reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Witam
Ja dzis wolny dzien od pracy. troche sprzatam troche sie krzatam po domu. Przyzwyczajam sie do nowych katow;-). Niedlugo wroci moj ukochany, mysle co tu na obiad wykombinowac.
Kiniusia masz racje szczesliwy bo jestesmy juz codziennie razem:-D, ja zreszta tez w skowronkach hehehe. Tobie kochana zycze szybkiego powrotu do zdrowia:tak::tak:
Aaniu cierpliwie poczekaj moze rzeczywiscie cykl sie wydluzyl bo oganizm musi sie przystosowac i przestawic po zabiegu
A co u pozostalych kobietek???:-)

Biedroneczka i Kiniusia dzięki za wsparcie. Też sobie tak tłumacze te opuźnienie po laparo ale jakoś nie mogę się doczekać! Chciałabym, a raczej chcielibyśmy już wreszcie przejść do ataku:cool2:, a tu czekamy, czekamy.....czekamy......:wściekła/y:
Mam dużo pracy i ciągle nie mam czasu, ale czytam co piszecie na bierząco.
Biedroneczko napewno jesteś podekscytowana nowym lokalikiem - dopieszczaj go puki masz czas, bo potem możesz mieć w główce "cuś" innego;-)
Żegnam się i idę spać - do jutra Laski, śpijcie dobrze:-)

Witam Was laski w ten ładny nawet poranek;-)
Chyba jeszcze wszystkie śpicie - bo "normalni" ludzie właśnie to robią. Ja niestety na nogach bo muszę napisać kilka sprawozdań.
Pozdrawiam Was, ściskam i życzę milutkiego dnia;-)

Witam
U mnie pogoda taka sobie. Za to zdrówko nie najbardziej bo boli mnie gardeło (co u mnie jest normalne o tej porze roku i wogóle). W pracy mamy strasznie zimno bo remonty pełną parą i wszędzie przeciągi, w domu jeszcze nie grzeją i stąd chyba moje ponure samopoczucie:-(
Ale powiem Wam, że wreszcie, po długim oczekiwaniu, wczoraj, dostałam @@@@@@;-) długo na siebie kazała czekać;-) no i nie będę teraz narzekać, że kiepsko się czuję;-)

Biedroneczko nie martw się - następnym raz będzie szczęśliwy:tak:

Biedroneczko, Kiniusiu, Kinguś i ... całej reszcie laseczek życzę udenego dzionka:-)

reklama
Do góry