reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
A u mnie narazie sloneczko, kurde az nie chce mi sie isc do pracy:baffled:, ja chce juz weekend:szok::-D

Biedroneczko a ja bym sobie już poszła do pracy, już półtora tygodnia siedzę w domku i mi się nudzi. Dopiero w przyszły piątek idę do pracy. Wczoraj praca była u mnie bo były moje Laski mnie odwiedzić. Dziewczyny cały czas dzwonią więc jestem na bierząco z nowościami:-D

Witam ja wlasnie po pracy, dzieki za trzymanie kciuków:biggrin2:
U mnie 14 dc pęcherzyk 19 mm ładny jak to okreslila pani doktor, peknie za 2-3 dni, no i zalecila wstrzymac sie ze wspolżyciem do soboty i wtedy na calego
No zobaczymy na ile to poskutkuje, jeszcze dla upewnienia zrobie jutro i w piatek test owulacyjny:tak::tak::tak:, kurde jestem pelna nadzieji na ten cykl ze boje sie ze jak nie wyjdzie to bedzie zalamka
Tak czy siak w weekend beda bardzo zarliwe staranka;-):-):-D;-)

Kurcze, a umnie pęcherzyk w 14dc miał tylko 9,7 mm, ale lekarz mówił,że wszystko jest ok. hmmm, nie wiem co o tym myśleć

Nanusiu, na pewno jest wszystko ok, tylko pewnie będziesz miała owulację chwilę później niż biedroneczka :tak:
Aaniu, Biedroneczko i reszta dziewczynek, hej hej :-)

U mnie ładna pogoda, słonko cały dzień świeciło, ale ja w domku siedziałam i za porządki się wzięłam.
Dziewczyny, doradźcie mi:tak:
Wczoraj przez chwilę i dzisiaj przez chwilę (ciutkę na papierze toaletowym ), zauważyłam takie jakby chwilowe ciemnobrązowe plamienie o konsystencji galaretkowatej :baffled:(przepraszam za dokładność, ale może ma znaczenie). :baffled:
Od razu powiem , że ostatnio z M. współżyliśmy w niedzielę, a ja teoretycznie od poniedziałku/wtorku mam dni płodne.:dry: Pierwszy raz widzę u siebie "coś" takiego.
Może wiecie cóż to może być? :dry:
Pozdrowionka :-)

Aaniu, Biedroneczko i reszta dziewczynek, hej hej :-)

U mnie ładna pogoda, słonko cały dzień świeciło, ale ja w domku siedziałam i za porządki się wzięłam.
Dziewczyny, doradźcie mi:tak:
Wczoraj przez chwilę i dzisiaj przez chwilę (ciutkę na papierze toaletowym ), zauważyłam takie jakby chwilowe ciemnobrązowe plamienie o konsystencji galaretkowatej :baffled:(przepraszam za dokładność, ale może ma znaczenie). :baffled:
Od razu powiem , że ostatnio z M. współżyliśmy w niedzielę, a ja teoretycznie od poniedziałku/wtorku mam dni płodne.:dry: Pierwszy raz widzę u siebie "coś" takiego.
Może wiecie cóż to może być? :dry:
Pozdrowionka :-)

Kiniu wiesz co ja nie mam pojęcia... myślę że to jeszcze za szybko aby cokolwiek wywnioskować chyba. A kiedy powinnaś testować? może może się udało!

A ja skolei od wczoraj czuję straszne kłocie w podbrzuszu co oznacza owulkę u mnie. 15go było tulanko więc może się coś załapało modle sie Ale to w sumię wątpliwe

Kinguś, do testowania jeszcze hoho ;-)
Dziś jest 19 dc, od 25 dc mam duphaston brać przez 10 dni i powinnam dostać cholerną @. Jak nie dostanę to teścik :tak:
Ale Twoje emotikonki są fajne :-)
Superowskie bym nawet powiedziała :tak:
:-)

Witam, ja dopiero po pracy
Caly czas pobolewa mnie w lewym boku to pewnie ten jajnik w ktorym rosnie pecherzyk, dzis przed praca test owu wyszedl jeszce negatywnie jeszce jutro powtorze, a wieczorem i tak dorwe mojego ukochanego. Wlasnie mi wyslal zdjecie mmsem jak plytki polozyl, kochany ten moj swirus hehehehe. Wiec mu napisalam ze kawal roboty zrobil i dostanie buziaka w nagrode hehehehe:-D
Kiniu a moze to plamienie implantacyjne. Tylko czy to nie za wczesnie no nie wiem, odczekaj i zobaczymy co bedzie, ale trzymam mocno kciuki by to byla fasolinka:-D:-D
Kinga85 za ciebie tez trzymam kciuki i za zolniezyki by tam sobie w srodku wytrwale dzialaly:tak::-):-D

Nanusia moze masz dlugie cykle i owulacja bedzie u ciebie pozniej. Trzymam kciuki by pecherzyk rosl sobie pieknie dalej. Idz na uscg za kolejne dwa dni i wtedy zobaczysz czy sobie rosnie:tak:

Witajcie dziewczeta
Buziole dla wszystkich
Jestem dzis strasznie niewyspana, sasiedzi chalasowali do 2 robili jakas impreze masakra, a ja tu do wieczora musze funkcjonowac dzis;-)

Załączniki

• pingwiny89.gif
    pingwiny89.gif
    31,9 KB · Wyświetleń: 80
Ostatnia edycja:
reklama
Nanusia moze masz dlugie cykle i owulacja bedzie u ciebie pozniej. Trzymam kciuki by pecherzyk rosl sobie pieknie dalej. Idz na uscg za kolejne dwa dni i wtedy zobaczysz czy sobie rosnie:tak:

biedroneczko, cykle mam z reguły 28 dniowe, więc ten pęcherzyk powinnien być już spory. Doktor powiedział,że jest ok. Na wyniku USG napisał mi jeszcze coś o ciałku zółtym. Ah nie chcę się w to bardziej wgłębiać bo zwariuję.

Do góry