reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

hellooooooo:-):-):-)
ataata jak na Hel to i do Gdyni, do mnie musowo musisz zajechać:tak:zapraszam na kawkę:-)Gdynia to naprawdę piękne miasto i ciągle się rozwija, poza tym zawsze się coś dzieje, koncerty, imprezy. Latem ma się odbyć koncert Heineken Opene'r Festival w Gdyni na Babich Dołach, ma byc Bjork i inne gwiazdy, a to kilka minut jazdy autem od mojego domu:-):-):-)

pozdrawiam wszystkie dziewczynki:-):-):-)

reklama
Wagnies ten mój suwaczek u Ciebie w poście jest oki:-p :cool2:

Mufka no zobaczymy , dziękuje za zaproszenie:tak: Jak dam rade to wpadne, albo sie jakoś umówimy... No chyba że Hel nie wypali to wtedy Mazury.
A Gdynia wiem, że piękna i fajna, z resztą wszędzie nad morzem mi sie podoba. Za gówniarza jezdziłam z rodzicami co rok nad morze na 2 mies i zawsze żesmy jezdzili pod namiot w kilka miejscowości. Takrze nad morzem to już chyba wszedzie byłam i wszedzie mi sie podoba, ale najfajniejsze itak są ruchome wydmy...

no i poszedł do tej pracki i zostało mi się samej tzn. za ściana teściowa ale.... same rozumiecie :-( zostało mi pozmywac po kolacji i do łóżeczka ale to i tak zapowiada się mało spankowo bo nie wiem dlaczego ale jak mężus w nocy pracuje to ja jakos gorzej sypiam :baffled:
Ataata śliczny brzusio kurcze Ty nawet ciązowo to masz super figurke :tak: ja to pewnie w ciązy to będę jak wieloryb wyglądać bo już teraz kilogramków nie brakuje:confused:
wagnies a to wredna @ mnie ostatnimi laty zgrzeczniała ale i tak potrafi dac takiego kopa że ledwo chodze:confused: może wyślemy je razem na jakieś długie wakacje :tak: Buziaki i spokojnej nocki i co najmniej cudownych snów:tak:
mufka to super masz :tak: a jak tam dzisiejszy dzionek minął ???
NieSamowita wy w końcu cos sprodukujecie ;-) miłych snów

Dziewczyny jest mi źle,bo nie wiem co mi jest cały czas ze mnie spływa ten śluzik w bardzo małych ilościach o kolorze bardzo,ale to bardzo ciemno-brązowym.Jutro zrobię test,ale już straciłam nadzieję:-(.Troszkę mnie kłuje lewy jajnik od czasu do czasu.Nie wiem co myśleć o tym wszystkim,poszłabym do lekarza,ale się długo czeka,a w tym m-cu nie mogę sobie pozwolić na prywatnego-niestety.Ta Łódź...:wściekła/y:
Pozdrawiam was i całuję.

Kiniusia niestetki aż tak na śluzikach sie nie znam że Ci pomóc :-( ale jednego czego Ci nie wolno to tracic nadzieji dobrej myśli byc trzeba zawsze wiem łatwo powiedziec trudniej zrobic ale zobaczysz wszystko sie ułoży:tak: Fasolki najlepiej wiedzą kiedy jest na nie odpowiednia pora. Rób jutro teścik i prosze myśl pozytywnie a ja trzymam kciuki za jednak dwie bardzo ładne krechy:tak: :tak: :-) Buziaki i spokojnego snu i przyjemnego śnienia:tak:

Hejka w nocy...
Wszyscy spią,moje oba chopaki,a mi się nie chce spać,takze sobie poczytałam co tam u was i teraz popisze...
Mój mały tak tate wymęczył,że oboje o 22 padli na wyrku...a mama nie śpi..
U nas codziennie zimno,pochmurno,wietrznie,także moej dziecko nie chasa za bardzo na dworku...bo jak wyjdziemy to zaraz wracamy,bo zaczyna padać...Ale za to w domu odbija sobie i lata to tu to tam,to na tate poskacze i woggóle wszędzie go pełno...

Ataata ale siuperowaty brzusiooo,kiedy my będziemy się swoimi chwaliły..hmm:baffled: ;-) :-) :confused:

kiniusia ja też się nie znam na tych sprawach śluzowych...rób testa i daj znaka...

Wogóle to kto niedługo testuje..oznajmiajcie...bo ja się pogubiłąm..
A tyle piszecie,że zanim doczytałam do konca to nie pamiętałąm kto co napisał...

Jutro będe na bieżąco..

Buziaki dla wszystkich cioteczek,papa

Dobranoc...

reklama
Kiniusia kobito rób testa jutro z samego rana bo tak nie wolno!!
A co jeśli jesteś w ciąży i masz krwawienia..??!! W takim przypadku tylko szybka reakcja i leki podtrzymujące wchodzą w gre... Rany lasia strasznie mnie martwi to, że nic z tym nie robisz:-( Naprawde. Jeśli nie masz kaski nawet na teścika to biegiem jutro do gina państwowego i masz powiedzieć w rejstracji, że masz podejrzenie ciąży i krwawienia od paru dni. Albo nawet skłam w rejstracji, że jesteś w ciąży i krwawisz! MUSI!!! ale to musi Cie przyjąć w tym samym dniu, a nawet bym powiedziała, że bez kolejki. Bo jeśli jesteś w ciąży to jesteś w takich sytuacjach chroniona przez prawo i masz pierszeństwo wizyty u lekarza!!
A jeśli świnie będą robić jakieś problemy to ich opier*** grubo i idź do szpitala, tam Cie przyjmą i przebadają na 100%. Nawet jeśli miała byś wziąść wolne jutro, to zrób to prosze Cie (jeśli dasz rade)
Kiniusia Kochana prosze Cie zrób coś z tym... a jeśli masz fasolke w brzusiu... to musisz jej pomóc przetrwać...
Trzymaj sie Kochana i Trzymam kciuki aby wszystko było ok.
Buziak

Ewcia, Puchatka dziękuje za miłe słówka i mam nadzieje że za niedługo wy się będziecie chwalić takimi brzuszkami... :)

Do góry