reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Czesc dziewczyny nie jestem nowa na babyboom, ale mpostanowilam do Was zadlądnąć :) Staramy się z mężem o dziecko od roku, a nie zabezpieczamy sie od .5 roku. Niestety u mnie brak owulacji a M słabe chłopaczki, ale walczymy i co miesiąc mam nadzieje, ze @ nie przyjdzie, a jak przychodzi wiadomo rozczarowanie, ale i nadzieje na następne cykle. Tak mi sie marzy, aby M zrobic niespodzianke, abysmy w święta byli juz w trójkę, ale wiem, ze nie można sie nastawiac zbytnio bo wiadomo nic nie moze z tego wyjsc . Trzymam za Was wszystkie kciuki;-)

Witaj Pajeczko tutaj;-)
Nam lekarz w klinice też mówił o ICI, ale jeszcze poczekamy zobaczymy co po tej laparo i nakłuwaniu jajników - może samo wyjdzie

Ostatnia edycja:
reklama
witam, mam na imię Ania wraz z mężem starmy się o dzidzie już prawie 2 lata. Na początku dałam sobie na wstrzymanie i nie bardzo się tym rzejmowałam, ale z biegiem czasu zauważyłam,że patrzenie na kobietę w ciąży sprawia mi wielki ból.
W zeszłym poniedziałek poszłam więc prywatnie do ginekologa. Zrobił mi cytologie, badanie USG. W czwartek miałam pierwsze badanie jajeczkowania, a dzisiaj kolejne. W poniedziałek za tydzien mam zrobić badania hormonalne i wtedy zadecydujemy co i jak no i mąż musi iść na badanie nasienia.
Staram się nie myśleć o tym,że tak bardzo pragnę dzidzi, ale łatwo mówić gorzej wykonać:(

Pozdrawiam

Witaj Aniu;-) moja historia jest bardzo podobna. To prawda - łatwo sie mówi, a serducho nie sługa... ale będzie dobrze:tak:

Witam Dziewczynki z rana!!!!!
Jeszcze 3 dni!!!! :-)
Kiniu-:-D
Kingo;-)
Biedroneczko:-D.........
Duzo wymieniac-DLA WSZYSTKICH!!!-:-):-D:-):-D
Nanusia82-Witaj!!!!!!!!!!!!!!!

;-)

Miłego dzionka dziewczyny
i na maksa pozytywnego! :-)

JA CHCE JUŻ PAŹDZIERNIK! :angry: momentami doła mam że jeszcze się nie staramy tak mi się czas dłuży :-:)sorry2:

Witam wszyskie dziewczeta, ogromne buziole posylam:-):-):-)
Kurcze wszystko mnie teraz stresuje i tak sie denerwuje tym calym monitoringiem w tym cyklu. Myslalam ze tak jak poprzednio owu przypadnie kolo 17 dc wiec nawet mnie to cieszylo ze wypada to w weekend i bez stresow poscilam ukochanego by pojechal urzadzac mieszkanko w tygodniu, a tu wczoraj psikuus bo -echerzyk ma juz 16mm w 12dc i kurcze chyba do weekendu nie poczeka:-:)-(
Miłego dnia dziewczyny

Hej dziewczyny :-),
Kinguś, jeszcze troszkę i będzie październik, no i staranka pełną parą. Jeszcze chwil kilka musisz zaczekać, no ale może to zaowocuje? Mam wielką nadzieję :tak: i szczerze życzę :tak:
Kasiula, ależ emocje ;-) Jeszcze tylko 3 dni :-D
Biedroneczko, ojej :-( Może jednak jajeczko poczeka parę chwil dłużej ;-)
Alicjo, :-)
Pajkaa, dzięki za cenne informacje :-):tak: A jeżeli chodzi o te zioła o. Sroki, to czy jest jakaś nazwa tych ziół (bo mogą być różne rodzaje ;-))?
Nanusia, :-)
Esch, :-)

No to mała relacja z mojej dzisiejszej wizyty :tak: Hormony do powtórzenia i to te odpowiednie, które wcześniejsza Pani doktor ominęła, choć były najważniejsze :szok:
Monitoring cyklu i z wynikami dopiero na kolejną na wizytę. Także znów się staram na razie na ślepo i cholernie się boję tego monitoringu, ale w końcu coś nie coś się wyjaśni :tak:
Pozdrowionka dla wszystkich :tak::-)

Kinusia to tzrymam kciuki za badania i staranka, a co do monitoringu to nie ma co sie bac, ja juz 3 cykl na niego chodze wczoraj pecherzyk mial 16mm dzis test owu- jedna krecha wiec zobaczymy co mi wyjdzie jutro na USG. Modle sie by owu byla w weekend najwczesniej pozno w piatek;-), acha le jak sie jajeczko uprze to co je powstrzyma:szok:

reklama
Hej dziewczyny :-),
Kinguś, jeszcze troszkę i będzie październik, no i staranka pełną parą. Jeszcze chwil kilka musisz zaczekać, no ale może to zaowocuje? Mam wielką nadzieję :tak: i szczerze życzę :tak:

Pozdrowionka dla wszystkich :tak::-)
Zaowocuje to MOŻE wczorajszy wieczór z moim M:-D:rofl2: cudnie by bbyło! Nasza rocznicowa niespodzianka!:-)

Kinia ja cały czas 3mam kciuki za Ciebie i twoje staranka aby zaowocowały jak najszybciej!:tak: monitoringu sie nie boj, wyluzuj leż i daj się zbadać a dowiesz się kiedy bedzie zielone światełkoo;-)

Biedroneczko no to życze ci abyś tą owulkę miała akurat na piąteczek:-p:tak:;-)

Do góry