reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

mufka niestetki nie da sie o tym nie myśleć ani nijak tego ominąć. Musi być dobrze a tak wracjąc do pytań kiedy Wy ?? to zakzałabym zadawania tego pytania nie mam ochoty tłumacyzc że są problemy a udawana beztroska odpowiedź że az bociany zaoferują nowsze modele coraz trudniej przez gardło przechodzi :-( Powtarzma sobie ciągle i ciągle że będzie dobrze musi być ale przyznam sie pocichutku że czasem trace nadzieje zobaczymy co tam nam los zgotuje :tak: Buziaki

reklama
puchatko zgadzam się z każdym Twoim zdaniem!
nie zgodzę sie tylko na utratę nadzieji! musi być dobrze, doczekamy się, zobaczysz.
Ale wiem jak się czujesz, ja tez miewam chwile, ze chce mi się wyć,( niedaleko szukać-kilkanaście postów wczesniej) ale ta nadzieja gdzieś się zawsze jednak tli, musi się tlić.Nadzieja jest jak powietrze, jest obecna zawsze, tylko czasem jesteśmy tak smutni że przysłania nam ją wszechobecny smutek.BęDZIE DOBRZE:-):-):-)

i tak trzymac puchatko:-) pozdrawiam i życzę kolorowych snów, idę lulu bo tak mnie jajnik kłuje że nie wyrobię, poza tym dzis miałam ciężki dzionek, a jutro czeka mnie w pracy jeszcze cięższy:baffled:
do juterka pa pa:-):-):-)

Dobrej nocy zycze... ja mykam do lozka bo dolek jakis nadchodzi... rano sie okaze czy sen go przegonil.... :-(

Witajcie kochane dziewczynki !!!!!!!!!!!!
Jejciu od samego rana( od 5 ) boli mnie strasznie głowa :-:)-:)-:)-(.
Wzięłam pigułkę ale tak pomaga ,jakbym w ogóle jej nie brała.
Ból niesamowity :no::no: ale za to humorek super :-):-):-):-):-):-).

Sabinko jestem jestem :-D:-D:-D:-D:-D.
Wczoraj mieliśmy jechać z zaproszeniami ale misiak był zmęczony i posiedzieliśmy sobie w domku ;-);-);-);-);-);-).

wagnies spokojnego dnia w pracy :-)

Sabinko zostało 10 zaproszeń ale za to dużo przygotowań:tak::tak::

- dekoracja sali
- alkohol
- kurs tańca ( ciekawe czy jeszcze jakiś będzie :confused:)
- dodatki do sukni ślubnej
- suknia na poprawiny
- garnitur
- dodatki do garnituru
- wiązanka na samochód, moja, druhen
- biżuteria
i kilka drobiazgów :-):-):-).

Ciekawe czy się ze wszystkim wyrobimy :confused::confused::tak::tak:

reklama
Sabinko zostało 10 zaproszeń ale za to dużo przygotowań:tak::tak:

Isikora dzionek na razie mija mi spokojnie, w pracy na chwile jestem sama wiec lukam do Was....
A co do przygotowan to rzeczywiscie jeszcze Wam troche zostalo... Z kursem tanca teraz to moze byc juz ciezko... moze poszukajcie kogos kto indywidulanie z Wami pocwiczy i np. ulozy choreografie do pierwszego tanca - my tak zrobilismy i bylo ponoc super ;-) A dekoracje zrobila nam osoba ktora wspolpracuje na stale z ta sala - ja tylko powiedzialam w jakim kierunku ma isc, a czego kategorycznie nie chce... no i powiedzialam w jakiej kwocie ma sie zmiescic...

Do góry