reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Maxymka kazda z nas jest po trosze niecierpliwa, ja tez juz by sie chcialo a tu nie pozostaje nic innego jak cierpliwie czekac i starac sie i nie myslec za duzo o tym
Dziewczeta a ja normalnie stwierdzam ze przez lata to czlowiek masakrycznie duzo rzeczy nazbiera i potem jak sie robi porzadki to... oj jak ja sie z tym do jutra uporam:szok: masakra

reklama
Zmykam spac, jutro ciężki dzień przede mna. Rano praca a popoludniu final przeprowadzki:tak:, odezwe sie wieczorkiem jak juz bede na nowych wlasnych smieciach:tak:
Dobranoc

Hej dziewczynki :-)
Biedroneczko, już po przeprowadzce? ;-):tak:
Aaniu, pokazuj te sexi jeansy ;-) tzn. zdjęcie ich :laugh2:
Maxymko, każda się niecierpliwi, ale niestety czasem trzeba poczekać :-(
Buziakuję wszystkie nie wymienione i wymienione lasencje :tak::-)

Hej dziewczynki :-)
Biedroneczko, już po przeprowadzce? ;-):tak:
Aaniu, pokazuj te sexi jeansy ;-) tzn. zdjęcie ich :laugh2:
Maxymko, każda się niecierpliwi, ale niestety czasem trzeba poczekać :-(
Buziakuję wszystkie nie wymienione i wymienione lasencje :tak::-)

oh Kobieto, Kobieto
spodnie może i normalne ale dobrze na mnie lerzą:tak:

Dziś byłam pierwszy raz w pracy po L4. Było fajnie ale męcząco:-( więc idę spać
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kolorowych snów Wam życzę:cool:

dzien doberek:-)
cudna sobota sie zaczyna, mam nadzieje ze u was moje drogie tez tyle slonca od samego rana.
przede mna mily niespieszny weekend, Maz sie doksztalca wiec mam duzo czasu tylko dla siebie:-), sacze poranna kawke i zaraz lece na pilates, az sie chce wyjsc w taka pogode:-)a potem zamierzam zrobic cos smacznego i przymierzam sie do pieczenia pstraga, mam nadzieje ze mi wyjdzie:-)
biedroneczko1980 - jak Twoje 1sze dni w nowym gniazdku???
milej soboty Dziewczyny, buziaki

Cześć dziewczyny,

Aaniu, napisałaś sexi jeansy, to sexi jeansy ;-):-p
Maxymko, piękna pogoda to fakt :tak:
Biedroneczko, :-)
Dziewczyny, dajmy Naszej Biedroneczce trochę czasu ;-) 1 dzień na swoim razem z ukochanym....pewnie jej troszkę nie będzie :cool2::rofl2:;-)

Śliczna pogoda, a ja przeziębiona i leżę w łóżku, nic mi się nie chce :eek::zawstydzona/y::baffled:
Miłego dzionka :tak::-)

Hej dziewczynki
ostatnio jak bylam endo to przypisał mi jod a okazało sie ze ten jod moze w moim przypadku uszkodzic płód !!!!!! no i jak tu sie nie zdenerwowac !!!!!!!!!!!
dalej czekamy na zielone swiatelko ehhhh
pozdrawiam wszytskie :-)

Ostatnia edycja:
Witam

Kinia niedługo testujesz:) życzę ci II kreseczek! nie trać nadziei kochana.
Biedroneczko a jak u ciebie? :-)

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny

U mnie okej w miare... jeszcze tydzień do @ i potem cykl starankowy nas czeka :happy:

Witajcie wieczorkiem:-)
Tylko zaczęłam chodzić do pracy, a od razu mam mniej czasu dla Was:-(. W pracy nawalił internet i nawet wczoraj nie miałam szans żeby zajrzeć. U mnie pogoda dzis była wyśniona, aż trudno uwierzyć, że to koniec września już.
Martwię się bo jeszcze nie dostałam @ to już 34 dc, tłumaczę to sobie stresem związanym z laparo i szpitalem (objawy sie pomału zaczynają) ale nie wiem czy dobrze. Jak myślicie Laski? jA TU KURCZĘ CZEKAM NA @ ŻEBY PÓŹNIEJ MÓC SIE STARAĆ - ATU NICCCC:wściekła/y:

reklama
Dzień dobry dziewczyny,
a ja zasmarkana i zakichana :wściekła/y: Teść mnie zaraził :wściekła/y: Chodzi, kicha i kaszle i nawet ust ręką nie zasłania :wściekła/y:
Alicjo, no nie dziwię się, że się zdenerwowałaś... Może spróbuj pogadać z tym lekarzem o tym lub idź do innego :tak:
Kinguś, nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ;-) No to jeszcze trochę i staniesz się oficjalną staraczką...mam nadzieję, że nie będziesz nią długo i szybko zaciążysz :tak:
Aaniu, może po tej laparo Ci się cykl wydłużył... Jeszcze trochę cierpliwości :tak:
Biedroneczko, facet chodzi radosny, bo ma swojego skarba koło siebie :tak:
No to jeszcze trochę, ostatnie porządki i już spokój :tak: No i staranka całą parą ;-)
Ja idę się spowrotem położyć, a potem do mamy pojadę ...
Do później dziewczynki :tak:

Do góry