reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Kinguś, do testowania jeszcze hoho ;-)
Dziś jest 19 dc, od 25 dc mam duphaston brać przez 10 dni i powinnam dostać cholerną @. Jak nie dostanę to teścik :tak:
Ale Twoje emotikonki są fajne :-)
Superowskie bym nawet powiedziała :tak::-)

Witam się z rańca dziewczynki ;-)
Kinuś a na co bierzesz duphaston?? Powiem Ci, ze dosc póżno lekarz karze brac Ci go bo ja jak go brałam miałam od 16 dc-25 dc. Ale u mnie działał felernie bo miałam przy nim cykle 46 dniowe ( i tak zeszłam z 60-dniowych) i lekarz zapisał mi luteine, po której mam ładne 30 dniowe.

Biedroneczka ma rację jakoś tu pustawo;-) Rozumię, że wszyscy się wczuwają i starają razem ze swoimi połówkami;-)
U nas jakoś smętnie, ja przed @ więc chyba dlatego jestem taka do d... bo mam nadzieję, że nie zawsze jestem taka:-(

No witam i juz prawie po weekendzie
Dzisiejszy dzien bardzo pracowity mialam i nwet nie bylo czasu na staranka:-:)-(, przewozilismy czesc rzeczy do mieszkanka, przeprowadzka pelna para, za 5 dni bedziemy juz na swoim nowym :tak::tak:. \
A co do staranek byly w sobote, tylko juz nie wiem czy owu byla w sobote czy dzis, wiec nie wiem czy te staranka wystarcza no coz zobaczymy:eek:
Pozdrawiam was goraco

Wiesz zazdroszczę takiego etapu - wszystko nowe i fajniutkie.

Wogóle to dzień dobry wszystkim - u mnie pogoda wymarzona;-)

Witam wszystkich
Co tu tak cicho, wszystkie sie staraja;-):-);-);-)
No a u mnie ogolnie ok, dzis bylam na ostatnim USG w tym cyklu, Pęcherzyk pekl i widac cialko żołte wiec owu przebiegla prawidlowo:tak: przynajmniej to wiem, że z tym u mnie ok
Dzis ogolnie jak to w drugiej fazie cyklu czuje sie wzdeta.
No a poza tym mam w domu ogropny balagan, ktory musze uprzatnoc, a raczej popakowac do kartonow w tym tygodniu, by ostatecznie przewiesc wszystkie rzeczy:eek::tak:, kurde ciesze sie na ta przeprowadzke ale to cale pakowanie i rozpakowywanie mnie przeraza:eek::szok:
Aaniu tak wlasnie wszystko nowe i wogole, mam wrazenie ze przez to i nasza milosc z T rozkwita hehehehe:-D:-D
Aaaniu a co u ciebie slychac??

Biedroneczko fajnie słyszeć, że czyjaś miłość rozkwita:tak:, pamiętam okres przeprowadzki do mieszkanka - było faaaajnieee:rofl2:.

A co u mnie? Czekam na @ żeby móc się starać o dzieciątko:happy:. Tylko po tej laparo to niewiem kiedy dostanę, chociaż objawy już się pojawiają to mam nadzieję, że niedługo dostanę.

A tak wogóle to oki, byliśmy z M na małych zakupach, na działeczce po kalafior, brzoskwinie, kartofelki, rzodkiewkę, sałatę no i pyszne pomidorki;-). Jutro będziemy mieli pyszne śniadanko no i obiadek.

reklama
czesc Dziewczyny,
strasznie mi milo, ze moge do Was dolaczyc:-) dobrze wiedziec ze nie jestem sama czekajaca:-) jak tylko sie rozkrece (to moj 1szy raz na tym forum;-)napisze cos wiecej, ale zapraszam piszcie do mnie!!!razem zawsze razniej

Do góry