reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

ewita to zaglądaj do nas jak najczęsciej im nas więcej tym weselej a jak uda Ci się zafasolkowac to i tak tak całkiem od nas czasem nie uciekaj:tak: :tak:

Cześć Puchatko! Tak często to się nie da, ponieważ juz pracuję i jak wracam z pracy to tylko łóżeczko mi się marzy. Mam cichą nadzieję, że jednak uda mi sie w miarę szybko zafasolkować.:baffled: Jednak byłam dzisiaj u gina i jeszcze w 20 i 25 dniu cyklu mam zrobić poziom progesteronu, mój mąż ma zrobic badanie nasienia i na kolejnej wizycie dostanę skierowanie do kliniki leczenia niepłodności.
Pozdrawiam

reklama
w takich opcjach to lepiej sie wysypiaj bo zmęczony orgaznizm gorzej sobie radzi ze wszystkim a dla fasolki wszystko musi byc najlepsze:-) ja teraz to ogólnie jestem zaplątana bo własnie zmieniam pracę wszystkie badania za mną rozpoczete leczenie i tylko wyglądac fasolki ale dam radę powtarzam sobie to dzisiaj juz tyle razy że chyba w końcu ochrypnę:-D

Dworek zaliczony, prania zrobione, obiad zjedzony (makaron własnej roboty i pulpeciki w sosie pomidorowym. Palc lizać, polecam :-D ) mniej więcej mieszkanko ogarnięte, trawa skoszona.... :-)
Jak ja lubię taką ładną pogodę :-D

Ewita, jak dobrze, ze się odezwałaś. Proszę nas mimo pracy nie zaniedbywać ;-)

Dorapio, :-) to odsapnij troszkę po tym koszmarnym dniu w pracy, a w weekend zregeneruj siły ;-) Trzymam kciuki za podpisanie umowy na czas nieokreślony :-)

Ataata, szczerze mówiąc trochę się dziwię, że lekarz nie dał Ci skierowań na badania i zrobił takie usg :confused:

Puchatka,:-) nadal tak się nudzisz? Cieszę się, że rozmowa z szefem wypadła pozytywnie. Szkoda tylko, że masz jeszcze tyle pracy. Mogłabyś troszke odsapnąć. A nie masz zaległego urlopu, żeby wziąć kilka dni i zregenerować siły?

NieSamowita, no ja na razie zawodowo nie pracuję :-) Tylko jak jest taka ładna pogoda, to żal siedzieć przy kompie ;-)

Gosia, no to koniecznie muszę iść w piątek do sklepu ;-)

Chyba bym coś przekąsiła. Idę zajrzeć do lodówki ;-)
Na razka!

hejka dziewczynki a skąd my wszystkie jesteśmy!!!!! ja jestem z Sosnowca może któraś z was tez jest ze sląska i pleci jakiegoś dobrego lekarza gin!!! bo ciężko trafić na sprawdzonego. I kurcze mam nadzieję że za niedługo spotkamy sę w nowym wątku grudnióweczki albo lutóweczki i będziemy się chwalić naszymi pierwszymi zdjęciami usg to jest takie moje ciche marzenie:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

asiu chyba już nawet gdzies tu pisałam o tym że mój szef tak juz namieszał że teraz to praktycznie pracuje na czarno i tym bardzie nie żal mi rozstawac sie z tą pracą mogłabym właściwie od jutra sie wypiąć na szefa jego problem ale chociaż on nie był w porządku to ja i tak będe i wypracuje swoje do końca miesiąca:tak: a nudzę się nadal ale jak znam życie to jak zaraz zacznę liczyc pieniązki to sie zaczną schodzic klienci :wściekła/y: bo biedactwa nie maja czasu przez 12 godzin tyliko czekaja do ostatniej minuty przed zamknięciem ale to już tylko troszke :tak: Widze że bardzo pracowicie minął Ci dzionek:-) Buziaki

dorapio w nizbędniku staraczki są adresiki stron gdzie można sobie wygenerować suwaczek a najlepsza i najbardzie obrazowa instrukcja jest w części forum ciąża poród połóg i jest tam wąteczek jak wstawić suwaczek

Puchatka, no to bardzo dobrze, ze zmieniasz pracę :-) Ja mam tak samo, nawet jak ktoś nie jest ze mną w porządku, ja staram się być. Zawsze. Nawet jak mnie coś trzęsie w środku.

Idę do wanny ;-)

Spokojnej nocki:-D

Witajcie wieczorkiem,

Czekam na mezusia wiec moge chwile z Wami "poromansowac" ;-)

Puchatka super ze rozmowa juz za Toba... to teraz zaciskam kciuki zeby bylo testowanko a nie @... bo mi jeszcze troszke fluidkow brakuje do pelnego sloika ;-) a milo by mi bylo gdybym mogla tez od Ciebie do sloiczka dolozyc ;-) :tak: :-D A w nowej pracy na pewno dasz sobie rade!!!
Niestety do konca dnia jeszcze zdazylo mi sie miesem rzucac... :-(

Ataata a ja juz zaciskalam kciuki za te dwie fasolki.... Poza tym nie martw sie, to dopiero poczatek i zdazysz ze wszystkim na czas... Wazne ze lekarz przypadl Ci do gustu ;-) a okaze sie pozniej na ile jest kompetentny.
No i doczytalam ze Ty znowu sie glodzisz!!!! Chyba bede musiala do tej Kalwarii sie wybrac i przelozyc Cie przez kolano.... brrrrr!!!!!!!!!

Ewita milo nam ze wrocilas... w kupie razniej.....

A wszystkim pozostalym zycze udanego wieczorku!!!

reklama
wagnies jeszcze nie dop końca mi sie chce w to wszystko wierzyć że sie odważyłam że idę za ciosem że tyle się zmienia i po cichutku powiem że najbardziej to mi sie podoba to że wszyscy mi powtarzają że zasłużyłam na tę pracę i że napewno sobie poradzę a co do fluidków to obiecuje że jęsli sie rozpędze i się zafasolkuje przed Tobą to dostaniesz ile tylko zechcesz:-D nagle sie czuje naprawdę fajną kobietka która wszystko może o chyba męzus wraca to uciekam bo zaraz spać ale jeszcze trochę buziaków na dobranoc to mi się należy:tak: :tak:
asiu już ze mnie tak czasem głupiutkie zwierzątko że uważam że niezależnie od tego jak mnie ktoś potrtaktuje to ja musze być w porządku choćbny wobec samej siebie żeby móc sobie spojrzeć prosto w oczy:-)
NieSamowita jutro napewno będzie lepszy dzionek a już napewno nowy:-)
Dla całej reszty Najkochańszych Kobietek buziaki i miłych snów :-D :tak: :tak:

Do góry