reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Czesc dziewczyny nie jestem nowa na babyboom, ale mpostanowilam do Was zadlądnąć :) Staramy się z mężem o dziecko od roku, a nie zabezpieczamy sie od .5 roku. Niestety u mnie brak owulacji a M słabe chłopaczki, ale walczymy i co miesiąc mam nadzieje, ze @ nie przyjdzie, a jak przychodzi wiadomo rozczarowanie, ale i nadzieje na następne cykle. Tak mi sie marzy, aby M zrobic niespodzianke, abysmy w święta byli juz w trójkę, ale wiem, ze nie można sie nastawiac zbytnio bo wiadomo nic nie moze z tego wyjsc . Trzymam za Was wszystkie kciuki;-)

Witaj Pajeczko tutaj;-)
Nam lekarz w klinice też mówił o ICI, ale jeszcze poczekamy zobaczymy co po tej laparo i nakłuwaniu jajników - może samo wyjdzie

Ostatnia edycja:
reklama
witam, mam na imię Ania wraz z mężem starmy się o dzidzie już prawie 2 lata. Na początku dałam sobie na wstrzymanie i nie bardzo się tym rzejmowałam, ale z biegiem czasu zauważyłam,że patrzenie na kobietę w ciąży sprawia mi wielki ból.
W zeszłym poniedziałek poszłam więc prywatnie do ginekologa. Zrobił mi cytologie, badanie USG. W czwartek miałam pierwsze badanie jajeczkowania, a dzisiaj kolejne. W poniedziałek za tydzien mam zrobić badania hormonalne i wtedy zadecydujemy co i jak no i mąż musi iść na badanie nasienia.
Staram się nie myśleć o tym,że tak bardzo pragnę dzidzi, ale łatwo mówić gorzej wykonać:(

Pozdrawiam

Witaj Aniu;-) moja historia jest bardzo podobna. To prawda - łatwo sie mówi, a serducho nie sługa... ale będzie dobrze:tak:

Witam Dziewczynki z rana!!!!!
Jeszcze 3 dni!!!! :-)
Kiniu-:-D
Kingo;-)
Biedroneczko:-D.........
Duzo wymieniac-DLA WSZYSTKICH!!!-:-):-D:-):-D
Nanusia82-Witaj!!!!!!!!!!!!!!!

;-)

Miłego dzionka dziewczyny
i na maksa pozytywnego! :-)

JA CHCE JUŻ PAŹDZIERNIK! :angry: momentami doła mam że jeszcze się nie staramy tak mi się czas dłuży :-:)sorry2:

Witam wszyskie dziewczeta, ogromne buziole posylam:-):-):-)
Kurcze wszystko mnie teraz stresuje i tak sie denerwuje tym calym monitoringiem w tym cyklu. Myslalam ze tak jak poprzednio owu przypadnie kolo 17 dc wiec nawet mnie to cieszylo ze wypada to w weekend i bez stresow poscilam ukochanego by pojechal urzadzac mieszkanko w tygodniu, a tu wczoraj psikuus bo -echerzyk ma juz 16mm w 12dc i kurcze chyba do weekendu nie poczeka:-:)-(
Miłego dnia dziewczyny

Hej dziewczyny :-),
Kinguś, jeszcze troszkę i będzie październik, no i staranka pełną parą. Jeszcze chwil kilka musisz zaczekać, no ale może to zaowocuje? Mam wielką nadzieję :tak: i szczerze życzę :tak:
Kasiula, ależ emocje ;-) Jeszcze tylko 3 dni :-D
Biedroneczko, ojej :-( Może jednak jajeczko poczeka parę chwil dłużej ;-)
Alicjo, :-)
Pajkaa, dzięki za cenne informacje :-):tak: A jeżeli chodzi o te zioła o. Sroki, to czy jest jakaś nazwa tych ziół (bo mogą być różne rodzaje ;-))?
Nanusia, :-)
Esch, :-)

No to mała relacja z mojej dzisiejszej wizyty :tak: Hormony do powtórzenia i to te odpowiednie, które wcześniejsza Pani doktor ominęła, choć były najważniejsze :szok:
Monitoring cyklu i z wynikami dopiero na kolejną na wizytę. Także znów się staram na razie na ślepo i cholernie się boję tego monitoringu, ale w końcu coś nie coś się wyjaśni :tak:
Pozdrowionka dla wszystkich :tak::-)

Kinusia to tzrymam kciuki za badania i staranka, a co do monitoringu to nie ma co sie bac, ja juz 3 cykl na niego chodze wczoraj pecherzyk mial 16mm dzis test owu- jedna krecha wiec zobaczymy co mi wyjdzie jutro na USG. Modle sie by owu byla w weekend najwczesniej pozno w piatek;-), acha le jak sie jajeczko uprze to co je powstrzyma:szok:

reklama
Hej dziewczyny :-),
Kinguś, jeszcze troszkę i będzie październik, no i staranka pełną parą. Jeszcze chwil kilka musisz zaczekać, no ale może to zaowocuje? Mam wielką nadzieję :tak: i szczerze życzę :tak:

Pozdrowionka dla wszystkich :tak::-)
Zaowocuje to MOŻE wczorajszy wieczór z moim M:-D:rofl2: cudnie by bbyło! Nasza rocznicowa niespodzianka!:-)

Kinia ja cały czas 3mam kciuki za Ciebie i twoje staranka aby zaowocowały jak najszybciej!:tak: monitoringu sie nie boj, wyluzuj leż i daj się zbadać a dowiesz się kiedy bedzie zielone światełkoo;-)

Biedroneczko no to życze ci abyś tą owulkę miała akurat na piąteczek:-p:tak:;-)

Do góry