reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

no Ewcia ryzykantka jestem starania w pełni a tu zmiana pracy ale może jak nie teraz to nigdy :-D do ile by razy nie było to mam nadzieję że nie za dużo i tak sobie myśle że ludzie ciągle kombinuja jakby tu nie miec dzieci a my tutaj mamy na odwrót robimy wszystko żeby je mieć:tak:

reklama
Puchatko :no: chumor taki jak wczoraj, a nawet gorszy, jutro jade do Krakowa bo dziś nie miałam jak, bo mnie mdli na samą myśl o jeździe w busie a takto mama autkiem po mnie przyjedzie. Spadam stąd i nie wiem jak to będzie, no ale nie mówmy o tym...

Ewcia terminu mi gin jeszcze nie wyliczył, z moich obliczeń oscyluje między 19 a 24 grudnia więc troche chamski termin, no ale termin to termin a w rzeczywistości zawsze jest innaczej.

No to Puchatko uważaj;-) bo ja mialam tak, że powiedziałam sobie, że wolałabym jednak w tym miesiącu nie zajść bo coś sobie zaplanowałam na wakacje i chiałam przełożyć staranka, no i..... los chciał innaczej... nie znaczy to wcale że sie nie ciesze, ale jak coś chcemy to tego nie mamy, a jak wolelibysmy jeszcze nie mieć, to mamy:laugh2:

Ataata nie chciałam przywoływac przykrych myśli sorrki:sorry2: ale powiem że jakby nie było to Ty silna i odważna kobieta jesteś i dasz radę i nie zapominaj o tym że masz nas do Krakowa ode mnie tylko 150km więc nie tak daleko. Buziaczki dla Ciebie i fasolki:tak: :-D

Ataata to samo sobie myśle dzis od rana i w jednej chwili czuje że @ przyjedziebo mam jakąś standartowa zapowiedź a za pół godzinki przysięgłabym że mi dokucza jakiś objaw ciązy więć mętlik w główce szalony:-D :tak:

Ataata uśmieszek na twarzy...poproszę.i Głowa do góry..:-) :tak:
A to dla uśmiechu...
http://www.allegrofun.pl/item-3i168614703.html

http://www.allegrofun.pl/strona-0-0,0-.html

Ataata ja tez tak mam,ze jak cos chce to nici z tego,ale jak o tym nie mysle to akurat bum i jest.Mój Matunio tak się pojawił na świecie -bum i jest super:tak: ..a ta druga dzidzia nie chce nam się pojawić,hmmm:baffled:

Ja chyba ide paćki lulki

Życze udanych nocek,obfitych w słodkie sny,,,
dobranoc wszystkim

reklama
Hej, hej...

Widze ze jeszcze wszystkie spia... a ja juz sie zbieram do pracy i na sama mysl o tym jz dostaje bialej goraczki... ale nic - oby do 16 wytrwac!!!!

Zycze milego dzionka wszystkim!

Do góry