reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

ATAATA ide na grodniowki :-)

Kindzia no i PRAWIDŁOWO!! Super! Mam nadzieje, że tam na stałe idziesz:confused: Kiedy miałaś @? Jaki Ci termin wyszedł??
Chodź chodź, troche rzycia wniesiesz w ten wątek:tak: , bo ty jak czasem cos powiesz to ja sikam ze smiechu, a u nas narazie tak smutno na grudniókach.

reklama
KINDZIA100 ogromnie GRATULACJIE!!!!! :-) :-) Strasznie się cieszę;-) :tak: :-D Chodz chodz do nas Grudnióweczek:-) ;-)

Cześć dziewczyny , wiem dawno nic nie pisałam bo jakoś tak chyba nie powinnam bo nie jestem już staraczką, ale z drugiej strony Ataata cały czas piszę więc może i na mnie się nie pogniewacie ;-) Co tam słychać u WAS kochane , tak bez WAS smutno na naszym watku grudniowym chyba nie ma takiej fajnej atmosfery jeszcze jak tutaj:zawstydzona/y: ;-) Trzymajcie się cieplutko i działajcie ostro:-) ;-)

A dla chętnych moge przesłac troszke fluidków choć mają ciut wiecej niż fluidki Ataaty to może komuś się przydadzą:tak: ;-)
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
POZDRAWIAM WSZYSTKICH CIEPLUTKI i TRZYMAM KCIUKI!:-) ;-)

Hello, hello!!

Wszystkie jeszcze spia? A ja do prack sie zbieram...
Widze ze znowu pierwsza lapie fluidki od Doticzki ;-) Ale zostawie troche dla reszty ;-):tak: :-p

Doticzko dlaczego mialybysmy sie pogniewac? My tu chetnie kazda przyjmiemy!!! Wiec wpadaj do nas kiedy tylko masz czas i ochote...

Witajcie dziewczynki w tak ładny poranek :-):-):-):-):-):-):-).
Jak się spało i jakie samopoczucie??:happy::happy::happy:
Ja uciekam zaraz do dermatologa i dalej załatwiać organizacje ślubu i wesela ale wpadłam do Was na chwilkę sie przywitać :tak::tak::tak::tak::tak:.

Wagnies miłej pracy i ja tez zbieram trochę fluitków do słoiczka :-D:-D
Attata
Puchatka
NieSamowita
asialc
mufka
wagnies
Doticzka
KINDZIA100
gosia_pl
dorotka1
telma78
Tiara

i wszystkie inne staraczki i mamusie

Witajcie !!!!! Życzę miłego dnia

Witajcie Babeczki!!!
Ledwo człowiek pójdzie spać a już rozpiszecie się jak szalone no i jeszcze zacznę myślęc że mnie unikacie:oo2: ale już wszystko doczytałam :-D
Mnie dzisiaj obudziło wiatrzysko i deszczyk to jeszcze mniej mi się chciało wstawać ale wygramoliłam tyłek spod ciepłej kołderki żeby zajrzeć co u Was:yes: działacie na mnie mobilizująco
gosiu nie ma sprawy od tego tu jesteśmy żeby nawzajem dodawac sobie sił i odwagi miłego dnia :tak:
isikora no to juz prawdziwy młynek a to jeszcze dwa miesiące ale fajnie powspominać swoje własne przygotowanaka i ślubek z przygodami :-D
NieSamowita Ty jak zwykle od samiutkiego ranka wnosisz nam tutaj mnóstwo uśmiechu i radości co dobrze robi wszystkim na początek dnia:tak: :-D oby zostało Ci to słonko jak najdłużej:tak: :tak:
wagnies powtórzę jeszcze raz łap ile wlezie zafasolkujesz oddasz :tak: :tak: Miłego dnia pracowta kobietko:tak: :tak:
Kindzia nadal trzyma mnie radośc z Twojej fasolki i fajnie że udało Ci się ale nas tak całkiem nie opuszczaj:-D :-D
Doticzka zaglądaj do nas kiedy tylko chcesz bo chociaż zafasolkowana to przeciez jesteś nasza :yes: i zawsze jest tu dla Ciebie dużo miejsca i dużo ciepełka:-D :-D
Ataata trzymaj się cieplutko i już pędze oglądać tego Twojego brzusia:tak:

asialc telma78 mufka Tiara Kethrin witajcie i milusiego dnia dla Was:tak: :tak: :tak: :-D :-D
Dla wszystkich kobietek które może nas poczytuja a nie mają odwagi pisać to piszcie im nas więcej tym weselej:tak: :tak:

Witam

A u mnie szro, buro i ponuro =zero słóńca. I nic mi sie nie chce:baffled: Brzuch mnie boli więc leże w łóżku:tak: dobrze, że nie musze wstawać i iść na zakupki, bo wczoraj nakupiłam na 2 dni;-) a dopiero wieczorkiem pójde ale z moim, bo ja już teraz nic nie dźwigam:cool2: Mój mi nie pozwala:laugh2: więc na grubsze zakupych chodzi zemną:-)
Kochany nie:confused: :-D

Miłego dzionka

Aha jutro jade do Krakowa po moją Barbie... tzn po moją Kotke!!!
Nawet nie wiecie jak sie ciesze:laugh2: ;-)

Dzień Dobry moje Kochane :-D

NieSamowita, tak rano budzić? Nie masz sumienia? ;-) hi, hi, hi oczywiście żartuję ;-) Po prostu ze mnie ranny śpioch a nocny marek ;-)

Ataata, w takim razie dzisiaj odpoczywaj, a jak będziesz miała kotkę to koniecznie napisz jaka jest i podeślij zdjęcia :tak:

Ja niestety teraz tak szybciutko, ale mam nadzieję, ze zajrzę później.
Miłego i spokojnego dnia

Doticzka, dziękuję za fluidki, troszkę nałapałam :-)

PS. Z Babcią jak na razie bez zmian :-( Mam tylko dziwne przeczucia, bo śnił mi się mój Dziadek i Tata. A przyznaję, że nie śnili mi się już od baaardzo dawna i to jeszcze w ten sposób. Wiedziałam, że nie żyją, ale byli bardzo szczęśliwi i Tata tłumaczył dlaczego tak musiało się stac. Tylko nie wiem co, bo obudził mnie ból nóg, znowu buu.

Ataata fajny ten Twój brzusio i rodzinka to Ci się szybciutko powiększa najpierw fasolka a teraz kicia :-D :-D Miłego dnia i skoro masz ku temu okzaje poobijaj się troszkę tylko nie unikaj obiadku jak chcesz to mogę cos podrzucic u mnie dzis będą naleśniczki zapiekane z białym serkiem :tak: :tak:

asiu miłego dnia i troszke słonka a z tym spaniem to chyba mam troszkę jak Ty bo wolę coś długo w nocy robic a raniutko pospać:tak: :tak: Co do Babci to myśl o tym że póki nie jest gorzej jest lepiej :tak: :tak: Nie wiem jak to brzmi z gramatycznego punktu widzenia ale co tam najważniejsze jest że ot właśnie chodzi :tak: A co z ta nóżkami że tak bolą???:confused:

reklama
Do góry