reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

dobra rada Pajka
jak ja bym chciala być w ciąży i bezstresowo przezyc 9 miesiecy a potem szczesliwe urodzic zdrowe dziecko to jest moje najwieksze marzenie ehhh
czy ja za duzo chce?

reklama
Ja tez i to bardzo, ale wiesz najwazniejsze jest to, aby sie nie nakrecacv bo im bardziej to robisz tym bardziej boli rozczarowanie. Ja juz wiem po sobie, ze jak sie nakręcałam i wmawiałam sobie objawy ciążowe to jak przychodziła @ to byłam tak zdołowana , że szok a teraz biore to bardziej na luzie i mowie sobie, kurde nie udalo sie trudno uda sie następnym razem i czekam spokojnie na @ To działa ;-)

Witam sie po weekendzie. Powoli rozpoczynam przeprowadzke, a za 2 tyg juz bedziemy sobie razem mieszkac z ukochanym, wtedy to bedzie mozna ze starankami sobie szalec:-D:-D:-D

Hej Hej Biedroneczko :-)

Ja miałam jakiś koszmar i się przebudziłam :szok: Chyba już nie zasnę :-(
Niestety jak mojego M. nie ma w domu, to bardzo źle sypiam :-(

Alicjo, witaj :-) Kiedy będzie zielone światełko?
Pajkaa, ja też mam problemy z owulacją, tzn. teraz najprawdopodobniej zdarza się rzadko :-(, choć kiedyś nie miałam problemów i zaszłam w ciążę (niestety i ja mam swojego aniołka :-(). W sumie staram się od 2,5 roku i nawet jeszcze na myśl mi nie przyszła inseminacja. Na razie walczę z pcos i o owulację. Zmartwiłaś mnie swoją reakcją na clo, ponieważ najprawdopodobniej od przyszłego cyklu też mnie to czeka, ale te torbiele...:szok:

Ja już Wam życzę miłego dzionka :tak:
Jaki poniedziałek, taki cały tydzień, więc proszę się szeroko uśmiechać
:tak::-D

Witam
Oj staram sie szeroki usmiech zrobic:-). No kolejny tydzien znow moj ukochany zapracowany, wiec zapewne ze staranek beda nici, no chyba ze owu mi tak jak ostatnio sie opozni, tak czy siak niedlugo bedziemy mieszkac razem a w tym miedsiacu pozostaja weekendowe staranka

Witam Kochane!!!!
Już 4 dni do mojego wyjazdu!!!!! Siedze juz jak na szpilkach,jeszcze troszeczkę i zacznie sie szał pakowania :szok: I znajac moje szczęście na 100% @ na sam wyjazd!!!!!:crazy:
Biedroneczko-Nie ma to jak nóżki się pod swój stół wyciągnie.Mam nadzieję,że szybciutko wasze staranka zaowocują!!! :-)
Pozdrawiam Was gorąco!!!

reklama
swoja droga kochane tak mnie wciaga ta przeprowadzka ze gdyby nie forum to bym zupelnie o starankach zapomniala;-);-), a dzis ide na usg do mojej gin zobaczymy co mi w duszy i czy moje janiki dzialaja:tak:

Do góry