reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ale napisz eci ze widać NIesamowita że jestes pogodna,radosna,szczęśliwa...fajnie,że tak ci fajnie...hmmm jakoś to dziwacznie napisałam..brakuje tylko dzidzi,ale widze,że niedługo już będzie staranko...
poapatki

reklama
wróciłam z pracki zjadłam obiadek wykąpałam się i czekam już tylko na mężusia a potem spać tak mnie wymęczyły te nudy że szkoda gadac a poza tym normalka w takim dniu 19.25 klientka z 1000 dolarów i guzik z szybkiego wychodzenia do domku:baffled: no ale przynajmniej jutro mam wolne ale ja już wiem jakie będzie to wolne góry prania obiadek i nim się obejrzę będzie już wieczór ale to już ostatnio mój weekend w tej pracy:happy:
Ataata coś mi sie dopatruje że dziś troszkę lepszy humorek i mam nadzieję żew po wczorajszych burzach juz ani śladu:-)
NieSamowita to śpij dobrze Ty dobry duszku tego wąteczku :tak: :-D
Ewcia może opcja do trzech razy sztuka:rolleyes: więc kto wie jak to sie szybko stanie :tak:
asiu jak tam Natalka?? czytałam na głównym o tym co widzi i strasznie mi jej żal bo to musi byc dla niej ogromnie męczące przesyłąm jej mnóstwo buziaków i jeszcze więcej ciepełka dla Ciebie też :tak: :-)
telma gdzie sie pochowałyście z Amelką???
isikora życze spokojnego snu a jak sie obudzisz to będziesz jeden dzień bliżej do wielkiego dnia :laugh2:
gosiu my oddamy Ci troche słonka bo chyba u wszystkich się dzis rozszalało:happy:
mufka gdzie się chowasz przed nami ???:-)
wagnies jeszcze tylko piątek a potem juz tylko przyjemności:tak:
kiniusia bylaś i znowu Cie nie ma :-( wracaj:-)
Kindzia Ataata zagląda do nas a Ty co??:eek:
sreberko słodkich snów i moge pomachać jeszcze troszkę rączka sie wyćwiczy:-D :laugh2:
kethrin nie ukrywaj sie :tak:
dorapio pamiętam o Tobie :-) buziak na dobranoc :tak:
jeśli kogos pominęłam to wybaczcie moja głowka juz zmęczona :-)

Ataata już dwa razy się braliśmy do roboty,no i dw arayz @ cholerna przylazła...wczoraj akurat przyszła...
Ale nie rezygnujemy,dalej będziemy się starać,tylko,że to nie prosto jak mąż raz an dwa miechy zjeżdża na chatke..

Puchatka zmieniasz prace??
Hehe a te dni wolne co ty masz to u mnie te ztak wyglądały,ale teraz nie pracuje także mam więcje czasu...

No i puchatka masz racje do 3 razys ztuka,ale ja bede w razie wu 4,5,6.....itd

Ataata na kiedy masz termin??? ( nie chce mi sie szukać na forum), napis zkobietko blizej świąt czy dalej wypada termin??

reklama
Do góry