reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

NieSamowita śliczna ta piosenka i bardzo ja lubię.
Jak tak już jesteśmy przy piosenkach to powiem wam ,że ostatnio wybraliśmy utwór na pierwszy taniec i jest to WHEN I FALL IN LOVE. Śpiewa ją Nat King Cole.

When I fall in love it will be forever
Or I’ll never fall in love
In a restless world like this is
Love is ended before it’s begun
And too many moonlight kisses
Seem to cool in the warmth of the sun

When I give my heart it will be completely
Or I’ll never give my heart
And the moment I can feel that you feel that way too
Is when I fall in love with you.

And the moment I can feel that you feel that way too
Is when I fall in love with you.

reklama
Jak tak już jesteśmy przy piosenkach to powiem wam ,że ostatnio wybraliśmy utwór na pierwszy taniec i jest to WHEN I FALL IN LOVE. Śpiewa ją Nat King Cole

Isikora my tanczylismy swojego walca do piosenki ze Shreka... tylko troche musialam zwolnic ta piosenke bo mezu nie wyrabial sie z naszym ukladem :-)

oooooo wagnies ciekawe :-D:-D:-D:-D:-D
pewnie pierwszy taniec u was był niesamowity :happy::happy::happy::happy:

Niesamowita, Wagnies jak wam mija popołudnie?

oooooo wagnies ciekawe :-D:-D:-D:-D:-D
pewnie pierwszy taniec u was był niesamowity
Niesamowita, Wagnies jak wam mija popołudnie?

Isikora taniec byl calkiem fajny ale mezus sie rypnal w krokach i byla panika, rzucil do mnie tekst co on am teraz tanczyc... ja mialam to szczescie ze mialm dluga sukienke i moglam kroki kombinowac ;-):tak::-D

A dzien jakos wolno mija i juz nie moge sie doczekac kiedy wybije 16!!! Jeszcze spanie zaczyna mnie cos brac, a nie jestem sama w pokoju wiec nie moge sie zdrzemnac :-(

Nie wcięło mnie tylko sobie uciekłam bo byłam ale jak przeczytałam co napisała Kindzia to mi było przykro i musiałam złapac chwilke oddechu. Ciesze że będzie miała dzidzię że znalażla sobie lek który jej pomógł ale to nie oznacza że wszyscy zareagują tak samo. No bo jak ja mam się czuc po takim poście skoro ja biorę bromergan i mam nadzieję że mi pomoże że się uda że badanie drożności jajowodów nie będzie konieczne. Zapominała tylko dodac tym razem o czym kiedyś wspomniała że onto to d.. coś tam dostawała za darmo mnie na niego nie stać tak zwyczajnie i po prostu. kurcze i sie poryczłam:sad: Poczułam się i nadal czuje jakby mi ktoś nagle zabrał całą nadzieję. Póki co nie mam siły pisać i znowu uciekam:-( :-(

Puchatko nie smuć się.
Wierze ,że niedługo wam sie uda i ty dołączysz do mamuś z któregoś miesiąca w 2008 roku :happy::happy::happy:.
Trzeba mieć nadzieję. Nie smutaj się jesteśmy z tobą:blink:

isikora ja się bardzo staram nie myśleć o tym że może się nie udać ale jak od tygodnia męcze się zes kutkami ubocznymi i powtarzam sobie że warto bo napewno sie uda a potem czytam cos takiego to ucieka ze mnie całkowicie powietrze i nagle znowu strasznie sie boję :-( Cieszę się że tu jesteście i moge na Was liczyc bo czasem jedno dobre słowo potrafi dac siłę na wiele dni ale dzisiaj się wystraszyłam i nawet jeśli nie było w tym poście nic złego to chyba można było to ując na tysiąc innych sposobów. Musze troche odpocząć :tak:
Macham do was kobietki może jeszcze zajrzę wieczorkiem albo dopiero jutro rankiem:tak:

Puchatka nie smuc sie kochana, na pewno zafasolkujesz wkrotce, czasem jest tak ze placisz za drozsze leki, gdzie te tansze maja takie same dzialanie i sa rownie dobre, wiec usmiechnij szeroko:-) i mysl pozytywnie to duzo pomaga , ja trzymam za ciebie kciuki zebys szybko zaciazyla:-) :-)

Dziewczynki Dzien Dobry u mnie dopiero co sie dzien zaczal,
witam was cieplutkim sloneczkiem :cool2: i przesylam go tam do was jak komus brakuje no i wysylam tez duzo usmiechu:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

napisalabym wiecej ale mam bardzo napiety dzien , duzo latania i zalatwiania
wiec caluski ;-* i milego dnia kochane
moze jak mi sie uda wpadne pozniej

Witajcie Dziewczyny! Ja dzisiaj tak późno, bo byłam z Amelką na szczepieniu na pneumokoki, wiecie co ,nie wiem za co my ten piekielny ZUS płacimy:wściekła/y: ! Szczepeienie na pneumokoki super rewelacja, wielka kampania reklamowa, no i faktycznie jest świetne, tylko dlaczego nie powiedzą, że jedna dawka kosztuje 300 zł? No moja Mela skończyła 2 lata, więc jej jedna dawka wystarczy, ale jeśli chcesz zaszczepić młodsze dziecko to taki maluch potrzebuje 3 dawki!
No tak, ale każdy powie, no i o co Ci chodzi nie chcesz to nie szczep, niby tak tylko myślę, że każdy rodzic chce dla swojego malucha jaknajlepiej, no nie?!

Puchatka!!!!!!!! dopadł mnie tak ogromny smutek bijący z twojego postu, że normalnie....
Posłuchaj, bromergan jest często przepisywanym lekiem i dzięki niemu są efekty, moja kuzynka ma dzięki temu lekowi dwuletnie bliźniaki, a starała się 4 lata o dzidzie. No cóż, że ktoś źle powiedział na jesgo temat bo jemu nie pomół?
Nie przejmuj się, bo smuteczek nic nie pomoże, odsiedź sobie sama w kąciku ile będzie trzeba a potem wracaj, bo my czekamy tu na Ciebie.
Ja z moją Amelką miałam też straszne problemy, takie, że jak nawet dziś wspominam to najgorszemu wrogowi nie życzę, bo urodziała się z wadą a dziś jest zdrową jak rybeczka, rozbrykaną dwulatką
Głowa do góry
Będziesz miała swoje upragnione BOBO zobaczysz!
Pozdrawiam Cię gorąco:tak: ;-)

reklama
Dzięki gosiu i telmo za dobre słówka i napewno macie racje ale wiecie jak człowiek szuka we wszystkim naokoło siebie dobrych myśli i tak dalej a po tamtym pościku poczułam sie jakbym traciła czasa i nie robiła tego co naprawdę należy wiem że to nieprawda ale jednak jakoś tak...:hmm: Postanowiłam że się nie poddam wiem że dziewczyny na forum przechodziły dużo więcej i starały sie dużo dłużej więc ja z moim 17 cyklami to jeszcze nie tak wiele. Ot może to i taki mój gorszy dzień a wtedy to jakos tak wszystko naraz. Dziękuje jeszcze raz odpocznę troszke i nabiorę do tego dystansu. Jesteście kochane kobietki:tak: :tak:

Do góry