Witajcie Kobietki!!!
Niby jeszcze nie tak późno ale już mi troche czytania sie zebrało

Pije kakao wcinam kanapeczki z białym serkiem i musem jabłkowym :-) i myśle co dzis trzeba by zrobic. Nie wiem ile razy budziłam sie w nocy ale wiedziałam że tak będzie więc wyspana za bardzo to nie jestem ale za to za oknem słonko i wiatr sie uspokoił to może rowerek dzisiaj
wagnies przykro mi że ta wstrętna @ Cie męczy. Oby w końcu poszła i długo nie wracała

Mimo wszystko miłego dnia i dużo ciepełka:-)
kiniusia robiłaś teścik wiesz coś??? Ataata ma rację że w jakikolwiek sposób musisz sprawdzic co się dzieje. Wiem że nasza służba zdrowia zostawia wiele do zyczenia

ale jak sie nie da wejśc drzwami to trzeba oknem. Czekamy na wieści!!!!
Ataata mam nadzieje że Ty moja droga czujesz sie dzisiaj dobrze a te wszystkie depresje i smuteczki chowasz na samo dno szuflady. MOge sie podzielić śniadankiem zdrowe i pyszne :-) a co do brzusia to już jest tylko wyhodowany z innych przyczyn:-(

teraz sie trzeba dorobic takiego fasolkowego

Buziaki
NieSamowita widze ze humorek w pełni :-) a jak tam samopoczucie ? Miłego dnia
Ewcia u mnie dzisiaj słonko ale u Was chyba jeszcze nie niestety:-( ale w końcu i do Was dotrze. Buziaki dla Mateuszka:-)
Isikora my salę całkowicie sami stroiliśmy więc przynajmniej na to miałam całkowity wpływ a torcik mi piekły panie kucharki które robiły jedzonko weselne i poszedł do ostatniego kawałeczka

Zostało Ci w sumie póltorej miesiąca wolności

żartuje ale teraz to juz z górki do zostania żonka. Buziolki:-)
Mufka spokojnego dnia a juz jutro weekend:-) Dużo słonka bo chyba ciągle u Ciebie jeszcze deszczyk
Asiu weekend juz za drzwami i jestem ciekawa co tez tam Cie czeka mocno trzymam kciuki

Buzaczki dla córci:-)
Gosiu jak tam zdrówko?? mam nadzieje że lepiej

grzecznej podopiecznej życze :-)
sreberko machanko

i buziaki i jeszcze mnóstwo słonka
dorapio miłego dnia
Reszta Kobietek która sie nam gdzieś ukryła niech szybciutko wychodzi na światło dzienne dla Was też moje drogie dużo słonka i miłego dnia