reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Kinguś, do testowania jeszcze hoho ;-)
Dziś jest 19 dc, od 25 dc mam duphaston brać przez 10 dni i powinnam dostać cholerną @. Jak nie dostanę to teścik :tak:
Ale Twoje emotikonki są fajne :-)
Superowskie bym nawet powiedziała :tak::-)

Witam się z rańca dziewczynki ;-)
Kinuś a na co bierzesz duphaston?? Powiem Ci, ze dosc póżno lekarz karze brac Ci go bo ja jak go brałam miałam od 16 dc-25 dc. Ale u mnie działał felernie bo miałam przy nim cykle 46 dniowe ( i tak zeszłam z 60-dniowych) i lekarz zapisał mi luteine, po której mam ładne 30 dniowe.

Biedroneczka ma rację jakoś tu pustawo;-) Rozumię, że wszyscy się wczuwają i starają razem ze swoimi połówkami;-)
U nas jakoś smętnie, ja przed @ więc chyba dlatego jestem taka do d... bo mam nadzieję, że nie zawsze jestem taka:-(

No witam i juz prawie po weekendzie
Dzisiejszy dzien bardzo pracowity mialam i nwet nie bylo czasu na staranka:-:)-(, przewozilismy czesc rzeczy do mieszkanka, przeprowadzka pelna para, za 5 dni bedziemy juz na swoim nowym :tak::tak:. \
A co do staranek byly w sobote, tylko juz nie wiem czy owu byla w sobote czy dzis, wiec nie wiem czy te staranka wystarcza no coz zobaczymy:eek:
Pozdrawiam was goraco

Wiesz zazdroszczę takiego etapu - wszystko nowe i fajniutkie.

Wogóle to dzień dobry wszystkim - u mnie pogoda wymarzona;-)

Witam wszystkich
Co tu tak cicho, wszystkie sie staraja;-):-);-);-)
No a u mnie ogolnie ok, dzis bylam na ostatnim USG w tym cyklu, Pęcherzyk pekl i widac cialko żołte wiec owu przebiegla prawidlowo:tak: przynajmniej to wiem, że z tym u mnie ok
Dzis ogolnie jak to w drugiej fazie cyklu czuje sie wzdeta.
No a poza tym mam w domu ogropny balagan, ktory musze uprzatnoc, a raczej popakowac do kartonow w tym tygodniu, by ostatecznie przewiesc wszystkie rzeczy:eek::tak:, kurde ciesze sie na ta przeprowadzke ale to cale pakowanie i rozpakowywanie mnie przeraza:eek::szok:
Aaniu tak wlasnie wszystko nowe i wogole, mam wrazenie ze przez to i nasza milosc z T rozkwita hehehehe:-D:-D
Aaaniu a co u ciebie slychac??

Biedroneczko fajnie słyszeć, że czyjaś miłość rozkwita:tak:, pamiętam okres przeprowadzki do mieszkanka - było faaaajnieee:rofl2:.

A co u mnie? Czekam na @ żeby móc się starać o dzieciątko:happy:. Tylko po tej laparo to niewiem kiedy dostanę, chociaż objawy już się pojawiają to mam nadzieję, że niedługo dostanę.

A tak wogóle to oki, byliśmy z M na małych zakupach, na działeczce po kalafior, brzoskwinie, kartofelki, rzodkiewkę, sałatę no i pyszne pomidorki;-). Jutro będziemy mieli pyszne śniadanko no i obiadek.

reklama
czesc Dziewczyny,
strasznie mi milo, ze moge do Was dolaczyc:-) dobrze wiedziec ze nie jestem sama czekajaca:-) jak tylko sie rozkrece (to moj 1szy raz na tym forum;-)napisze cos wiecej, ale zapraszam piszcie do mnie!!!razem zawsze razniej

Do góry