Witajcie Kochane!!!
Stwierdziłam że koniec lenistwa bo inaczej popadne w jalkąś depresję nim pójdę do pracy. Zatem od ranka pranie sie robi obiadek gotuje a ja zaraz zabieram się za porządki
Ilonko jak czytam o Twoich przygotowaniach to mi sie troszke mój ślubek przypomina ale chyba u mnie pewne szczegóły poszły na żywioł. To dlatego że 4 miesiące przed ślubem moja mam miała cięzki zawał i tak naprawdę przez 1,5 miesiącsa nie wiadomo było czy będzie jakakolwiek uroczystość poza ślubem. W tym samym czasie mnie dopadło zpalenie stawów krzyżowo-biodrowych ehh ogólenie

było mało radośnie przez spory czas. Pewnie dzisiaj wiele rzeczy zrobiłabym inaczej chociaż gośćie super byli zadowoleni i do dzisiaj wspominają jak fantastycznie się bawili

jednego jest mi naprawdę żal że nie było żadnej sesji zdjęciowej i zdjątka mamy robione tylko przez kuzyna mężusia chociaż są super bo facet ma do tego rękę
wagnies widze że Ty tez miałaś wszystko dopracowane w najmniejszych szczegółach

aż mi jakoś tak dziwnie bo ja nie pamietam naszego pierwszego tańca :-( nie wiem właściwie najbardziej to pamiętam to co działo sie w Kościele

w każdym razie spokojnego dnia ale nie daj Boże nudnego bo wtedy się ciagnie straszliwie.Buziaki
NieSamowita jedną wizytę u dentysty juz przeżyłaś druga tez przeleci bo Ty dzilena kobietka jesteś
mufka miłego dnia i oby nie za cięzkiego co będziesz miała siłe jeszcze BB
Asiu trzymam kciuki za Twoje tajmnnice oby wyszło jak tylko zechcesz i napewno dasz radę

Buziaki dla Natalki:-)
Ewcia cos ten wiatr uparty i u mnie nie znika mam najdzieje że u Was lepiej i Mateuszek ma okazje do spacerków
sreberko miłego i slonczengo dnia i oczywiście machanko
Ataata co nowego na froncie słychać?? czy dzisiaj w menu kapuśniak?? pogłaskaj fasolke od cioci

a dla Ciebie dużo ciepełka:-)
dorapio moja droga gdzie się skrywasz???miłego dnia:-)
Gosiu mam nadzieje że wolny dzień miło spędzony i że zdrówko juz w zasięgu ręki

Buziaki
Do reszty Kobietek słonka dużo uśmiechu jeszcze więcej i dużo siły żeby wszystko było jak najlepiej

:-)