas na pyralgince i dzis mnie niestety zalewa... wiec wybaczcie ale ide do wanny a potem pod kolderke...

milej i owocnej nocki zycze!!!!

Dobry wieczór kobitki:-)
wagnies ,jak Ty masz dobrze;ja niestety mam natrysk i marzę by sobie poleżeć w wannie:tak: Miałaś pracowity dzionek-odpoczywaj sobie.Słodkich snów.;-)
ewcia81 ,ja jeszcze nie jestem mężatką,ale jest to w planach na przyszły rok:-D Ja się nie obrażam i nawet mi to przez myśl nie przeszło.Buziaki:-)
puchatka ,dziękuję i wierzę w to,że Tobie też na pewno się niedługo uda zafasolkować:tak:
mufka ,u mnie pogoda też be,ale ciągle mam nadzieję,że w końcu niedługo zrobi się cieplutko.Współczuję Ci tego przeziębienia:-(,ale masz rację;domowe sposoby wg mnie są najlepsze w walce z chorobą:tak:.Co do żołądka to nie wiem co Ci doradzić:-(.Nie miałam większych problemów z moim.Wypluj to słowo o 3 gastroskopii:eek:
renatko ,witaj.Pozdrawiam cieplutko:-D
Resztę dziewczynek gorąco pozdrawiam i w ogóle wszystkie buziam:-D

Witajcie Kochane!!!
Ewciu nie musisz przepraszać ja tylko chciasłam żebys wiedziała że to nie całkiem tak prosto wyglada a do powiedzenia masz dokładnie tyle samo co inne bo tutaj wszystkie jestesmy równe i na takich samych prawach. Dorzucam przytulaski i buziaki :-D No a ja jak widac jednak mężatka jestem :tak:na dodaytek szczęśliwa i bardzo zakochana w mężu:-)Miłego dnia
wagnies Ty jednak mróweczka jesteś i nawet w weekend ciężko pracujesz niech już tylko ta wredota @ Cię nie męczy Buziaczki niedzielne:-)
kiniusia nie ma sprawy ja wierzę a przynajmniej staram sie wierzyc że kiedys każdej z nas sie uda i że to kiedys nie będzie za to sto lat:-)Oby szybko Ci sie udało bo wiem że czekanie potrafi byc straszne:tak:Miłej niedzielki:-)
NieSamowita oby Twoje toasty okazały się jak najbardziej brzemienne w skutki :-)miłego dnia :tak:
Asiu kciuki trzymane:tak::-)
Isikora mam nadzieje że alergia nie dokucza za bardzo:tak:spokojnego dnia:-)
Mufka zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka:tak:Buziaczki:-)
gosiu Tobie tez po prostu zdrówka:-)
sreberko oczywiście machanko z dobrymi i ciepłymi myślami:tak:
Ataata oby jak najwięcej jedzonka zostawało w Twoim brzusiu. Spokojnej niedzielki i dużo uśmiechu :tak:Głaskanko dla fasolki i przytulasek dla Ciebie:-)
dorapio gdzie sie znowu skryłaś a może juz sie pakujesz ;-)??
Dla kobietek których z powodu sklerozy nie wymieniłam spokojnego i usmiechnietego dnia:tak::laugh2:

Witajcie kochaniutkie...
Ja pieke ciasto właśnie,murzynka,obiecałąm babci dać,bo robi imieniy dizisaj,a ma we wtorek..ale w domciu tez zostawie,bo maż i Matuś zajadą sie tym ciastem.
U mnie pochmurno,a rano było tak pięknie,słonecznie,a teraz hmm coraz gorzej.

Ewcia Witaj :-) Ja najpierw dziecko później jak już zajde to dopiero jakieś trzy lub cztery miesiące po dowiedzeniu się że jestm w ciąży to ślub :-)
Wow super plany,wogóle fajnietak troszke planować. He mój mąz to w planach ma zmiane auta..a ja dzidize.hehe

Witajcie Kochane!!!
Ewciu nie musisz przepraszać ja tylko chciasłam żebys wiedziała że to nie całkiem tak prosto wyglada a do powiedzenia masz dokładnie tyle samo co inne bo tutaj wszystkie jestesmy równe i na takich samych prawach. Dorzucam przytulaski i buziaki :-D No a ja jak widac jednak mężatka jestem :tak:na dodaytek szczęśliwa i bardzo zakochana w mężu:-)Miłego dnia
Fajnie super napisałaś, bardzo się cieszę,że tak napisałaś,czuje się lubiana:-):tak::-D przez was... Fajno ze takie cosik jak BB i forum istnieje...

Buziole dla wszystkich bez wyjątku!!!

Cześć dziewczynki,jak tam wam dzionek leci?:-D
Mi powolutku,za chwilkę wychodzę do manufaktury jakieś buciki sobie kupić,bo na razie dysponuję tylko adidasami.Ależ ja się najadłam...:-)
Buziaczki i miłego dnia;-).

reklama
witajcie!!!! widze ze u nas na bb pustki pewnie miło spędzacie czas?? cały czas mam problmy z kompem a wczoraj mnie nie było w domciu pojechaliśmy z mężusiem odwiedzić mojego szwagra w Iwoniczu Zdrój jest tam w sanatorium w jedną stronę jechaliśmy ponad 6 godzin ale to była męczarnia wróciliśmy do domu w nocy dopiero i nie dawno wstałam i zagladam co u was słychać. Jutro znowu powtórka z rozrywki PRACA już chyba potrzebuję wypoczynku jakiegoś urlopu codzinnie to smo dom praca dom i tak na okrągło pozdrawiam was wszytkie kobitki!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry