reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam.

Poczytałam i nie mam siły odpisać bo padam na pysk.

Dzięki lasie za słowa otuchy;-)

Asiu na razie podszedł do tego tak troche ostrożnie, no bo to jest okres gdzie "wszystko sie może zdażyc"... więć bez sensu płacic za badanka... lepiej odczekać jeszcze chwilke. Ja to rozumie bo mi to świetnie wytłumaczył.

Wagnies no bliźniaki dwujajowe odpadają:-p no ale jest jeszcze szansa na jednojajcowe:baffled: :laugh2:
Aha no i nie głodze sie , tylko jeść nie moge, i chyba mi sie mdłości zaczynają, bo dziś przy kotlecie mnie pociągneło:sick:

Przepraszam, że nie odnosze sie do wszystkich tylko tak samolubnie pisze, ale naprawde usinam. Pozatym mi niedobrze, źle sie czuje, głowe chce mi rozwalić i jestem kłębkiem nerwów:sick: Wiem wiem, nie wolno mi sie denerwować, ale nie potrafie, dziś sie tak pożarłam z moim, że gdybym miała jeszcze jakieś połączenie Kalwaria-Kraków to by mnie tu już nie było:baffled: Jutro stąd spadam, jade do mamy do Krakowa i szczerze mówiąc nie wiem czy wróce do Kalwarii i wogóle do niego... Mam dość i na dzień dzisiejszy niechce już z nim być:-( Smutno mi bo niewiem jak sie to skończy, ale jeśli on sie nie zmieni, to niestety ale wole sama wychowywać dziecko niż być nerwusem, nabawić sie depresji i ześwirować... Trudno, tak postanowiłam, nie potępiajcie mnie za to prosze...
I prosze nie odpisujcie na to co napisałam, nie pocieszajcie mnie, bo będe beczeć, a tego niechce... z resztą już sie dziś napłakałam za wszystkie czasy:-( :-(
Pa dziewczynki odezwe sie jak będzie lepiej...
Trzymajcie sie cieplutko:-( :sick:

reklama
dobranoc dziewczynki , ale na pewno juz spicie
, ja tez uciekam juz spac, a na jutro zycze dobrego , milego dnia Wszystkim:-) :-) duzio slonca i mniej nerwow ;-) -zeby jutro byl piekniejszy dzien, lepszy i spokojniejszy - Ataata buziaki for you ;-*, a to chyba byl taki dzien bo ja tez mialam spiecie i tez sie poplakalam, i tez chcialam pojsc sobie hen hen daleko, no ale to bylo spiecie z mamcia, bylo 10 w skali bouforta, katastrofa , ale burza sie skonczyla i czekam na sloneczko:cool2:

caluje was mocniutko ;-* do jutra

Widzę że jak tylko poszłąm to się jakies huragany rozszalały ale mam nadzieję że juz dzisiaj jest nowy lepszy dzień
Ataata dużo ciepełka i tulasków a i jeśli faktycznie miałoby dojśc do sytuacji o której wspomniałaś to ja napewno Ciebie nie potępię i nie sądze żeby która kolwiek z dziewczyn to zrobiła. W nas wszystkich masz wsparcie :tak: :tak: i napewno sie wszystko ułoży a poza tym nim podejmiesz jakąkolwiek decyzje to porozmawiajcie na spokojnie bo w emocjach wszystko jest nie za bardzo wyraźnie a kiedy nie widac wszystkiego dokładnie trudno podjąc świadomą decyzję. Trzymaj się cieplutko i myśl o dobrych rzeczach jak najlepszych:tak:
gosiu mam nadzieje że u Ciebie też już po burzy i teraz śnia Ci się najprzyjemniejsze rzeczy :-D
wagnies życze spokojnego dnia w pracy :-)
isikora asialc NieSamowita mufka ewita kiniusia telma dorapio i cała reszta kobitek forumkujących miłego dnia i dużo słonka za oknem i w serduszku:-D

Jeszcze dwa dni do testowanka albo do @ tylko kurcze jak ja to wytrzymam chyba nigdy dotąd nie byłam aż tak ciekawa co tez mi życie tym razem przyniesie może to dlatego że dzisiaj od niepamiętnych czasów obudził mnie budzik( zazwyczaj budze sie tuz przed) poza tym od dwóch dni śniadanki jest ble znaczy czuje że sie zmuszam a dzisiaj to wogóle doszłam do pół kanapki i stwierdziłam że lepiej jak drugie pól zostanie na talerzyku żeby boleśnie ze mnie nie wychodziło. już sama nie wiem czy to z nerwów przed testowankiem czy to cóś innego nie chcę się nakręcać bo to przeciez może byc wynik tego osatniego tygodnia kiedy ja ciągle tak zestresowana i teraz odbija się na mnie:confused: Zwyczjanie nie wiem za dużo pytań :eek:

Witam sie i ja... juz z pracki... ale tylko jeszcze jutro i dluuugi weekend. Dzis musze nas spakowac i isc wczesniej spac bo jutro w nocy wyjezdzamy a ja jade za kolkiem...

Ataata trzymam za Was kciuki! wierze ze Twoja decyzja bedzie sluszna...

Puchatka cierlpiwosci - wiem ze sie latwo mowi...

Gosia mam nadzieje, ze dzis juz bedzie dobrze!

Cala reszte pozdrawiam i zycze udanego dnia

Witajcie w śliczny poranek.
U mnie dzisiaj zapowiada się upał :-):-):-):-):-).
Wczoraj też sie pożarłam z moim,w sumie ja coś mu powiedziałam a on sie obraził i była cisza ale jest już dobrze :tak::tak:.
@ sie spóźnia akurat jak bardzo mi zależy na regularnych cyklach :wściekła/y::wściekła/y:
Pewnie trochę wpływa na to ten stres związany z weselem :yes:.

Attata nie smuć się i nie denerwuj, odpocznij, przemyśl wszystko i jak mówi Puchatka porozmawiaj ze swoją druga połówką. Jesteśmy z tobą i nikt cię nie potępi.

Puchatko trzymam kciuki za to testowanko :-):-).
Będzie dobrze zobaczysz :happy::happy:.

Niesamowita ciesze się,ze masz tak dobre samopoczucie :-):-):-):-).
U mnie na termometrze 14 stopni ale będzie więcej ;-).

mufka,asia, ewita, kiniusia, telma, dorapio, wagnies,gosia, Sreberko, Kethrin7, Kindzia i inne staraczki witajcie!!!!!!!!

reklama
musiały się wczoraj rozszalec jakies plamy na słoncu że wszyscy tacy wybuchowi ale mam nadzieję że juz dzisiaj będzie lepiej:tak: :-D
isikora no wiesz @ i stresik to sie specjalnie nie lubia i dlatego ja juz tez zaczynam myślec że jak @ ma przyjść to już marzeniem byłoby oczekiwanie jej w terminie po całym tym pracowym zamieszaniu :-D

Do góry