reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

No, Puchatka, jak okazało się, że jestem z Melą w ciąży to mówiąc szczerze nie wiem co było silniejsze radość czy ten szok, że "jestem" i co to będzie dalej - zaznaczę, że córcia była jak najbardzie planowana, więc niby skąd ten szok?! Więc wcale nie dziwią mnie twoje myśli, ale ja czuję, że twoje pragnienie dzidzi jest tak wielkie, że tak naprawdę cała reszta to tylko "dopełnienie" i jak się okaże, że bąbelek w drodze to z całą resztą sobie świetnie poradzisz!
Nie bedę się powtarzała, że trzymam kciuki - ( i za jutrzejszy teścik i za pracę);-)

Asialc- właśnie nadganiam forumowe zalgłości i widzę, że u Ciebie też jutro testowanko?!
Jak Babcia?

reklama
Moniko ((jeśli tak mogę pisać?;-)) pewnie będzie dobrze ale czasami mam chwile wahania.........
Na pewno nic już nie będzie tak jak dawniej:rolleyes:

Isikora- podpisuję sie pod tym co napisała Puchatka!
A na pytanie jak będzie po 23.06 - odpowiadam bez zastanowienia i z pełnym przekonaniem : jeszcze lapiej niż jest teraz
Całusy i nie deneruj się tak bardzo, postaraj sie czerpać jak najwięcej radości z tych przygotowań, bo to jest naprwdę magiczny czas..

telma bo ja taka cholernie odpowiedzialna jestem i pewnie dlatego to wszystko:tak:
Ilonko jasne w końcu pioszemy sobie tutaj o tylu rzeczach i wywnętrzamy sie do tego stopnia że jakbyśy znały sie latami:tak: poza tym podpisuje sie pod tym co telma mówiła że będzie lepiej ale i napewno inaczej. Z małżeństwem jest tak że to nie koniec budowania związku ale dopiero początek więć trzeba dbać o nie każdego dnia brzmi poważnie ale jeśli sie kochacie a zakładam że oczywiście to przyjdzie Wam to naturalnie:-D

No dobra to uciekam do łózia i spać bo rano niestety trzeba wstać do pracy :baffled: obiecuje w ciągu dnia zaglądac i dać znać co z tym teścikiem
Śpijcie słodko kochane i niech Wam sie przyśnia same przyjemności:-D :laugh2: :-)

Kochane Dziewczyny, urywam się, bo zmęczona już jestem!
Zajrzę jutro rano, no i rzecz jasna czekam na same dobre wieści , (Puchatka, Asialc ;-) )!
Śpijcie dobrze!
Pa

u mnie to po 3 popoludniu- uciekam na zakupy i potem cotygodniowe sprzatanie chaty - koszmar, wiec wracam do rzeczywistosci;-)

buziaki 102 i do jutra- aha kobitki jutro ide do wrozki haha, nie powiem ze w to wierze bezgranicznie ale cos tam jest z prawdy, dla mojej mamci wywrozyla cala prawde, no co prawda nie ta wrozka ale inna, ale moze cos mi podpowie , albo jakos nakieruje na jakas droge- no zobaczymy, a moze fasolke mi wywrozy:-)

reklama
:-) Witajcie wieczorem,w nocyyy...albo dzień dobry już,bo sobota zawitała niedawno...
Troszke dużo naklikałyście,super,czytam i czytam,no i doczytałam...

:-):happy::tak::-D:-):happy::tak::-D:-):happy::tak::-D:-):tak::-D:-):happy::tak::-D:-):happy::tak::-D

WITAJCIE KOCHANE MOJE

Jak zamierzacie spędzić weekend ?

:tak::tak::tak:
Jade na wieś do mojej szwagierki (chyba), mały się wychasa,a ja sama nie będ emusiała siedzieć w domku...

Witam kochane i uciekam miłego weekendu dam znać jak wrócę :-):-):-):-):-):-):-):-)
Będziemy czekać z niecierpliwością. Udanego wyjazduuu...:-) :-D

Witajcie wieczorkiem :-):-).
Już ze szkoły i siedzę sobie :happy::happy:.
@ przyszła :-D:-D:-D.
Jeszcze 2,3 cykle i zaczynamy staranko.:-):-)
Isikora następnym razem zabładiz w lesie @ jedna...

Ja gdybym była na twoim miejscu i miała takowy w szufladzie, to na pewno bym nie wytrzymała:-D :-D :-D . No, ale niestety taka już jestem - kompletny brak silnej woli:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: !!!!
Ja tak samo bym zrobiłą jak t y Telnma,zjadłą by mnie ciekawość i od rauz bymz robiłą...

No dobra to uciekam do łózia i spać bo rano niestety trzeba wstać do pracy :baffled: obiecuje w ciągu dnia zaglądac i dać znać co z tym teścikiem
Śpijcie słodko kochane i niech Wam sie przyśnia same przyjemności:-D :laugh2: :-)

Musisz dać znąc,oby było jak njalepiej pozytywnie;-) :tak: :tak: :tak:

Dobranoc dziubaski,do juterka tzn do dzisiejka,,,,

Do góry