reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Hello lasencje :-)
Ja tylko na chwilkę i od razu przepraszam, że nie odniosę się do każdej z Was, ale za to wszystkie gorąco ściskam i buziakuję :tak::-D
Dziś 17 dc, byłam na Usg o 15:45-pęcherzyk 22 mm:cool2::-D endo 9 mm :-D, no i czekam na owulkę, od godziny mnie bardzo kłuje w podbrzuszu, więc może coś z tego będzie, ale tfu tfu tfu;-) nie zapeszam :tak::-)
Jutro na 8:15 jeszcze do ginka i w poniedziałek na USG.
Trzymajcie kciuki mocno dziewczyny :-)
Ja oczywiście za Was kochane ciągle zaciśnięte kciuki mam :-)

reklama
Witam wszystkich bardzo serdecznie, :happy:

poczytuję już Was od dłuższego czasu i postanowiłam w końcu napisać. Ja również staram się o dzidziusia i mam nadzieję, że to szczęśliwy miesiąc. @ powinnam dostać równo za tydzień (oby jednak jej nie było), co do objawów to mam: bóle głowy, bóle podbrzusza, bolące i wrażliwe piersi, temperaturę ciała 36,9 stopni. Niestety jednak wywnioskować z tego nie mogę czy to ciąża bo również objawy mogą być przed miesiączką. Test wykonam o ile miesiączka się będzie spóźniać. Mam pytanie, bo chciałabym też wykonać badanie krwi (które jest chyba pewniejsze?) po jakim czasie po zapłodnieniu badanie wykaże ciąże?

pozdrawiam, buziaki! :-)

Hej Hej dziewczynki :-)

Jestem już tak śpiąca, że ledwo widzę co piszę, ale napiszę ;-):-p:cool2:
Składam małe sprawozdanie :-D
Dzisiaj rano byłam na USG-pęcherzyk pękł-owulka była na przełomie soboty/niedzieli (wg lekarza), a że starania z M. szły pełną parą, także proszę o mocne zaciśnięcie kciuków:-):-D Od dziś luteina dopochwowo 2 razy dziennie po 1 tabletce, no i zobaczymy co z tego wyjdzie (mam wielką nadzieję, że coś lub raczej ktoś z tego wyjdzie :-D).

Ależ się tu cicho zrobiło...

Mallow, witaj :-)
Osobiście mnie się wydaje, że badanie z krwi (beta HCG), powinno wyjść od 7 dnia od zapłodnienia(ale nie od owulacji tylko od zapłodnienia). Gdzieś tak przeczytałam i mi w głowie zostało, oczywiście jeżeli się mylę, proszę o poprawkę :tak:W dniu @ lub w trakcie jej opóźnienia beta już powinna wyjść i oczywiście jest pewniejsza niż test z moczu :tak:
Witaj wśród Nas. Pisz często gęsto , no i powodzenia oczywiście :tak:

A gdzie reszta lasencji???
Buziakuję :-)

Hej Hej dziewczynki :-)

Jestem już tak śpiąca, że ledwo widzę co piszę, ale napiszę ;-):-p:cool2:
Składam małe sprawozdanie :-D
Dzisiaj rano byłam na USG-pęcherzyk pękł-owulka była na przełomie soboty/niedzieli (wg lekarza), a że starania z M. szły pełną parą, także proszę o mocne zaciśnięcie kciuków:-):-D Od dziś luteina dopochwowo 2 razy dziennie po 1 tabletce, no i zobaczymy co z tego wyjdzie (mam wielką nadzieję, że coś lub raczej ktoś z tego wyjdzie :-D).

Ależ się tu cicho zrobiło...

Mallow, witaj :-)
Osobiście mnie się wydaje, że badanie z krwi (beta HCG), powinno wyjść od 7 dnia od zapłodnienia(ale nie od owulacji tylko od zapłodnienia). Gdzieś tak przeczytałam i mi w głowie zostało, oczywiście jeżeli się mylę, proszę o poprawkę :tak:W dniu @ lub w trakcie jej opóźnienia beta już powinna wyjść i oczywiście jest pewniejsza niż test z moczu :tak:
Witaj wśród Nas. Pisz często gęsto , no i powodzenia oczywiście :tak:

A gdzie reszta lasencji???
Buziakuję :-)

nooo to trzymamy kciuki za Ciebie:-) i czekamy na 2 kreseczki

pozdrowionka i spokojnych snow dla tutejszych staraczek

Cześć Kobietki:-)
Daaaaaawnoooooo nie tu nie było ale jakoś tak się stało. Chyba chciałam od tematów tu obecnych, on mojej presji na ...

Kiniusia ja również trzymam kciuki za Ciebie

Pozdrawiam i ściskam i całuję Stare i Nowe Kobietki;-)

Witam
Stale trzymam kciuki za was dziewczeta, Kiniusia szczegolnie za twoje II kreseczki;-)
U mnie tez juz tydzien po owu. W poniedzialek mam zbadac progesteron. A poza tym wyczekuje czy @ przyjdzie czy nie;-)

Nie dziękuję dziewczyny, żeby nie zapeszyć ;-):tak::-D
Biedroneczko, super, że owulka była. Może jakaś fasoleczka z tego wyjdzie? Kto wie :-D Ja oczywiście trzymam mocno kciuki :tak:
Aaniu, co się dzieje? Zaniepokoiłam się :-(
Wszystkie staraczki oczywiście mocno ściskam i całuję :-)
Trzymam kciuki za Nas wszystkie :-)

Aaniu, co się dzieje? Zaniepokoiłam się :-(

Niooop jakoś się tak porobiło, że mnie nie było:-( ale u mnie wszystko wporządku - chociaż sama nie wiem. Zdrowotnie oki, gorzej z psychą... dziś nie będę smucieć bo przecież niedziela;-)

Kiniusiu a co tam u Ciebie ciekawego i mniej ciekawego??:-)

Od 13;30 czekam na kolędę i już mam dość...:wściekła/y:

Niooop jakoś się tak porobiło, że mnie nie było:-( ale u mnie wszystko wporządku - chociaż sama nie wiem. Zdrowotnie oki, gorzej z psychą... dziś nie będę smucieć bo przecież niedziela;-)

Kiniusiu a co tam u Ciebie ciekawego i mniej ciekawego??:-)

Od 13;30 czekam na kolędę i już mam dość...:wściekła/y:

Na jaką kolędę? Bo nie w temacie jestem :eek:
U mnie super, owulka była, w tym cyklu miałam monitoring, staranka były, teraz tylko czekać na efekty :cool2::-)
Nie smuć się w ogóle najlepiej, a nie tylko przy niedzieli, ale oczywiście zawsze możesz się wygadać, a my Cię wesprzemy :tak:
Buziaki :-)

reklama
Ja też jestem!!! :) mało zaglądam ale tak jakoś bywa...
U mnie okej czekam na koniec miesiaca i testowanie:)

Powodzenia dla was!!!
pozdrówki!;-)

Do góry