reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
A u mnie narazie sloneczko, kurde az nie chce mi sie isc do pracy:baffled:, ja chce juz weekend:szok::-D

Biedroneczko a ja bym sobie już poszła do pracy, już półtora tygodnia siedzę w domku i mi się nudzi. Dopiero w przyszły piątek idę do pracy. Wczoraj praca była u mnie bo były moje Laski mnie odwiedzić. Dziewczyny cały czas dzwonią więc jestem na bierząco z nowościami:-D

Witam ja wlasnie po pracy, dzieki za trzymanie kciuków:biggrin2:
U mnie 14 dc pęcherzyk 19 mm ładny jak to okreslila pani doktor, peknie za 2-3 dni, no i zalecila wstrzymac sie ze wspolżyciem do soboty i wtedy na calego
No zobaczymy na ile to poskutkuje, jeszcze dla upewnienia zrobie jutro i w piatek test owulacyjny:tak::tak::tak:, kurde jestem pelna nadzieji na ten cykl ze boje sie ze jak nie wyjdzie to bedzie zalamka
Tak czy siak w weekend beda bardzo zarliwe staranka;-):-):-D;-)

Kurcze, a umnie pęcherzyk w 14dc miał tylko 9,7 mm, ale lekarz mówił,że wszystko jest ok. hmmm, nie wiem co o tym myśleć

Nanusiu, na pewno jest wszystko ok, tylko pewnie będziesz miała owulację chwilę później niż biedroneczka :tak:
Aaniu, Biedroneczko i reszta dziewczynek, hej hej :-)

U mnie ładna pogoda, słonko cały dzień świeciło, ale ja w domku siedziałam i za porządki się wzięłam.
Dziewczyny, doradźcie mi:tak:
Wczoraj przez chwilę i dzisiaj przez chwilę (ciutkę na papierze toaletowym ), zauważyłam takie jakby chwilowe ciemnobrązowe plamienie o konsystencji galaretkowatej :baffled:(przepraszam za dokładność, ale może ma znaczenie). :baffled:
Od razu powiem , że ostatnio z M. współżyliśmy w niedzielę, a ja teoretycznie od poniedziałku/wtorku mam dni płodne.:dry: Pierwszy raz widzę u siebie "coś" takiego.
Może wiecie cóż to może być? :dry:
Pozdrowionka :-)

Aaniu, Biedroneczko i reszta dziewczynek, hej hej :-)

U mnie ładna pogoda, słonko cały dzień świeciło, ale ja w domku siedziałam i za porządki się wzięłam.
Dziewczyny, doradźcie mi:tak:
Wczoraj przez chwilę i dzisiaj przez chwilę (ciutkę na papierze toaletowym ), zauważyłam takie jakby chwilowe ciemnobrązowe plamienie o konsystencji galaretkowatej :baffled:(przepraszam za dokładność, ale może ma znaczenie). :baffled:
Od razu powiem , że ostatnio z M. współżyliśmy w niedzielę, a ja teoretycznie od poniedziałku/wtorku mam dni płodne.:dry: Pierwszy raz widzę u siebie "coś" takiego.
Może wiecie cóż to może być? :dry:
Pozdrowionka :-)

Kiniu wiesz co ja nie mam pojęcia... myślę że to jeszcze za szybko aby cokolwiek wywnioskować chyba. A kiedy powinnaś testować? może może się udało!

A ja skolei od wczoraj czuję straszne kłocie w podbrzuszu co oznacza owulkę u mnie. 15go było tulanko więc może się coś załapało modle sie Ale to w sumię wątpliwe

Kinguś, do testowania jeszcze hoho ;-)
Dziś jest 19 dc, od 25 dc mam duphaston brać przez 10 dni i powinnam dostać cholerną @. Jak nie dostanę to teścik :tak:
Ale Twoje emotikonki są fajne :-)
Superowskie bym nawet powiedziała :tak:
:-)

Witam, ja dopiero po pracy
Caly czas pobolewa mnie w lewym boku to pewnie ten jajnik w ktorym rosnie pecherzyk, dzis przed praca test owu wyszedl jeszce negatywnie jeszce jutro powtorze, a wieczorem i tak dorwe mojego ukochanego. Wlasnie mi wyslal zdjecie mmsem jak plytki polozyl, kochany ten moj swirus hehehehe. Wiec mu napisalam ze kawal roboty zrobil i dostanie buziaka w nagrode hehehehe:-D
Kiniu a moze to plamienie implantacyjne. Tylko czy to nie za wczesnie no nie wiem, odczekaj i zobaczymy co bedzie, ale trzymam mocno kciuki by to byla fasolinka:-D:-D
Kinga85 za ciebie tez trzymam kciuki i za zolniezyki by tam sobie w srodku wytrwale dzialaly:tak::-):-D

Nanusia moze masz dlugie cykle i owulacja bedzie u ciebie pozniej. Trzymam kciuki by pecherzyk rosl sobie pieknie dalej. Idz na uscg za kolejne dwa dni i wtedy zobaczysz czy sobie rosnie:tak:

Witajcie dziewczeta
Buziole dla wszystkich
Jestem dzis strasznie niewyspana, sasiedzi chalasowali do 2 robili jakas impreze masakra, a ja tu do wieczora musze funkcjonowac dzis;-)

Załączniki

• pingwiny89.gif
    pingwiny89.gif
    31,9 KB · Wyświetleń: 75
Ostatnia edycja:
reklama
Nanusia moze masz dlugie cykle i owulacja bedzie u ciebie pozniej. Trzymam kciuki by pecherzyk rosl sobie pieknie dalej. Idz na uscg za kolejne dwa dni i wtedy zobaczysz czy sobie rosnie:tak:

biedroneczko, cykle mam z reguły 28 dniowe, więc ten pęcherzyk powinnien być już spory. Doktor powiedział,że jest ok. Na wyniku USG napisał mi jeszcze coś o ciałku zółtym. Ah nie chcę się w to bardziej wgłębiać bo zwariuję.

Do góry