reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Asialc- wiesz co nie chcę za dużo pisać, bo dziewczyny już napisały wiele mądrych słów, z którymi się w 100% zgadzam, chciałam się tylko z Tobą podzielić moim przeżyciem; w ubiegłym roku w sierpniu umarła bardzo droga mojemu sercu osoba- właśnie moja Babcia! Byłam kiedy chorowała, byłam kiedy umierała. Nie było łatwo, kurcze było cholernie ciężko patrzeć na to, ale wiesz co - kiedy patrzę już teraz na to z perspektywy to stwierdzam, że dla niej najważniejsze było to ,że ja byłam z nią do samego końca a ona czuła się kochana. W takich sytuacjach nic więcej ie możemy zrobić, chociaż bardzo byśmy chcieli.
Zgadzam sie z Tobą, że ze wszystkim sobie człowiek poradzi, tylko ta bezsilność wobec śmiertelnej choroby jest najgorsza.
Bądź silna i przesyłam Ci całusy

reklama
Kindzia- coprawda nie miałyśmy się okazji jeszcze poznać, ale ja też składam ogromne geratulacje, Tobie no i oczywiście "Strzelcowi wyborowemu" !!!!!!

Ataata- no kurcze przyznaję brzuszek super! Zresztą wyglądasz pięknie, no i figurkę masz jak marzenie!! pozdrawiam

NieSamowita- jesteś dobrym DUSZKIEM tego wątku, tyle energii, zapału - SUPER!!!!!:-D :-D

Isikora, Wagnies, Gosia - pozdrawiam Was dziewczyny:happy: :happy:

Agnes, hejka! :-)

isikora, no to pewnie zaraz wyruszacie dalej z zaproszeniami :-) Trzymam kciuki żeby trądzik minął. Ja szczerze mówiąc nie wiem co to znaczy, bo go nigdy nie miałam.
Piosenka super!

wagnes, dotarłaś już do domciu i odpoczywasz?

Puchatka, przytulam z całych sił. Każdego czasami dopadają takie myśli, ale jestem pewna, że szybciutko pójdą sobie od Ciebie precz.
To, że komuś nie pomógł jakiś lek, nie znaczy że z Tobą będzie tak samo. Przecież każdy z nas jest inny. A ja mocno wierzę, że już niedługo bedziesz czekac na swoje szczęście. Prosze mi tylko odgonić te złe myśli. Słyszysz?! WSZYSTKO SIĘ UDA!!!! :-)

Telma, witaj. :-) A jak Amelka zniosła szczepienie? My też Natkę szczepiliśmy przeciwko pneumokokom (250 zł), a teraz czekamy na zamówioną szczepionkę przeciwko meningokokom. Wolę dziecko zaszczepić niż później żałować. Szkoda tylko, że te szczepienia jak np w Anglii nie są refundowane, bo niestety masz rację, że wielu rodziców na nie nie stać, a to bardzo niesprawiedliwe :-(
Dziękuję Ci :-) Przytulam.

Gosia, cześć :-) W takim razie udanego dnia. Załatw wszystko co masz w planach i wracaj do nas wieczorkiem ;-)

A mnie jeszcze leń nie przeszedł. Przez ten wiatr wogóle nie wychodziłam na dwór, a teraz czekam na telefon od Mamy :-)

reklama
kindziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

GRATULACJE:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

potem wpadnę na dłużej bo lecę się uczyć, pa

Do góry