reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie :-):-):-):-):-):-).
U mnie też upał :tak::tak::tak::tak:.
Wreszcie można założyć letnie stroje;-);-).

@ nadal niet :no:.Pewnie przyjdzie jak będę w weekend w szkole.
Tak mi sie nie chce przez te 3 dni siedzieć w 4 ścianach :-:)-(.
Ale trzeba wytrzymać jeszcze 1,5 roku studiów :tak::tak:.

Wagnies życzę udanego dnia w pracy i szybkiego powrotu do domu :-)
NieSamowita fajne masz sny :happy::happy::happy::happy:.
Jak ja już chce wakacje:-):-):-):-):-).

NieSamowita,Wagnies,Puchatka,Attata,Mufka,
Ewcia81, Kindzia100 , Sreberko,Gosia_pl , Asia , Kerhrin7,Telma78 , Dorapio i inne staraczki, przyszłe mamusie i mamusie życzę wam miłego dnia

reklama
Ataata, dorapio, Gosia, wagnies, sreberko, Puchatka, isikora, Ewcia, NieSamowita, kethrin, Telma, Kinidzia, Mufka!!! WITAJCIE!!!:-)

A ja wczoraj miałam zwariowany dzień. Najpierw nerwy (nawet nie chcę o tympisać, na szczęście dobrze się skończyło ufff), a później do wieczorka siedzieliśmy na ogródku. Była moja Mama z moim chrześniakiem (bratankiem), którym się zajmuje jak rodzice w pracy, więc Natalka z Tomkiem wyszalała się za szystkie czasy. Na szczęście była przepiękna pogoda, więc nawet obiadek zjedliśmy na powietrzu :-)

Ataata, ach te hormony ;-)

dorapio, miłego wyjazdu. Na pewno Cię nie zapomnimy :-)

Puchatka, od dwóch wieczorków był spokój. Pan z panią córci nie odwiedzali. Buziaki przekazane :-) My Tobie też przesyłamy ciociu ;-)

isikora, taka łdna pogoda a Ty biedulko musisz się męczyć w szkole. A nie możesz sobie zrobić jednego dnia wagarów ;-) Do czego ja Cię namawiam hi, hi, hi

NieSamowita, o 3:45 ??? :-) To opłaca Ci się wogóle kłaść ;-) :-D A sen może się sprawdzi....Trzymam za to kciuki

Muszę kochane zmykac. Słonecznego dnia!!!

Dzień dobereczek w tak piękny dzioneczek...

Jezu jak fajnie dzisiaj,ale ma się ochłodzić:-( :-( :szok: nie nie

Wagnes udanego dnia w pracy!!!

Ojej Niesamowita jakie super sen,taki romantyczny i ta ciążą. Aż się rozmarzyłąm...Życze aby była jak najszybciej...he...A gdzie ty tak wcześnie kobietko musisz wstac??
Ale masz fajnie takie chłopak i ty,miłość kwitnie,a u mnie już po takiej miłośći,a taka młodzieńcza to najlepsza...

Isikora miłęgo pzresiadywania w szkole,dobrze ,ze niedługo wakacje...
A brak @ moze coś wrózy;-) :tak:

Asialc miłęgo dnia...

Wogóle to wszytskim tak pięknego dnia i udanego...

Witajcie Kochane!!!
No ja nareszcie dzis mam wolne ale za to weekend znów w pracy:baffled: ale to już ostatni taki:-) Wstałam zrobiłąm śniadanko umyłam sie pranko sie robi i teraz to już tylko mnie ciągnie na świeże powietrze:tak:
wagnies witaj kobietko pracująca ale za to od jutra odpoczywasz i napewno to będzie milusi wyjazd:-) :tak:
isikora napewno w taka pogodę ciężko wysiedziec w czterech ścianach ale pomyśl że ja bęę w pracy więc nie będziesz sama we dwie to jakoś raźniej:-D
NieSamowita Ty jak zwykle od rana załamujesz mnie długościa pościku ale sen fajny i po takich snach lepiej rozpoczyna sie dzień :-D
Asiu mam nadzieje że Ci państwo juz całkowicie wyniosą sie od Twojej Natusi i będzie miała spokój. Życzę Wam równie miłego dnia jak wczorajszy może tylko bez tych nerwów z ranka:-D :laugh2:
Ewcia udanego dnia dla Ciebie i Mateuszka też:tak: :-D
Ataata co tam dziś Robaczku u Ciebie?? Buziaki dla Ciebie i fasolki:tak:
sreberko dziś buzaiki bo mi się wczoraj rączka zmęczyła machankiem:-D
dorapio gosia mufka telma kethrin Kindzia miłego dnia i dużo słonka:tak: :tak: :tak: :-) :-)

Sabinko życzę miłej i udanej wycieczki:-):-):-):-).
Trochę sie prześpij, nawet kilka godzin to już dla organizmu dużo:tak:.

Asiu chętnie bym nie poszła do szkoły ale zajęcia mam co 2 tygodnie i obecność jest dość obowiązkowa :no::no:.

Puchatko heh... ja szkoła, ty praca a tu taka ładna pogoda

Ewcia chciałabym aby brak @ coś wróżyło ale chyba niedługo przyjdzie bo coś tak przeczuwam :laugh2::laugh2:

Miłego dnia życzę

Sabinko u mnie jest 23,5 stopni celciusza :-):-)
Dobrze ja uciekam do szkoły, napisze jak wrócę.
Buziaki wszystkim :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

NieSamowita faktycznie coś nam się reszta forumowiczek poukrywała a może tylko korzystaja z pięknej pogody:-D :-D
isikora wiesz ja czasem chetnie poszłąbym jeszcze do jakiejś szkółki bo straszliwy głód wiedzy i myśle czasem ile jeszcze mogłabym sie nauczyć chociaż np. w kwestii badanek hormonalmnych i problemów z płodnością dorównuje mojej kuzynce która studiuje pielęgniarstwo:tak: :-D
Pospacerkowałam sobie z wózeczkiem i takim malusim przystojniakiem a potem spotkaliśmy jeszcze drugiego maluszka z rodzinki i aż mnie w dołkju ściska na te malutkie rączki i nóżki i zaczynam się zastanawiać czy ja całkiem normalna jestem bo jak czuje zapach takiego maluszka to mało nie oszaleje co te hormony ze mna robią:baffled: no a dzisiaj było milutko ale jak spotkały sie dwie mamusie to zaczęły dyskutoweać o wzdęciach karmieniu piersią itd. a ja już niestetki byłam intruzem bo nie mam żadnych doświadczeń w tych kwestiach poza tym musiałam kupić test ciązowy bo na fasolke za bardzo nie licze ale musze mieć pewnośc żeby dalej brać bromergon i jakos mi sie troszke smutno zrobiło bo skojarzyły mi sie wszystkie porażki i zawqiedzione nadzieje:confused: no nic co ma byc to będzie jak przyjdzie mój czas to będzie nas więcej:tak:

hej dziewczyny wpadlam sie przywitac - troche jestem zajeta bo pracuje:eek: ale wpadlam na pomysl jak wam pokazac zdjecie, wiec je zeskanowalam i jak bede umiala to zaraz wklejam :-) pozdrawiam

reklama
Do góry