biedroneczka1980
Fanka BB :)
A u mnie narazie sloneczko, kurde az nie chce mi sie isc do pracy, ja chce juz weekend
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u mnie narazie sloneczko, kurde az nie chce mi sie isc do pracy, ja chce juz weekend
Witam ja wlasnie po pracy, dzieki za trzymanie kciuków
U mnie 14 dc pęcherzyk 19 mm ładny jak to okreslila pani doktor, peknie za 2-3 dni, no i zalecila wstrzymac sie ze wspolżyciem do soboty i wtedy na calego
No zobaczymy na ile to poskutkuje, jeszcze dla upewnienia zrobie jutro i w piatek test owulacyjny, kurde jestem pelna nadzieji na ten cykl ze boje sie ze jak nie wyjdzie to bedzie zalamka
Tak czy siak w weekend beda bardzo zarliwe staranka;-):-);-)
Aaniu, Biedroneczko i reszta dziewczynek, hej hej :-)
U mnie ładna pogoda, słonko cały dzień świeciło, ale ja w domku siedziałam i za porządki się wzięłam.
Dziewczyny, doradźcie mi
Wczoraj przez chwilę i dzisiaj przez chwilę (ciutkę na papierze toaletowym ), zauważyłam takie jakby chwilowe ciemnobrązowe plamienie o konsystencji galaretkowatej (przepraszam za dokładność, ale może ma znaczenie).
Od razu powiem , że ostatnio z M. współżyliśmy w niedzielę, a ja teoretycznie od poniedziałku/wtorku mam dni płodne. Pierwszy raz widzę u siebie "coś" takiego.
Może wiecie cóż to może być?
Pozdrowionka :-)
Nanusia moze masz dlugie cykle i owulacja bedzie u ciebie pozniej. Trzymam kciuki by pecherzyk rosl sobie pieknie dalej. Idz na uscg za kolejne dwa dni i wtedy zobaczysz czy sobie rosnie