reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Biedroneczko, a tu chyba tylko Ty i ja - nikt więcej. Gdzieś te nasze Laski wywiało:-(. Ja chora jestem, źle się czuję i wogóle puuuupaaaaaa:wściekła/y:. Wpadnę jutro, może humorek mi dopisze;-). Śpij dobrze:tak:

Ja też jestem :cool2:

Biedroneczko, teścik to właśnie najlepiej z porannego moczu robić, bo jest największe stężenie :tak: Poczekaj jeszcze troszkę jak @ nie przyjdzie to zatestuj jeszcze raz :tak:
Aaniu, wpadaj wpadaj choćby jutro :-D;-)
Hmmm... :rofl2: Może jutro będzie lepsze samopoczucie :tak:

A u mnie jedna wielka kicha :-( Wczoraj przyszła @, więc już jest 2 lata i 8 m-cy jak czekam i czekam... :-( Płakać mi się chce :-(
Ach, idę lulu, może i ja jutro będę miała lepszy dzień ...
Wszystkie Was dziewczyny buziakuję i miłego weekendu życzę :tak:

ja też jestem :cool2:

biedroneczko, teścik to właśnie najlepiej z porannego moczu robić, bo jest największe stężenie :tak: Poczekaj jeszcze troszkę jak @ nie przyjdzie to zatestuj jeszcze raz :tak:
aaniu, wpadaj wpadaj choćby jutro :-d;-)
hmmm... :rofl2: Może jutro będzie lepsze samopoczucie :tak:

a u mnie jedna wielka kicha :-( wczoraj przyszła @, więc już jest 2 lata i 8 m-cy jak czekam i czekam... :-( płakać mi się chce :-(
ach, idę lulu, może i ja jutro będę miała lepszy dzień ...
wszystkie was dziewczyny buziakuję i miłego weekendu życzę :tak:
dziewczynki kochane tak podczytuje sobie to forum bo do niedawna tez nie moglam zajsc w ciaze tez dlugo czekalam na dzidzie nie bede nawet pisac ile -teraz mam 30 lat i sie udalo . Sciskam was mocno jezeli ktoras ma ochote popisac to jestem nie moge spac chetnie sie pozwiarzam

dziewczynki kochane tak podczytuje sobie to forum bo do niedawna tez nie moglam zajsc w ciaze tez dlugo czekalam na dzidzie nie bede nawet pisac ile -teraz mam 30 lat i sie udalo . Sciskam was mocno jezeli ktoras ma ochote popisac to jestem nie moge spac chetnie sie pozwiarzam

Niestety, u Nas tutaj trochę tak pustawo o tej porze :-(
I ja już mykam lulu, bo wcześnie rano trzeba wstać, ale jutro czy pojutrze, to z miłą chęcią sobie pogadam. :tak::-)
Cieszę się bardzo, że Ci się udało i w tym momencie już nie ważne jest to ile się starałaś, ale to, że się udało :tak::-)
Dzięki takim osobom jak Ty, dziewczyny tutaj nie przestają wierzyć, że się w końcu uda.:tak:
Ściskam mocno :-)

Niestety, u Nas tutaj trochę tak pustawo o tej porze :-(
I ja już mykam lulu, bo wcześnie rano trzeba wstać, ale jutro czy pojutrze, to z miłą chęcią sobie pogadam. :tak::-)
Cieszę się bardzo, że Ci się udało i w tym momencie już nie ważne jest to ile się starałaś, ale to, że się udało :tak::-)
Dzięki takim osobom jak Ty, dziewczyny tutaj nie przestają wierzyć, że się w końcu uda.:tak:
Ściskam mocno :-)[/QUOTEDOBRANOC KOCHANA

czesc Dziewczynki,
widze ze ten tydzien dla wielu z Was byl ciezki, ja tez jakos zaniedbalam odwiedzanie Was, ale koniec i poczatek miesiaca mam w pracy cholernie ciezki wiec w sumie nawet nie mialam sil wieczorami zeby tu do Was zajrzec a tym bardziej cos naskrobac...poza tym od czwartku nie mam @ zobilma juz dwa :-)testy i nic,brzuch mnie boli jak na miesiaczke juz ladnych pare dni,dlatego do glowy mi nie przychodzilo ze to juz i ze tak szybko by sie nam udalo wiec machnelam tescik no i guzik...ale@ciagle nie ma, brzuch boli - dzis w nocy musialam lyknac nospe bo nie dalo rady nawet spac - i zaczynam sie martwic co by sie jakies chorobsko nie przyplatalo....mialyscie kiedys takie problemy moje drogie???bo ja zawsze wszystko jak w zegarku no moze dzien roznicy ale tym razem @powinna byc w czwartek najpozniej i nic tylko boli...eh...
pozdrawiam Was wszystkie ale szczegolnie te ktroe jak widac powyzej mialy gorszy nastroj przez ostanie dni
do Ciebie kiniusia usmiecham sie szczegolnie :-) podziwiam Cie za wytrwalosc i za pozytywna energie.wierze ze nawet najgorsze chwile po prostu musza sie skonczyc a potem juz tyko slonce:-)pozdrawiam

no i jest @ po ladnych paru dniach oczekiwania i bolow brzucha wreszcie dzis nad ranem mnie obudzila i teraz ciagle sie zastanawiam jak mam sobie obliczac dni plodne i owulacje....pomozcie moje Drogie!!!...zawsze mialam 28-27 dniowe cykle wiec z latwoscia zaobserwowalam swoja owulacje ale teraz...pojecia nie mam co z tym odstepstwem od nomry zrobic.jesli ktora z Was moze mi cos podowiedziec to bede bardzo wdzieczna.pozdrawiam i zycze milej niedzieli:-)

reklama
Chathamka - witam:tak:, to prawda, że takie "przypadki" jak Ty nakręcaja nas - starających się pozytywnie. Pojawia się wtedy w nas promyk nadzieji, że i nam się uda. A co zrobiłaś, że Ci się udało:happy:

Maxymka - przykro mi, że się tym razem nie udało. Ja też mam problem z odstępstwem od normy. Zawsze miałam 29d.c. a teraz 36d.c. przez laparo, nie wiem kiedy będę miała owu, jak teraz będzie @. Zamówiłam sobie testy owu więc będę je robić - jak dostanę. Kurcze czy to musi być takie trudne:-(

Kiniusia Biedroneczka co u Was słychać??

U mnie choroba się przyplątała, biorę antybiotyki ale dziś do pracy idę na noc - myślę, że jakoś tam radę. Wskoczę pod koc żeby było mi ciepło:tak:;-)

Pozdrawiam Was i całuję i jeszcze tu wrócę:rofl2:

Do góry