reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Puchatko chociaż gdyby nie byłoby @ a byłaby już fasolka to bardzo bym sie cieszyła ale szanse są na razie bardzo małe bo staranka zaczynamy dopiero na przełomie czerwca/lipca a teraz jeszcze durexy.
;-);-);-);-);-);-).

reklama
ja za to mam dzis odcinek drugie pt. wielkie nudy albo jeszcze większe :-p i tak mi sie zdaje że może jednak @ przyjedzie bo napadło mnie na sprzątanie i juz poukładałam wszystko wokół siebie:oo: ale takie napady wielkich porządków to u mnie normalka przed @ póki co czekam i sobie myśle cholerka jak ja nie cierpie czekania :-D :-D
isikora fajnie że aż tak Ciebie rozbawił mój pościk bo ja bym chciała żeby każda z nas każdego jednego dnia miała jak najwięcej powodów do usmiechu:-) :-)

no to nudów ciąg dalszy posprzątane pieniądze policzone trzy razy a tu jeszcze 5,5 godziny strasznie cięzko tu wysiedziec jak wiem że na polu lato:confused: Ja chce na powietrze:rofl: Poza tym była przed chwilką u mniemkuzynka ze swoim maluszkiem bo sobie spaceruja mnie sie oczywiście rączki do małego tak rwały że mało sobie barków nie nadwyrężyłam :-( też bym chciała takiego maluszka albo maluszkę i sobie tak spacerkowac a tu tylko niezadowoleni klienci ehh jakos mi się cięzko zrobiło:baffled: lepiej jak mam więcej pracy mam mniej czasu na myślenie :tak:

dzien doberek :-) :-)
dzieki dziewczyny za slowa otuchy
U mnie mozna powiedziec ze juz OK , wiec po burzy ale wciaz pada deszcz :-p , hehe z reszta za oknem to samo :eek: , ale mysle ze jakos tam sie u mnie ulozy , staram sie byc pozytywnie nastawiona do tego wszystkiego chociaz czasem trudno

Kobitki milego dnia albo reszty dnia , do pozniej , usciski i kissiaczki :-) :-)

reklama
witajcie milusie miałam rano wam pozyczyć miłego dnia ale troszkę zaspałam no i od wtorku rozpoczęłam z koleżanką "sezon chodzeniowy" tzn. codziennie rano i aż tak do października (chyba że pada deszcze)chodzimy sobie do pracy pieszo a mamy na to 40 minut tyle nam schodzi na dojście ale nie ma to jak codziennie spacerki aż potem sie lepiej pracuje.... a pracę mam siedzącą i fałdki rosną. Kurcze odezwę się do was dopiero koło poniedziałku bo wyjezdzam mam nadzieję że o mnie nie zapomnicie. Pozdrawiam was gorąco wszystkie dziewczynki......:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Do góry