reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Dziewczyny, wynik betki 1166 mlU/ml!!!!!!
Jestem w ciąży!!!!!!!!
:-):-):-):-):-):-)
Dziewczyny moje kochane, bardzo dziękuję za ciepłe słowa, ale przede wszystkim chciałam podziękować Tobie Esch, za te wszystkie chwile wsparcia :tak::-)
No i fluidki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Łapcie i działajcie :-)

reklama
Dziewczyny, wynik betki 1166 mlU/ml!!!!!!
Jestem w ciąży!!!!!!!!
:-):-):-):-):-):-)
Dziewczyny moje kochane, bardzo dziękuję za ciepłe słowa, ale przede wszystkim chciałam podziękować Tobie Esch, za te wszystkie chwile wsparcia :tak::-)
No i fluidki:

Łapcie i działajcie :-)
KINIA GRATULACJE!!!!!!

opowiadaj jak to było u ciebie w tym cyklu starań? kiedy serduszkowaliscie przed owu czy w trakcie? i czy chodziłas na monitoring?
Ale super ze ci sie w koncu udało!!!!:-):rofl2:

kiniusiu...super !!!! teraz moge isc spac....;-)spokojnych 8 miesiecy....bo pierwszy juz za toba;-) fliudki zlapie na zas...bo mi potrzebne beda...hehe

KINIA GRATULACJE!!!!!!

opowiadaj jak to było u ciebie w tym cyklu starań? kiedy serduszkowaliscie przed owu czy w trakcie? i czy chodziłas na monitoring?
Ale super ze ci sie w koncu udało!!!!:-):rofl2:
proponuje kilka postow wstecz ;-)

I ja mam nadzieję, że będą to spokojne miesiące :-D
Jak na razie nie jest źle (tfu tfu tfu, żeby nie zapeszyć ;-)).
Mdłości brak :-) Piersi co prawda bardzo bolą, ale to bardzo...
Czasami czuję taki delikatny ból, chociaż nie do końca jest to ból :sorry: w podbrzuszu-takie dziwne uczucie :-p
Czasem wieczorami mam zgagę, no i non stop mi się pić chce, jakbym miała jakiegoś kaca :eek:
Jeszcze nie do końca w to wierzę, że się udało. Pewnie jak zobaczę na USG, to wszystko do mnie dotrze :-)
Buziaki kochane:-)
I jeszcze jedna porcja fluidków:
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~

Miłego dzionka lasencje :-)

reklama
Do góry