reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ooooooooooj rzeczywiście duuużeeeee pustki. Nie było mnie kilka dni, a tu nic nowego!! Wstydźcie sie Koleżanki!!

U mnie jakoś dziwnie z nastrojkiem, M mnie jakoś wpiurcza:wściekła/y: to normalne?? Jak jest u Was??:zawstydzona/y:

reklama
ania :-D;-) ja też taka bywam i to chyba częściej w ciągu całego cyklu niż żadziej..:sorry2: takie z nas widzisz charakterki.
Ale ja to ostatnio sama wiem że przesadzam, o byle co się wsciekam ehh
jak On ze mną wytrzymuje... :confused2:

a co do 2listopada to mam nadzieje że test o którym własnie marzę ale zobaczymy...

ania :-D;-) ja też taka bywam i to chyba częściej w ciągu całego cyklu niż żadziej..:sorry2: takie z nas widzisz charakterki.
Ale ja to ostatnio sama wiem że przesadzam, o byle co się wsciekam ehh
jak On ze mną wytrzymuje... :confused2:

a co do 2listopada to mam nadzieje że test o którym własnie marzę ale zobaczymy...

Nieuwierzysz, ale ja mam dokładnie. Też wścikam sie o byle co, samej mi głupio, ale wiem, że jak popuszczę to zawsze będzie to "coś" na mojej głowie:-(. Zastanawiam się nad wieloma rzeczami... może nie powinnam:-( Jakos takoś mi smutno...

Trzymam kciuki Kinguś żeby ten 2 listopad to był Twój dzień - Wasz dzień!!;-)

Kochane żegnam się bo jutro rano wyjeżdzam na trzy dni więc zamelduję się w piątek jak wrócę;-) Pozdrawiam Was Kochane
P.S. tak sobie pomyślałam, że jak odpoczniemy od siebie z M to może nasze relacje sie poprawią:happy:

Hej dziewczyny, ja tylko na moment :-(
Jestem na wpół żywa i za chwilę spowrotem się kładę :wściekła/y::szok::no::-(
Aaniu, przede wszystkim spokojnej i bezpiecznej podróży życzę.
Pozdrawiam Was wszystkie kochane :-)

aniu przyjemnego odpoczynku:) Wiesz widzę ze owu ci się zbliża a może to szansa..;)
kiniaa a co z tobą? jak te twoje staranka? ja juz nie mam wykresu na 28dni... mam nadzieje że Ci sie uda:) zdrowka!

pozdrawiam!

reklama
Kinguś, a u mnie bez zmian :((( :-(
Jak fasolki nie było tak nie ma.
Zawsze byłam pełna nadziei, ale to już prawie 3 lata...czasem mam wielkiego dołka...
Może na Święta B. N. w tym roku dostanę wymarzony od lat prezent...
Buziaki dziewczynki :)))
P.S. Jutro Kinguś testujesz :tak:
Już mocno zaciskam kciuki :))) :tak::-D

Do góry