reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Pochwalę się, właśnie założyłam sobie - jeżeli tak to można nazwać - stronkę czy tez obserwację na 28 dni:tak: To przez Ciebie Kinguś bo mnie to zaciekawiło, najlepsze jest to, że jutro dopiero muszę sobie kupić termometr bo mam taki zwykły pod pachę;-) co to sobie chorubska mierzymy;-). Od pojutra zacznę sobie mierzyć temperaturkę:tak:
:-) aniu i fajnie ze załozylas! jaki masz nick? zaproś mnie:) kingaewa albo podaj mi swoj. buzka

reklama
Hej dziewczyny,
przepraszam, że nie odniosę się do każdej, ale zasypiam na stojąco/siedząco...:eek:
Tylko się przywitam :tak:
Do juterka lasencje i powodzenia dla każdej z Nas w tym cyklu :tak:

Witam w klubie @ przyszla i do mnie w sobote o 2 dni za wczesnie ehh, no nic kolejny cykl przede mna, ale teraz wrzucam na luz, i zamierzam czerpac przyjemniosci z sexu kiedy bedzie mi sie chcialo i nie myslec co gdzie kiedy i jak, najwyrzej odpuszczam sobie ten jeden miesiac, nawet na monitoring nie chce mi sie isc:eek:
A co tam u wac dziewczeta??

Myślę, że to dobry pomysł z tym czerpaniem przyjemności z sexu - też to teraz planuję;-). ja z kolei myślę, że damy sobie taki luz do końca roku i potem zobaczymy:tak:. A nóż może sie uda...

Jestem dziś dopiero tak późno bo byłam dziś na szkoleniu (wykorzzystywanie seksualne dzieci), a potem na urodzinkach u teściowej. Jestem już zmęczona i idę się kimnąć (tylko ie mówcie nikomu bo jestem w pracu:szok:). Śpijcie dobrze

Dzień dobry dziewczyny :-)
Która ma ochotę na kawkę, a która na herbatkę?
To wodę wstawię. :tak::-D
Jeżeli chodzi o seks, to my już dawno wrzuciliśmy na luz i jak na razie nic :-(
Ale wg mnie co ma być to będzie i tego nie zmienimy, musimy tylko cierpliwie czekać :tak:
Miłego dnia :tak::-)

kinia ja sie napiję z Tobą ale nie o tej porze :laugh2: mykam jeszcze do łóżka... przebudziłam sie tylko aby temp zmierzyć.

Aniu ja widze ze ty zaraz masz dni płodne tak? szybko!

Witam !!!!!!!!!!!!!
No i po urlopie ....wróciłam do domku i do Was!!!!!!
Przydał mi się ten wyjazd do Pl......pomijając to że już w trzeci dzien pobytu dopadło mnie chorobsko :-(,ale i tak było fajnie!!!:-D
Widze,że przygotowałyście mi małą lekturkę:-)......zaraz zabieram się do czytania.
Pozdrawiam Was Cieplutko!!!!;-);-)

Ostatnia edycja:
Hello :-D

Aaniu, a czy po tej laparo, to suwaczek Ci dobrze odmierza dni?
Kinguś, ale chyba teraz to jeszcze nie śpisz? :cool2::-p
Kasiula, super, że już jesteś z nami :-) Chociaż urlop to by mógł tak trwać i trwać i trwać...:tak::rofl2: Szkoda tylko, że to choróbsko się do Ciebie dorwało :-(, ale jak i tak jesteś zadowolona to super :tak::-D

A ja właśnie obiadek zrobiłam i kuchnie z przedpokojem umyłam :-)
Na resztę dnia mam luzik :-D
Barszcz ukraiński mam-ma ktoś ochotę? Zapraszam :tak::-)
Wszystkie dziewczyny serdecznie pozdrawiam :tak::-)

reklama
Hello :-D

Aaniu, a czy po tej laparo, to suwaczek Ci dobrze odmierza dni?
Kinguś, ale chyba teraz to jeszcze nie śpisz? :cool2::-p
Kasiula, super, że już jesteś z nami :-) Chociaż urlop to by mógł tak trwać i trwać i trwać...:tak::rofl2: Szkoda tylko, że to choróbsko się do Ciebie dorwało :-(, ale jak i tak jesteś zadowolona to super :tak::-D

A ja właśnie obiadek zrobiłam i kuchnie z przedpokojem umyłam :-)
Na resztę dnia mam luzik :-D
Barszcz ukraiński mam-ma ktoś ochotę? Zapraszam :tak::-)
Wszystkie dziewczyny serdecznie pozdrawiam :tak::-)
Ja się z checia wproszę na obiadek
a tym czasem moze sobie jakies zdjęcia z wesela kumpeli poogladam i pododaje na nk
Dziś męczacy dzien w pracy wiec teraz sobie odpoczne:tak:

Do góry