reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie wieczorkiem :-):-).
Już ze szkoły i siedzę sobie :happy::happy:.
@ przyszła :-D:-D:-D.
Jeszcze 2,3 cykle i zaczynamy staranko.:-):-)
NieSamowita życzę udanego wyjazdu :tak::tak:. Odezwij się jak wrócisz ;-).
Wagnies życzę miłego odpoczynku
Gosiu jestem po wrażeniem :szok::szok:. Ślicznie wyglądasz :yes::yes:
Puchatko jak minął dzień??:-):-)
Telmo tez sie denerwuje przed starankami ale to chyba normalne ;-).

reklama
Ja gdybym była na twoim miejscu i miała takowy w szufladzie, to na pewno bym nie wytrzymała:-D :-D :-D . No, ale niestety taka już jestem - kompletny brak silnej woli:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: !!!!

No myślałam że nie ale jednak i będę miała wolne weekendy a jeśli mi sie zdarzy sporadycznie jakis wyjazd to płatny ekstra i będę pracowała w agencji artstyczno-rekalmowej i trochę sie boję ale mój mężuś bardzo mi kibicuje od początku i powatarza że zasłużyłam sobie w końcu na porządną pracę i pwenie ma racje starszy jest a starszych trzeba słuchać :laugh2:

Ilonko wcześniej juz pisałam jak to dzis było z moim dzionkiem więc się nie będę powtarzać żeby nie nudzić ale to ogólnie była mieszanka radości:-) i jakis takiś:baffled: :confused:
telma specjalnie kupiłam go dopiero dzisiaj i do jutra musi zaczekać bo wiem że teścik najlepiej robic z rana wtedy wynik pewniejszy przeczuc mam kompletny brak raz ciąża za pół godziny że jednak @:eek:

Witaj Isikora,co słychać?
Puchatka - z tego co piszesz o pracy to "brzmi pysznie"- (wiem trochę głupie jeśli chodzi o pracę,al tak mi przyszło do głowy)- jeszcze raz gratuluję i czekam na sprawozdania z nowej pracy- oczywiście trzymam kciuki!
PS No, słuchaj męża, bo mądry Facet:-)

Puchatko trochę jestem zmęczona bo ta szkoła i powrót busami do domu i nie doczytałam co tam u ciebie ale już nadrobiłam zaległości :-):-).

Telmo wszystko dobrze , tylko coraz bardziej sie denerwuje jak to będzie po 23 czerwca :-D:-D.
Podpisaliśmy dzisiaj dokumenty w USC i powiem wam,że zamiast radości strasznie sie zestresowałam. :szok::szok:

telma to dobre określenie i mam nadzieję że w pracy będzie super chociaż staram sie też za dużo nie myślec i za bardzo sie nie nakręcać. O fasolce też miałam nie za bardzo myślęc ale jakis taki mam dzień że wszystko kręci się wokół maluszków i chyba w tej chwili tak samo boje sie dwóch kreseczek jak i jednej:baffled:

Ilonko może to dlatego że po tej jednej rzeczy człowiek naprawdę sobie uświadamia że odda swoje życie w czyjeś ręce a we własne przyjmnie czyjeś a poza tym stresik do pewnego stopnia jest nieodłączny bo to jednak jest poważan decyzja i jak sie ja podejmuje świadomie to bierze sie pod uwage wszystkie kosekwencje:tak:

reklama
hej dziewczyny dzieki serdeczne ,
hihi musze przyznac ze tez jestem pod wrazeniem,
wiecie to wszystko make-up , swiatla i taki to efekt, na co dzien jestem normalna dziewczyna:-) wiec ciesze sie ze maz sprawil mi taka pamiatke, ze wygladalam drugi raz szcegolnie w moim zyciu -bo perwszy to byl slub:-) :-)
dzieki wam za mile slowa;-) i milej nocki

Do góry