reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Witajcie kochane!!!

Ja wlasnie skonczylam sie pakowac i za chwile zyjezdzamy... a poniewaz sa duze korki to moze na rano uda nam sie odtrzec na miejsce....
W pracy dzis bylo troche spokojniej ale mimo to duzo musialam zrobic zeby moc wyjechac na przedluzony weekend...

Jak jutro odespie to sie do Was odezwe i poczytam co sie dzis dzialo...

A tymczasem wszystkim zycze udanego wieczorku no i calego weekendu...

gosiu:surprised: ekstra zdjęcie i wyglądasz bosko normalnie jestem pod wrażeniem super :-D :-) normalnie aż mi słow brakuje a rzadko to mi się zdarza naprawdę rewelka:tak: :tak:
wagnies to miłego wypoczynku i mam nadzieję że będziecie mieli spokojna i bezpieczna podróż :-)

Witajcie wszystkie drogie STARACZKI!!!!
Wiem ,wiem dawno mnie nie było...
Ale mam usprawidliwienie; mianowicie moja przyjaciółka zadzwoniła do mnie, że musi pilnie jechać do swojego rodzinnego miasta- Chojnic i czy się z nią zabiorę. Zadzwoniła w sobotę wieczorem a w niedzielę miałśmy jechać. No i pojechałyśmy ona, jej roczna córcia i my z Amelką . Taki babski wypad tylko we 4. Było po prostu rewelacja, pogoda piękna i prawie tydzień błogiego lenistwa, tak więc zorganizowałyśmy sobie "majowy weekend" troszkę wcześniej.
No, ale ze względu na to, że tak na ostatnią chwilę ten wyjazd wyszedł to nawet nie zdążyłam Wam Kobitki napisać , że na trochę znikam.

Ale teraz już jestem. Niestety naskrobałyście tyle, że jeszcze nie zdążyłam wszystkiego przeczytać , ale się postaram.

Całuję Was wszystkie moje KOCHANE!!!! Ale czy są jakieś wieści, czy któraś z Was nosi może pod sreduchem FASOLECZKĘ i ja jeszcze o tym nie wiem??
Wszystkim wyjeżdżającym udanego weekendu, no i tym ,którzy pozostają w domku oczywiście też!!!!
Jeszcze raz buziaki:-) :-) :-) :-) :-) :-)

NieSamowita słodkich snów i udanej wycieczki:-D :tak:
telma fajnie że do nas wróciłaś bo już martwiłam się troszkę ten wąteczek i zresztą chyba całe BB ma to do siebie że szybko sie jakos do siebie przywiązujemy bo łaczą nas wspólne bolączki i radości. Super że udało Ci sie spędzic kilka przyjemnych dni tym bardziej że na długi weekend raczej nie zapowiadaja rewelacyjnej pogody. Buziaki dla Ciebie i Amelki:-D :tak: :tak:

Witaj PUCHATKA!
Czy tylko my tu jeszcze dzisiaj jesteśmy?! Pusto jak nie wiem?!
Co u Ciebie, pracujesz w weekend czy masz wolne? Przepraszam, że pytam bo na pewno gdzieś już pisałaś, ale jak mówiłam wcześniej to jeszcze nie jestem na bieżąco. Po suwaczku widzę, że jutro testowanko, jak się czujesz?
Ja właśnie uświadomiłam sobie, że jeszcze ten cykl do końca, potem jeszcze jeden, a potem zaczynamy staranka, gdzieś tak około 18.06! Kurcze boję się trochę. Bardzo, bardzo chcę, ale mam też i obawy, ale kto ich nie ma?!
Buziaki:-D

No coś Ty zmieniłaś pracę? To świetnie, a mówiłaś,że raczej nic z tego nie będzie?! I co bedziesz teraz robiła? No i pytanko: weekendy wolne?
Gratuluję!!!! Gratuluję!!!! To świetna wiadomość!!!!:-) :-) :-) :-) :-) :-)

reklama
Do góry