reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Hej dziewczyny, ja nadal bez @ :-)
Na razie bez testu wytrzymuję, w poniedziałek gin a we wtorek betka :-D
Więc jeszcze raz proszę o mocne zaciśnięcie kciuków :tak::-D
Od samej owulacji nie mam piersi, tylko cyce, bolą jak nie wiem co :wściekła/y:
Kinguś, widzę po suwaczku, że niestety się nie udało :-(
Przykro mi :-( Na Święta bierzcie się do roboty, będzie prezent :tak:
Trzymam kciuki :-)
Halo Halo, a gdzie reszta dziewczynek? Co u Was?

reklama
zgadzam sie z wami dziewczyny jestem nowa i podoba mi sie ten watek dobrze wiedziec ze nie jestem sama choc mam juz synka trzyletniego staramy sie o drugie malenstwo od kilku miesiecy i nic .z pierwszym dzieckiem bylo nam duzo latwiej dwa miechy i juz brzuszek byl a teraz kilka miesiecy i sie nic nie dzieje .ale nie trace nadzieji moimo ze cykle mam teraz regularne jak w zegareczku.pozdrawiam was wszystkie i mam nadzieje ze wszystkim sie uda.

Witam
Czekam na @ lub jej brak;-). To juz 16dpo. Mam tyle obaw, no i troche w strachu. Bo co jesli to rzeczywiscie to, wiem chce, ale tez sie obawiam jak to teraz bedzie. Pozdrawiam i trzymam mocno kciuki za Was dziewczeta. A suwaczek jest zły

Hej dziewczyny, ja nadal bez @ :-)
Na razie bez testu wytrzymuję, w poniedziałek gin a we wtorek betka :-D
Więc jeszcze raz proszę o mocne zaciśnięcie kciuków :tak::-D
Od samej owulacji nie mam piersi, tylko cyce, bolą jak nie wiem co :wściekła/y:
Kinguś, widzę po suwaczku, że niestety się nie udało :-(
Przykro mi :-( Na Święta bierzcie się do roboty, będzie prezent :tak:
Trzymam kciuki :-)

Kinia i jak po betce???!!! pisz bo ciekawa jestem! Mam nadzieje że już w ciąży jesteś!!!:tak::-)
Odezwij się

No hej, betki nie było :wściekła/y: Nie mogłam się dostać do mojej doktorowej po skierowanie, więc poszłam do innej :wściekła/y: Ta, widocznie miała rentgen w oczach, bo stwierdziła, że pewnie jestem w ciąży i nie da mi skierowania na betę (mam wykupiony abonament w prywatnej klinice, i ze skierowaniem mam wszystko w cenie abonamentu), tylko na USG, ale mam iść dopiero za 2 tygodnie :wściekła/y: W zaleceniach także duphaston 2 razy dziennie.
Tak więc ogólnie była "mała" wymiana zdań, wróciłam do domu wściekła jak osa, od razu napisałam i wysłałam e-maila do mojej doktorowej i jutro mam wizytę już u niej.
Zobaczymy co ona mi powie.
W sumie to mam dzisiaj 35 dc, jest 17 dni po owulce, nadal mam cyce, a nie piersi, no tak mnie delikatnie ćmi w podbrzuszu. Mam nadzieję, że tą @ pożegnałam na kilka dobrych miesięcy i, że mi nie wywinie numeru...
Teraz się kładę, bo padam.
Jutro wszystko opiszę, no i skromnie nadal proszę o kciuki :cool2:
P.S. Biedroneczko, trzymam kciuki-daj znać co i jak:tak:

No dziewczyny, "świeże" wieści :-)
Dzisiaj byłam na wizycie już u mojej doktor. Krew na betkę pobrana (miały być dzisiaj wyniki, a tu dooopa blada-jutro będą), @ brak, nadal cyce nie piersi, luteina zwiększona z 2*1 na 2*2.
Cały cykl byłam jakaś taka spokojna, ale czekając na tą betę denerwuję się jak nie wiem co. Trzymajcie kciuki-jutro dam znać co i jak. :-)
No i piszcie, bo coś zamilkłyście.:-(
Esch, :-)

reklama
Do góry