reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Hej dziewczyny, ja nadal bez @ :-)
Na razie bez testu wytrzymuję, w poniedziałek gin a we wtorek betka :-D
Więc jeszcze raz proszę o mocne zaciśnięcie kciuków :tak::-D
Od samej owulacji nie mam piersi, tylko cyce, bolą jak nie wiem co :wściekła/y:
Kinguś, widzę po suwaczku, że niestety się nie udało :-(
Przykro mi :-( Na Święta bierzcie się do roboty, będzie prezent :tak:
Trzymam kciuki :-)
Halo Halo, a gdzie reszta dziewczynek? Co u Was?

reklama
zgadzam sie z wami dziewczyny jestem nowa i podoba mi sie ten watek dobrze wiedziec ze nie jestem sama choc mam juz synka trzyletniego staramy sie o drugie malenstwo od kilku miesiecy i nic .z pierwszym dzieckiem bylo nam duzo latwiej dwa miechy i juz brzuszek byl a teraz kilka miesiecy i sie nic nie dzieje .ale nie trace nadzieji moimo ze cykle mam teraz regularne jak w zegareczku.pozdrawiam was wszystkie i mam nadzieje ze wszystkim sie uda.

Witam
Czekam na @ lub jej brak;-). To juz 16dpo. Mam tyle obaw, no i troche w strachu. Bo co jesli to rzeczywiscie to, wiem chce, ale tez sie obawiam jak to teraz bedzie. Pozdrawiam i trzymam mocno kciuki za Was dziewczeta. A suwaczek jest zły

Hej dziewczyny, ja nadal bez @ :-)
Na razie bez testu wytrzymuję, w poniedziałek gin a we wtorek betka :-D
Więc jeszcze raz proszę o mocne zaciśnięcie kciuków :tak::-D
Od samej owulacji nie mam piersi, tylko cyce, bolą jak nie wiem co :wściekła/y:
Kinguś, widzę po suwaczku, że niestety się nie udało :-(
Przykro mi :-( Na Święta bierzcie się do roboty, będzie prezent :tak:
Trzymam kciuki :-)

Kinia i jak po betce???!!! pisz bo ciekawa jestem! Mam nadzieje że już w ciąży jesteś!!!:tak::-)
Odezwij się

No hej, betki nie było :wściekła/y: Nie mogłam się dostać do mojej doktorowej po skierowanie, więc poszłam do innej :wściekła/y: Ta, widocznie miała rentgen w oczach, bo stwierdziła, że pewnie jestem w ciąży i nie da mi skierowania na betę (mam wykupiony abonament w prywatnej klinice, i ze skierowaniem mam wszystko w cenie abonamentu), tylko na USG, ale mam iść dopiero za 2 tygodnie :wściekła/y: W zaleceniach także duphaston 2 razy dziennie.
Tak więc ogólnie była "mała" wymiana zdań, wróciłam do domu wściekła jak osa, od razu napisałam i wysłałam e-maila do mojej doktorowej i jutro mam wizytę już u niej.
Zobaczymy co ona mi powie.
W sumie to mam dzisiaj 35 dc, jest 17 dni po owulce, nadal mam cyce, a nie piersi, no tak mnie delikatnie ćmi w podbrzuszu. Mam nadzieję, że tą @ pożegnałam na kilka dobrych miesięcy i, że mi nie wywinie numeru...
Teraz się kładę, bo padam.
Jutro wszystko opiszę, no i skromnie nadal proszę o kciuki :cool2:
P.S. Biedroneczko, trzymam kciuki-daj znać co i jak:tak:

No dziewczyny, "świeże" wieści :-)
Dzisiaj byłam na wizycie już u mojej doktor. Krew na betkę pobrana (miały być dzisiaj wyniki, a tu dooopa blada-jutro będą), @ brak, nadal cyce nie piersi, luteina zwiększona z 2*1 na 2*2.
Cały cykl byłam jakaś taka spokojna, ale czekając na tą betę denerwuję się jak nie wiem co. Trzymajcie kciuki-jutro dam znać co i jak. :-)
No i piszcie, bo coś zamilkłyście.:-(
Esch, :-)

reklama
Do góry