reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Biedroneczko, a tu chyba tylko Ty i ja - nikt więcej. Gdzieś te nasze Laski wywiało:-(. Ja chora jestem, źle się czuję i wogóle puuuupaaaaaa:wściekła/y:. Wpadnę jutro, może humorek mi dopisze;-). Śpij dobrze:tak:

Ja też jestem :cool2:

Biedroneczko, teścik to właśnie najlepiej z porannego moczu robić, bo jest największe stężenie :tak: Poczekaj jeszcze troszkę jak @ nie przyjdzie to zatestuj jeszcze raz :tak:
Aaniu, wpadaj wpadaj choćby jutro :-D;-)
Hmmm... :rofl2: Może jutro będzie lepsze samopoczucie :tak:

A u mnie jedna wielka kicha :-( Wczoraj przyszła @, więc już jest 2 lata i 8 m-cy jak czekam i czekam... :-( Płakać mi się chce :-(
Ach, idę lulu, może i ja jutro będę miała lepszy dzień ...
Wszystkie Was dziewczyny buziakuję i miłego weekendu życzę :tak:

ja też jestem :cool2:

biedroneczko, teścik to właśnie najlepiej z porannego moczu robić, bo jest największe stężenie :tak: Poczekaj jeszcze troszkę jak @ nie przyjdzie to zatestuj jeszcze raz :tak:
aaniu, wpadaj wpadaj choćby jutro :-d;-)
hmmm... :rofl2: Może jutro będzie lepsze samopoczucie :tak:

a u mnie jedna wielka kicha :-( wczoraj przyszła @, więc już jest 2 lata i 8 m-cy jak czekam i czekam... :-( płakać mi się chce :-(
ach, idę lulu, może i ja jutro będę miała lepszy dzień ...
wszystkie was dziewczyny buziakuję i miłego weekendu życzę :tak:
dziewczynki kochane tak podczytuje sobie to forum bo do niedawna tez nie moglam zajsc w ciaze tez dlugo czekalam na dzidzie nie bede nawet pisac ile -teraz mam 30 lat i sie udalo . Sciskam was mocno jezeli ktoras ma ochote popisac to jestem nie moge spac chetnie sie pozwiarzam

dziewczynki kochane tak podczytuje sobie to forum bo do niedawna tez nie moglam zajsc w ciaze tez dlugo czekalam na dzidzie nie bede nawet pisac ile -teraz mam 30 lat i sie udalo . Sciskam was mocno jezeli ktoras ma ochote popisac to jestem nie moge spac chetnie sie pozwiarzam

Niestety, u Nas tutaj trochę tak pustawo o tej porze :-(
I ja już mykam lulu, bo wcześnie rano trzeba wstać, ale jutro czy pojutrze, to z miłą chęcią sobie pogadam. :tak::-)
Cieszę się bardzo, że Ci się udało i w tym momencie już nie ważne jest to ile się starałaś, ale to, że się udało :tak::-)
Dzięki takim osobom jak Ty, dziewczyny tutaj nie przestają wierzyć, że się w końcu uda.:tak:
Ściskam mocno :-)

Niestety, u Nas tutaj trochę tak pustawo o tej porze :-(
I ja już mykam lulu, bo wcześnie rano trzeba wstać, ale jutro czy pojutrze, to z miłą chęcią sobie pogadam. :tak::-)
Cieszę się bardzo, że Ci się udało i w tym momencie już nie ważne jest to ile się starałaś, ale to, że się udało :tak::-)
Dzięki takim osobom jak Ty, dziewczyny tutaj nie przestają wierzyć, że się w końcu uda.:tak:
Ściskam mocno :-)[/QUOTEDOBRANOC KOCHANA

czesc Dziewczynki,
widze ze ten tydzien dla wielu z Was byl ciezki, ja tez jakos zaniedbalam odwiedzanie Was, ale koniec i poczatek miesiaca mam w pracy cholernie ciezki wiec w sumie nawet nie mialam sil wieczorami zeby tu do Was zajrzec a tym bardziej cos naskrobac...poza tym od czwartku nie mam @ zobilma juz dwa :-)testy i nic,brzuch mnie boli jak na miesiaczke juz ladnych pare dni,dlatego do glowy mi nie przychodzilo ze to juz i ze tak szybko by sie nam udalo wiec machnelam tescik no i guzik...ale@ciagle nie ma, brzuch boli - dzis w nocy musialam lyknac nospe bo nie dalo rady nawet spac - i zaczynam sie martwic co by sie jakies chorobsko nie przyplatalo....mialyscie kiedys takie problemy moje drogie???bo ja zawsze wszystko jak w zegarku no moze dzien roznicy ale tym razem @powinna byc w czwartek najpozniej i nic tylko boli...eh...
pozdrawiam Was wszystkie ale szczegolnie te ktroe jak widac powyzej mialy gorszy nastroj przez ostanie dni
do Ciebie kiniusia usmiecham sie szczegolnie :-) podziwiam Cie za wytrwalosc i za pozytywna energie.wierze ze nawet najgorsze chwile po prostu musza sie skonczyc a potem juz tyko slonce:-)pozdrawiam

no i jest @ po ladnych paru dniach oczekiwania i bolow brzucha wreszcie dzis nad ranem mnie obudzila i teraz ciagle sie zastanawiam jak mam sobie obliczac dni plodne i owulacje....pomozcie moje Drogie!!!...zawsze mialam 28-27 dniowe cykle wiec z latwoscia zaobserwowalam swoja owulacje ale teraz...pojecia nie mam co z tym odstepstwem od nomry zrobic.jesli ktora z Was moze mi cos podowiedziec to bede bardzo wdzieczna.pozdrawiam i zycze milej niedzieli:-)

reklama
Chathamka - witam:tak:, to prawda, że takie "przypadki" jak Ty nakręcaja nas - starających się pozytywnie. Pojawia się wtedy w nas promyk nadzieji, że i nam się uda. A co zrobiłaś, że Ci się udało:happy:

Maxymka - przykro mi, że się tym razem nie udało. Ja też mam problem z odstępstwem od normy. Zawsze miałam 29d.c. a teraz 36d.c. przez laparo, nie wiem kiedy będę miała owu, jak teraz będzie @. Zamówiłam sobie testy owu więc będę je robić - jak dostanę. Kurcze czy to musi być takie trudne:-(

Kiniusia Biedroneczka co u Was słychać??

U mnie choroba się przyplątała, biorę antybiotyki ale dziś do pracy idę na noc - myślę, że jakoś tam radę. Wskoczę pod koc żeby było mi ciepło:tak:;-)

Pozdrawiam Was i całuję i jeszcze tu wrócę:rofl2:

Do góry