reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Maxymka kazda z nas jest po trosze niecierpliwa, ja tez juz by sie chcialo a tu nie pozostaje nic innego jak cierpliwie czekac i starac sie i nie myslec za duzo o tym
Dziewczeta a ja normalnie stwierdzam ze przez lata to czlowiek masakrycznie duzo rzeczy nazbiera i potem jak sie robi porzadki to... oj jak ja sie z tym do jutra uporam:szok: masakra

reklama
Zmykam spac, jutro ciężki dzień przede mna. Rano praca a popoludniu final przeprowadzki:tak:, odezwe sie wieczorkiem jak juz bede na nowych wlasnych smieciach:tak:
Dobranoc

Hej dziewczynki :-)
Biedroneczko, już po przeprowadzce? ;-):tak:
Aaniu, pokazuj te sexi jeansy ;-) tzn. zdjęcie ich :laugh2:
Maxymko, każda się niecierpliwi, ale niestety czasem trzeba poczekać :-(
Buziakuję wszystkie nie wymienione i wymienione lasencje :tak::-)

Hej dziewczynki :-)
Biedroneczko, już po przeprowadzce? ;-):tak:
Aaniu, pokazuj te sexi jeansy ;-) tzn. zdjęcie ich :laugh2:
Maxymko, każda się niecierpliwi, ale niestety czasem trzeba poczekać :-(
Buziakuję wszystkie nie wymienione i wymienione lasencje :tak::-)

oh Kobieto, Kobieto
spodnie może i normalne ale dobrze na mnie lerzą:tak:

Dziś byłam pierwszy raz w pracy po L4. Było fajnie ale męcząco:-( więc idę spać
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kolorowych snów Wam życzę:cool:

dzien doberek:-)
cudna sobota sie zaczyna, mam nadzieje ze u was moje drogie tez tyle slonca od samego rana.
przede mna mily niespieszny weekend, Maz sie doksztalca wiec mam duzo czasu tylko dla siebie:-), sacze poranna kawke i zaraz lece na pilates, az sie chce wyjsc w taka pogode:-)a potem zamierzam zrobic cos smacznego i przymierzam sie do pieczenia pstraga, mam nadzieje ze mi wyjdzie:-)
biedroneczko1980 - jak Twoje 1sze dni w nowym gniazdku???
milej soboty Dziewczyny, buziaki

Cześć dziewczyny,

Aaniu, napisałaś sexi jeansy, to sexi jeansy ;-):-p
Maxymko, piękna pogoda to fakt :tak:
Biedroneczko, :-)
Dziewczyny, dajmy Naszej Biedroneczce trochę czasu ;-) 1 dzień na swoim razem z ukochanym....pewnie jej troszkę nie będzie :cool2::rofl2:;-)

Śliczna pogoda, a ja przeziębiona i leżę w łóżku, nic mi się nie chce :eek::zawstydzona/y::baffled:
Miłego dzionka :tak::-)

Hej dziewczynki
ostatnio jak bylam endo to przypisał mi jod a okazało sie ze ten jod moze w moim przypadku uszkodzic płód !!!!!! no i jak tu sie nie zdenerwowac !!!!!!!!!!!
dalej czekamy na zielone swiatelko ehhhh
pozdrawiam wszytskie :-)

Ostatnia edycja:
Witam

Kinia niedługo testujesz:) życzę ci II kreseczek! nie trać nadziei kochana.
Biedroneczko a jak u ciebie? :-)

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny

U mnie okej w miare... jeszcze tydzień do @ i potem cykl starankowy nas czeka :happy:

Witajcie wieczorkiem:-)
Tylko zaczęłam chodzić do pracy, a od razu mam mniej czasu dla Was:-(. W pracy nawalił internet i nawet wczoraj nie miałam szans żeby zajrzeć. U mnie pogoda dzis była wyśniona, aż trudno uwierzyć, że to koniec września już.
Martwię się bo jeszcze nie dostałam @ to już 34 dc, tłumaczę to sobie stresem związanym z laparo i szpitalem (objawy sie pomału zaczynają) ale nie wiem czy dobrze. Jak myślicie Laski? jA TU KURCZĘ CZEKAM NA @ ŻEBY PÓŹNIEJ MÓC SIE STARAĆ - ATU NICCCC:wściekła/y:

reklama
Dzień dobry dziewczyny,
a ja zasmarkana i zakichana :wściekła/y: Teść mnie zaraził :wściekła/y: Chodzi, kicha i kaszle i nawet ust ręką nie zasłania :wściekła/y:
Alicjo, no nie dziwię się, że się zdenerwowałaś... Może spróbuj pogadać z tym lekarzem o tym lub idź do innego :tak:
Kinguś, nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ;-) No to jeszcze trochę i staniesz się oficjalną staraczką...mam nadzieję, że nie będziesz nią długo i szybko zaciążysz :tak:
Aaniu, może po tej laparo Ci się cykl wydłużył... Jeszcze trochę cierpliwości :tak:
Biedroneczko, facet chodzi radosny, bo ma swojego skarba koło siebie :tak:
No to jeszcze trochę, ostatnie porządki i już spokój :tak: No i staranka całą parą ;-)
Ja idę się spowrotem położyć, a potem do mamy pojadę ...
Do później dziewczynki :tak:

Do góry