reklama
aania29
Fanka BB :)
Ja wybrałam na czuja, ale przyłączam się do pytaniaDziewczyny, a ktore testy owulacyjne sa waszym zdaniem najlepsze??zamierzam ich uzyc po raz pierwszy i chcialabym kupic jakies polecone bo wybor jest duzy...
K
Kinga85
Gość
Kinusia nie martw się teraz październik a ten miesiąc ma swoją moc mówię ci uda się!;-) Wysłałam ci zaproszenie na 28dni tak my sie wydaje ze tobie:-)
Nowy cykl i nowa nadzieja...
Biedroneczko a jak u ciebie? @ przylazła? mam nadzieje że nie i jutro tescik!:-)
Pozdrawiam wszystkie koleżanki ;-)
ania29 co u ciebie?
Nowy cykl i nowa nadzieja...
Biedroneczko a jak u ciebie? @ przylazła? mam nadzieje że nie i jutro tescik!:-)
Pozdrawiam wszystkie koleżanki ;-)
ania29 co u ciebie?
aania29
Kinga85 u mnie po staremu. Znaczy się czekam na owu bo @ dopiero mi się skończyła. Jestem chora i na antybiotykach i dziś do pracy na noc idę. Poza tym wszystko dobrze. W tygodniu będzie gorąco bo jestem cztery dni na szkoleniach w Katowicach i Krakowie - mam nadzieję, że dowiem sie sporo interesujących rzeczy, które później wykorzystam w pracy.
Nowy cykl, nowa nadzieja - jak pisałaś Kochana:-). Myślę Laski, że to ważne hasło dla nas
Nowy cykl, nowa nadzieja...
Nowy cykl, nowa nadzieja - jak pisałaś Kochana:-). Myślę Laski, że to ważne hasło dla nas
Nowy cykl, nowa nadzieja...
K
Kinga85
Gość
aniu to zdróweczka ci życzę przede wszystkim teraz i owocnych staranek skoro owu tuż tuż;-)
A hasło nie jest złe :-)
3maj się!
Miłego wieczorku
ja troszke idę posiedzieć z mężem
3maj się!
Miłego wieczorku
aania29
Pochwalę się, właśnie założyłam sobie - jeżeli tak to można nazwać - stronkę czy tez obserwację na 28 dni To przez Ciebie Kinguś bo mnie to zaciekawiło, najlepsze jest to, że jutro dopiero muszę sobie kupić termometr bo mam taki zwykły pod pachę;-) co to sobie chorubska mierzymy;-). Od pojutra zacznę sobie mierzyć temperaturkęaniu to zdróweczka ci życzę przede wszystkim teraz i owocnych staranek skoro owu tuż tuż;-)
3maj się!
Miłego wieczorku
aania29
Skoro nikogo tu nie ma więc się żegnam i życzę cudownych snów;-)
aania29
Pajeczko i co tam?? Czekam niecierpliwie;-) na wiadomości.
Kiniusia widziałam, że mnie zauważyłaś;-), powiem Ci, że szybciutka jesteś - niewiem jak to zrobiłaś:-)
Co tam u Was tak cicho Laski, żyjecie wogóle czy jakos tak kiepsko;-)
Kiniusia widziałam, że mnie zauważyłaś;-), powiem Ci, że szybciutka jesteś - niewiem jak to zrobiłaś:-)
Co tam u Was tak cicho Laski, żyjecie wogóle czy jakos tak kiepsko;-)
biedroneczka1980
Witam w klubie @ przyszla i do mnie w sobote o 2 dni za wczesnie ehh, no nic kolejny cykl przede mna, ale teraz wrzucam na luz, i zamierzam czerpac przyjemniosci z sexu kiedy bedzie mi sie chcialo i nie myslec co gdzie kiedy i jak, najwyrzej odpuszczam sobie ten jeden miesiac, nawet na monitoring nie chce mi sie iscno i jest @ po ladnych paru dniach oczekiwania i bolow brzucha wreszcie dzis nad ranem mnie obudzila i teraz ciagle sie zastanawiam jak mam sobie obliczac dni plodne i owulacje....pomozcie moje Drogie!!!...zawsze mialam 28-27 dniowe cykle wiec z latwoscia zaobserwowalam swoja owulacje ale teraz...pojecia nie mam co z tym odstepstwem od nomry zrobic.jesli ktora z Was moze mi cos podowiedziec to bede bardzo wdzieczna.pozdrawiam i zycze milej niedzieli:-)
A co tam u wac dziewczeta??
reklama
NADIA1
właśnie co zafasolkowana
Witam
Chciałabym sie podzielić z Wami dziewczynki mam nadzieję wyjątkową historią, ale nie chce żeby była to nudna historia,
wiec napiszę w skrócie:
-ponad 2 lata starań
-2 poronienia(ostatnie w czerwcu b.r)
-leczenie w klinikach niepłodnosci
-zbyt wolne plemiki mojego ukochanego
-u mnie zbyt wysoka prolaktyna 5 razy ponad norme, gruczolak przysadki mozg.
-przy takim stanie nas obojga marne szanse nawet na inseminacje jak twierdzili lekarze
-od 2 lat mierze tempke,monitoruje owulacje,wiem wszytko co i jak w nocy i o północy
-mogłabym studiować farmacje, masę leków poczynajac od sterty witamin,kwasow foliowych tony,wiesiolkow
i innych pierdółkoncząc na estofemie,duphastonie,clo
dzis odebralam bete 228 mlU/ml norma nie nie bycie mamuśka 0-27
Odpowiedz jak to sie stało?.......................................Cud
Pierwszy miesiac od 2 lat,odstawiłam wszystko, żadnych leków, nawet witamin, zadnego monitoringu, żadnej temperatury,
obserwcji sluzu,miałam juz dość! mam 28 lat, wszyscy moi znajomi albo sa albo zaraz beda rodzicami, stwierdziłam
ze moze Pan Bog chce mi powiedziec przez to ,że moj ukochany może nie jest tym z którym mam miec dziecko(nie mamy slubu)
albo ze Pan Bog ma dla mnie inny plan, dziś jeszcze sie w tym utwierdziłam hipotetycznie bo dowiedzielismy sie od
urologa o żylakach u mojego ukochanego i powiedzieli mu ze albo operacja albo dzieci, wiec załamana pojechalam odebrac
bete, spoznial mi sie okres ale tak jak mowilam w czerwcu poronilam, mialam dotad 2 okrey, 30dni pierwszy i 25dni drugi wiec
pomyslałam, że wszystko sie jeszcze musi ustabilizowac,i co zobaczylam 228 mlU/ml!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pierwszy raz jak oddałam wszystko Bogu, przestałam planowac, liczyc, łykac tabletki i stał sie CUD CUD CUD
Myslę, że to spokoj wew, obecny we mnie ze Bog jest ze mna to spowodował,zawierzenie.Trzeba porpostu przestać planowac, Pan Bog
przekreśla nasze plany i prowadzi nas inną drogą,trzeba tylko uwierzyć ze On tylko da nam wszystko, czego potrzebujemy.
Takie zamykanie w sobie zalu, smutku jest przejawem własnej miłości, która podcina korzenie wierze i zawierzeniu.Moze warto
zaufać Bogu i podciąć korzenie tego co nas niszczy dziewczyny!testy owulacyjne, temp,leki,i to o czym pisałam wcześniej.
Wiara czyni cuda!moze zabardzo odchodzimy....moze warto zdać sie na Boga
przepraszam, nie chce żebyście pomysłały że jestem dewotką,jestem młoda 28-letnia dziewczyna ale naprawde uważam,że porpostu
może niech bedzie tak jak chce Bógjest to najwyższa forma zwierzenia i miłości tak uwazam
, ale cuda sie zdarzają,ta nasza słabosc robi miejsce na Jego działanie,może nam starającym sie potrzebny jest taki pokój płynący
z wiary,może w tych trudnych dla starająch sie chwilach warto zobaczyć kogoś innegoa na koniec pamietajcie......
tylko to co trudne kształtuje człowieka, myśle że przez ten cud stałam sie lepsza osobadziekuje PB
Chciałabym sie podzielić z Wami dziewczynki mam nadzieję wyjątkową historią, ale nie chce żeby była to nudna historia,
wiec napiszę w skrócie:
-ponad 2 lata starań
-2 poronienia(ostatnie w czerwcu b.r)
-leczenie w klinikach niepłodnosci
-zbyt wolne plemiki mojego ukochanego
-u mnie zbyt wysoka prolaktyna 5 razy ponad norme, gruczolak przysadki mozg.
-przy takim stanie nas obojga marne szanse nawet na inseminacje jak twierdzili lekarze
-od 2 lat mierze tempke,monitoruje owulacje,wiem wszytko co i jak w nocy i o północy
-mogłabym studiować farmacje, masę leków poczynajac od sterty witamin,kwasow foliowych tony,wiesiolkow
i innych pierdółkoncząc na estofemie,duphastonie,clo
dzis odebralam bete 228 mlU/ml norma nie nie bycie mamuśka 0-27
Odpowiedz jak to sie stało?.......................................Cud
Pierwszy miesiac od 2 lat,odstawiłam wszystko, żadnych leków, nawet witamin, zadnego monitoringu, żadnej temperatury,
obserwcji sluzu,miałam juz dość! mam 28 lat, wszyscy moi znajomi albo sa albo zaraz beda rodzicami, stwierdziłam
ze moze Pan Bog chce mi powiedziec przez to ,że moj ukochany może nie jest tym z którym mam miec dziecko(nie mamy slubu)
albo ze Pan Bog ma dla mnie inny plan, dziś jeszcze sie w tym utwierdziłam hipotetycznie bo dowiedzielismy sie od
urologa o żylakach u mojego ukochanego i powiedzieli mu ze albo operacja albo dzieci, wiec załamana pojechalam odebrac
bete, spoznial mi sie okres ale tak jak mowilam w czerwcu poronilam, mialam dotad 2 okrey, 30dni pierwszy i 25dni drugi wiec
pomyslałam, że wszystko sie jeszcze musi ustabilizowac,i co zobaczylam 228 mlU/ml!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pierwszy raz jak oddałam wszystko Bogu, przestałam planowac, liczyc, łykac tabletki i stał sie CUD CUD CUD
Myslę, że to spokoj wew, obecny we mnie ze Bog jest ze mna to spowodował,zawierzenie.Trzeba porpostu przestać planowac, Pan Bog
przekreśla nasze plany i prowadzi nas inną drogą,trzeba tylko uwierzyć ze On tylko da nam wszystko, czego potrzebujemy.
Takie zamykanie w sobie zalu, smutku jest przejawem własnej miłości, która podcina korzenie wierze i zawierzeniu.Moze warto
zaufać Bogu i podciąć korzenie tego co nas niszczy dziewczyny!testy owulacyjne, temp,leki,i to o czym pisałam wcześniej.
Wiara czyni cuda!moze zabardzo odchodzimy....moze warto zdać sie na Boga
przepraszam, nie chce żebyście pomysłały że jestem dewotką,jestem młoda 28-letnia dziewczyna ale naprawde uważam,że porpostu
może niech bedzie tak jak chce Bógjest to najwyższa forma zwierzenia i miłości tak uwazam
, ale cuda sie zdarzają,ta nasza słabosc robi miejsce na Jego działanie,może nam starającym sie potrzebny jest taki pokój płynący
z wiary,może w tych trudnych dla starająch sie chwilach warto zobaczyć kogoś innegoa na koniec pamietajcie......
tylko to co trudne kształtuje człowieka, myśle że przez ten cud stałam sie lepsza osobadziekuje PB