reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witaj cie kochane kobitki!!!! sorki nie odzywłam się ale coś mi net szwankuje raz jest raz go nie ma. Ale przez te trzy dni naprodukowałyście prawie 30 minut czytałam. U mnie nic nowego chociaż humorek coraz lepszy nie ma sensu się zadręczać myslami wkońcu bym wylądowała w jakimś wariatkowie. Mój mąz pomyślał i na moje smutki funduje nam wczasy najprawdobodobniej jedziemy a raczej lecimy do Portugalii albo egipt sami nie wiemy gdzie bo te dwa kraje to są podróże naszych marzeń. może wrócimy we trójkę boże chyba byłabym najszczęsliwszą osobą na świecie. :-) :-) :-) :-)

Puchatko kochana niczym się nie przejmuj podobno jak się bardzo chce to nie można. Niedawno jak wczoraj spotkałam się ze znajomą, o dziecko starali się 9 lat i wkońcu postanowili zostać rodziną zastępczą dla rodzenstwa 2 latka i 5 miesięcy byli tak zajęci maluchami że nie wiadomo kiedy i ona jest w ciąży po długich 9 latach, stwierdziła że dopiero teraz chyba jej sie coś odblokowało i zaszła w upragnioną ciążę. Może jak na jakieś wakacje wyjedziecie i na chwilkę zapomnicie o starankach to w tym momencie zafasolkujesz z całego serca ci to życzę i nam wszytkim.

Niesamowita współczuję z powodu usunięcia ząbka. Ja pamietam 4 lata temu miałam naraz 2 ząbki usuwane te tzw. mądrości to wiem co teraz czujesz!!!

Pozdrawiam was gorąco kiniusia, Ataata, asialc, mufka, isikora i reszta dziewczynek które pominęłam

reklama
wagnies, a może....;-)

Puchatka, to póki mąż był trzeba było działać;-) Nigdy nic nie wiadomo. A nie, jeszcze jest. Tak? To do roboty!:-)

NieSamowita, oj Ty zwariowana kobieto :-D Szalejesz, szalejesz hi, hi, hi

Ataata, jak tam dzisiaj samopoczucie? I zjadłaś te frytki czy Ci się w ostatniej chwili odechciało? Tak bywa :-D

Tak do Was zajrzałam, bo mąż na mieście, a Natalka wyciagnęła dziadka na spacer, więc mam chwilę tylko dla siebie :-) I już chcę sobotę!!! A właściwie niedzielę wieczór, żeby było po. :-) Przynajmniej będą za mną te "pierwsze koty za płoty" :-D :-D :-D Ale mi się dłuuuuży.:-)

Hejka Dorapio! To ja mogę polecić Egipt bo byłam i jestem zachwycona! :-) A hotel w którym mieszkaliśmy był dla mnie idealny :-) Chociaż słysząłam, że Portugalia też wspaniała i kiedyś mam zamiar się do niej wybrać. Za powrót we trójkę będę mocno trzymać kciuki :-) Może zmiana klimatu dobrze podziała ;-) Nigdy nic nie wiadomo. Ściskam :-)

No kobietki tak zaglądam i chwilkę mnie nie było a tu już jakieś podróze :-) chętnie bym sobie gdzies pojechała ale kurcze jak zawsze na przeszkodzie pieniążki:-( może kiedyś
dorapio gdzie byście się w końcu nie wybrali to zycze powrotu we trójkę.:tak: :-) Tak poza tym to jeszcze nie mam tak że przytulanki uzależniam od dni płodnych i oby tak pozostało póki co wszystko sprowadza sie do ochoty a dzisiaj jakos tak mi sie ten śluzik wypatrzyło a tu taki zonk. Będzie co ma być :tak:
Asiu tylko jak tu się do męża dorwać skoro śpi a ja rozumiem że troche odpocząc musi bo juz rano był w pracy od 6 do 14 :-( więc narazie patrzę jak śpi i schrupałabym go bo tak słodko wygląda:-D :-p ależ jestem ciekawa co tez czeka Cie w ten weekend i cały czas mocno trzymam kciuki:tak:
wagnies a coż to Cie dopada Kochana że jakieś słabości ?? Mam nadzieje że to nic wielkiego :tak: Miłego wieczorku:-)
NieSamowita coś takie podejrzane te Twoje dolegliwości;-) :-)

dorapio no to ja też trzymam kciukasy za powrót we trójke.. Super wam sie wczasy zapowiadają, my tylko nad morze nasze sie wybierzemy na Hel, -zawsze jakiś odpoczynek, choć powiem szczerze, że uwielbiam nasz Bałtyk.

Asiu fryteczki jak najbardziej wszamałam... i to z młodych ziemniaczków... mniam pycha... za to kapusniaczek już mi mniej po głowie chodzi:laugh2:

Puchatko a może weź męża "na śpiocha" :laugh2: :-p ;-) hehe żartuje

wagnies, a może....;-)

Asialc raczej nie...

Dorapio no prosze, prosze.... jakie plany wakacyjne... ja nic nie podpowiem bo nie bylam ani w Portugalii ani w Egipcie... ale Egipt to moje marzenie....

wagnies a coż to Cie dopada Kochana że jakieś słabości ?? Mam nadzieje że to nic wielkiego

Puchatka wiesz nieraz mi sie zdarzaly omdlenia w czasie @... wiec zrzucam to na kark nadchodzacej malpy...

Ataata a jak dzis Twoje kulinarne zamilowania??? Co dzis upichcilas???

Ataata a jak dzis Twoje kulinarne zamilowania??? Co dzis upichcilas???
Wagnies dzisiaj nic szczególnego... miałam lenia cały dzień... dopiero wieczorem sie za obiad zabrałam i wykombinowałam tylko fileta z kurczka w panierce z młodymi ziemniczkami i buraczkami (ze słoika:laugh2: ) -czlyli standard, szybki i prosty obiad;-)

reklama
Raczej nie z monitorkiem... wszystkie dziewczyny ktore maja suwaczek z LaFemmeBonita maja jakis blad....
A to Twoj suwaczek:

bg391550.jpg

Do góry