reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam sie i ja!!!

Sajgon w pracy... teraz musze odreagowac i oby mojemu sie nie oberwalo....

Puchatka zazdroszcze Ci tych nudow... ja mam sajgon i dzis juz nie wytrzymalam... puscily mi nerwy...

pozdrowionka dla staraczek!!!

reklama
czy wy też jestescie dzisiaj nerwowe???? bo ja tak!!!! to przez te upały jak ja nie lubie takiego ciepła chyba jestem odmieńem bo przeważnie sie lubi ciepełko a ja odwrotnie....

Witajcie wieczorkiem dziewczynki:-):-):-):-):-).
@ nadal nie ma :-:)-(.
Nie było mnie trochę bo byłam w W-wie po materiał na sukienki ale już jestem:-):-):-).
Ale mnie ze złościł ten mój przyszły mąż:wściekła/y::wściekła/y:.
Czemu faceci lubią wytrącać kobiety z równowagi??
Poszedł sobie prosić swoich kolegów na wesele beze mnie :wściekła/y::no::no:.

Kobietki alescie dzisiaj zestresowane a mnie to tylko głowka boli ale to chyba od zmęczenia juz zapomniałam że jak sie ma niewiele do zrobienia to z każdej godziny robia sie dwie:confused:
wagnies chętnie bym Ci oddała te moje nudy bo ja już szału dostaje ale na szczęscie juz ostatnie pół godzinki:tak:
isikora faceci to juz rodza sie z takim darem i jakimś szóstym zmysłem kiedy wyskoczyc z czymś żeby nam ciśnienie podnieść :-D
dorapio jakbyśmy mogły zapomnieć o staraczce wszystkie tutaj jesteśmy tak samo ważne :-)
sreberko witam troszke późno ale cieplutko i macham łapka że ąz mi mdleje :-)

Puchatko nie to, żebym była dzisiaj zła czy coś po prostu zrobiło mi sie przykro ,że poszedł sam beze mnie z tymi zaproszeniami :-(.

Dorapio witaj i jesteśmy z tobą:-):-)

:-) isikora wiem ale faceci juz tak mają że najpierw robia potem myślą i pewnie z jego punktu widzenia to było tak że cchiał Ci ulzyć bo tyle już było odwiedzin w sprawie zaproszeń ale to nic mimo wszystko wierzę że chciał dobrze :-) bo to w końcu musi być porządny facet skoro za niego wychodzisz:tak: :tak:

Witajcie..
czytam i czytamw asz eposty,no i chyba nie androbie..tyle naklikałyście.
Ja już drugi raz dostałąm @,a już myślałam,że moze cosik...jakieś baby...
No ale dalej będziemy się starać przez problemu...

reklama
Niesamowita ja ci moge mó dzionek w skrócie opowiedizeć...

Byliśmy na spacerku z Matim aż 4 godzinki:szok: :baffled: szok normalnie tyle chodziliśmy.Nogi mi w tyłek wlazły,Mateuszkowi też. już w drodze powrotnej Matetka musiałam na rękach nieść,masakra poprostu...
A tu tak ciepło poprostu gorąco...
Jutro też tak ma być.
Jakoś tu puściutko..
Dobranoc Niesamowita...:-)
I wszystkim tez dobranoc i stosunkowo dobrej nockii:-) ;-)

Do góry