reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Hej dziewczynki :-),
Biedroneczko i ja życzę, żeby owulka wypadła na piątek :tak:
Dziewczyny, ja się nie boję badania, ale tego, że potwierdzą się moje przypuszczenia, że moja owulacja się zatrzymała :-(
Teraz tylko tak krótko, ale wpadłam tylko na chwilunie...
Kinguś Ciebie i resztę dziewczyn buziakuję. :-)
Do później :tak:

Hej dziewczynki :-),
Dziewczyny, ja się nie boję badania, ale tego, że potwierdzą się moje przypuszczenia, że moja owulacja się zatrzymała :-(
Teraz tylko tak krótko, ale wpadłam tylko na chwilunie...
Kinguś Ciebie i resztę dziewczyn buziakuję. :-)

NIC SIĘ NIE ZATRZYMAŁO!!!:angry: nie ma takiej opcji Kinia! :no: Bedzie dobrze!:-);-) jesteśmy z Tobą...

a może i moja owulacja sie zatrzymała....:szok: ale to by była katastrofa no..

Hej dziewczyny :-),
Pajkaa, dzięki za cenne informacje :-):tak: A jeżeli chodzi o te zioła o. Sroki, to czy jest jakaś nazwa tych ziół (bo mogą być różne rodzaje ;-))?

Kinguś one nie mają nazwy raczej ogólnie piszą o nich, że jest to mieszanka nr 3 ojca Sroki, ale każde zioło kupujesz owobno i mieszasz razem. U mnie poskutkowało i miąłam owulke :-)

Kinguś, no co Ty? Tobie się owulacja nie zatrzymała, nie myśl tak nawet :no:
Pajkaa, czytałam teraz troszkę na temat tych ziół i może od przyszłego cyklu też wypróbuję :tak:
Co tak cicho tu ? ;-)
Czyżbyście poszły się starać ? ;-):cool2::evil:
HiHiHi :-)

Witam ja wlasnie po pracy, dzieki za trzymanie kciuków:biggrin2:
U mnie 14 dc pęcherzyk 19 mm ładny jak to okreslila pani doktor, peknie za 2-3 dni, no i zalecila wstrzymac sie ze wspolżyciem do soboty i wtedy na calego
No zobaczymy na ile to poskutkuje, jeszcze dla upewnienia zrobie jutro i w piatek test owulacyjny:tak::tak::tak:, kurde jestem pelna nadzieji na ten cykl ze boje sie ze jak nie wyjdzie to bedzie zalamka
Tak czy siak w weekend beda bardzo zarliwe staranka;-):-):-D;-)

Witam ja wlasnie po pracy, dzieki za trzymanie kciuków:biggrin2:
U mnie 14 dc pęcherzyk 19 mm ładny jak to okreslila pani doktor, peknie za 2-3 dni, no i zalecila wstrzymac sie ze wspolżyciem do soboty i wtedy na calego
No zobaczymy na ile to poskutkuje, jeszcze dla upewnienia zrobie jutro i w piatek test owulacyjny:tak::tak::tak:, kurde jestem pelna nadzieji na ten cykl ze boje sie ze jak nie wyjdzie to bedzie zalamka
Tak czy siak w weekend beda bardzo zarliwe staranka;-):-):-D;-)

Będę trzymać kciuki - no przecież ktoś musi nam znowu oznajmić, że się spodziewa dzidziusia;-)

Dzis była u mnie kumpela ze swoimi córkami i młodsza Ewa ma 3 lata pytała o moje cięcia ( jestem po laparo). Pytała czy mi już pan doktor wyjął tego dzidziusia, a dlaczego nie. Wkońcu powiedziała, że może mi urodzić tą dziewczynkę ale najpierw musi urodzić Małgosię mamusi (w czasie wakacji mówiła, że w jej brzuchu jest Małgosia, którą to ma z tatusiem i musi ją urodzić mamusi). Tak więc jak tylko urodzi się Małgosia będzie czas dla mojej dzidzi... Ewcia zawsze zadaje takie fajne pytania, za każdym razem razem ze swoją siostrą Zosia ma 6 lat pytają "masz już wkońcu tego dzidziusia"?:-(
Już niedługo........:tak:

Witam
Super że trzymacie kciuki:-D:-D, moze tym razem sie uda:tak:
A co do dzieci i ich pytan to niektore czasami zaskakuja. To poprostu zabawne ich tok myslenia i wogole:-)

reklama
Witajcie Laski, u mnie pada i pochmurno - dobrze, że z domu nie muszę wychodzić;-) Chociaż kombinowałam sie umówić z kumpela na pogaduchy ale niestety lub stety jest w Tunezji - grzeje się... a u mnie pada:crazy:

Do góry