reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Nanusia nie jestes sama ;-) wazne, ze M pojdzie na badania bo nie kazdy facet chce chodzic i zobaczysz wszystko sie poukłada. My walczymy z brakiem owulki i slabymi chłopakami, ale wazne, aby pozytywnie sie nastawiac :-)

Wiem,że nie jestem sama i to mnie w pewien sposób podbudowuje. Mąż powiedział,że się zbada. Najpierw chcę siebie przebadać. Zrobie te badanie hormonów, a potem zadziała mąż. Nie chcę robić wszystkiego naraz bo boję się,że nie wytrzymam tego nerowo.

reklama
Wiem,że nie jestem sama i to mnie w pewien sposób podbudowuje. Mąż powiedział,że się zbada. Najpierw chcę siebie przebadać. Zrobie te badanie hormonów, a potem zadziała mąż. Nie chcę robić wszystkiego naraz bo boję się,że nie wytrzymam tego nerowo.

Przede wszystkim na spokojnie ;-)i nie nerwowo bo to niczego nie zmieni na spokojnie porobiecie badanka i bedziecie wiedzieli na czym stoicie;-)

Cześć dziewczynki :-) ,
Kasiula, 4 dni do wyjazdu, to już za chwilę :tak: I proszę tutaj nie krakać @, bo ma nie przyjść i już :tak::-)
Kinga85, :-)
Biedroneczko, :-)
Alicjo, :-)
Niunia27, rzeczywiście wieli pech :szok: I ja życzę szybkiego powrotu do zdrowia i więcej szczęścia :tak:
Pajkaa, jutro idę do ginekolog, więc będę wiedziała co i jak z tym clo, ale i tak się przeraziłam tymi torbielami. Zawsze myślałam, że to działa tylko w 1 stronę i to tą pozytywną... W jaki sposób teraz walczysz z brakiem owulki?
Nanusia82, nie jesteś sama :tak: Jesteśmy po to, żeby się wspierać nawzajem i to też dużo daje :tak: Zgadzam się z Pajkaa, mniej nerwów :tak:
Esch, kochana buziakuję :tak::-)

Jeżeli chodzi o mnie, to jutro rano mam wizytę u ginekologa i zobaczymy co i jak.
Jak tylko wrócę do domu, to zdam relację :tak:
Kciuków nie puściłam - nadal trzymam za wszystkie Nas :tak:
Buziakuję :-)

Pajkaa, jutro idę do ginekolog, więc będę wiedziała co i jak z tym clo, ale i tak się przeraziłam tymi torbielami. Zawsze myślałam, że to działa tylko w 1 stronę i to tą pozytywną... W jaki sposób teraz walczysz z brakiem owulki?

Ja odstawilam clo bo szczerze zle sie po nim czulam a brałam go razem z luteiną i niestety w ciągu 3 miesięcy brania tego zestawu byłam 6 kg do przodu i szczerze zle sie czulam tez sama z sobą. Teraz pije w sumie pierwszy cykl zioła ojca Sroki.
Nie martw sie to, ze ja mialam torbiele, to nie powod , ze Ty je bedziesz miala;-)Poza tym mozna powiedziec, ze u tylu kobiet docodzi do przestymulowania jajnikow i tworzenia sie torbieli tyle samo moze byc kobiet, u których clo w ogóle nie działa. Wazne, aby przy clo miec monitoring cyklu.

Witam się na chwilę. ja po pracy i wizycie u ginekolog. W USG pęcherzyk 16mm wyjatkowo wczesnie zaczal rosnac w tym cyklu, a tu do weekendu nie bede widziec sie z moim ukochanym ahh gdyby tak to jajeczko mogo poczekac do piatku, soboty:baffled::baffled:

reklama
Do góry