reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

dobra rada Pajka
jak ja bym chciala być w ciąży i bezstresowo przezyc 9 miesiecy a potem szczesliwe urodzic zdrowe dziecko to jest moje najwieksze marzenie ehhh
czy ja za duzo chce?

reklama
Ja tez i to bardzo, ale wiesz najwazniejsze jest to, aby sie nie nakrecacv bo im bardziej to robisz tym bardziej boli rozczarowanie. Ja juz wiem po sobie, ze jak sie nakręcałam i wmawiałam sobie objawy ciążowe to jak przychodziła @ to byłam tak zdołowana , że szok a teraz biore to bardziej na luzie i mowie sobie, kurde nie udalo sie trudno uda sie następnym razem i czekam spokojnie na @ To działa ;-)

Witam sie po weekendzie. Powoli rozpoczynam przeprowadzke, a za 2 tyg juz bedziemy sobie razem mieszkac z ukochanym, wtedy to bedzie mozna ze starankami sobie szalec:-D:-D:-D

Hej Hej Biedroneczko :-)

Ja miałam jakiś koszmar i się przebudziłam :szok: Chyba już nie zasnę :-(
Niestety jak mojego M. nie ma w domu, to bardzo źle sypiam :-(

Alicjo, witaj :-) Kiedy będzie zielone światełko?
Pajkaa, ja też mam problemy z owulacją, tzn. teraz najprawdopodobniej zdarza się rzadko :-(, choć kiedyś nie miałam problemów i zaszłam w ciążę (niestety i ja mam swojego aniołka :-(). W sumie staram się od 2,5 roku i nawet jeszcze na myśl mi nie przyszła inseminacja. Na razie walczę z pcos i o owulację. Zmartwiłaś mnie swoją reakcją na clo, ponieważ najprawdopodobniej od przyszłego cyklu też mnie to czeka, ale te torbiele...:szok:

Ja już Wam życzę miłego dzionka :tak:
Jaki poniedziałek, taki cały tydzień, więc proszę się szeroko uśmiechać
:tak::-D

Witam
Oj staram sie szeroki usmiech zrobic:-). No kolejny tydzien znow moj ukochany zapracowany, wiec zapewne ze staranek beda nici, no chyba ze owu mi tak jak ostatnio sie opozni, tak czy siak niedlugo bedziemy mieszkac razem a w tym miedsiacu pozostaja weekendowe staranka

Witam Kochane!!!!
Już 4 dni do mojego wyjazdu!!!!! Siedze juz jak na szpilkach,jeszcze troszeczkę i zacznie sie szał pakowania :szok: I znajac moje szczęście na 100% @ na sam wyjazd!!!!!:crazy:
Biedroneczko-Nie ma to jak nóżki się pod swój stół wyciągnie.Mam nadzieję,że szybciutko wasze staranka zaowocują!!! :-)
Pozdrawiam Was gorąco!!!

reklama
swoja droga kochane tak mnie wciaga ta przeprowadzka ze gdyby nie forum to bym zupelnie o starankach zapomniala;-);-), a dzis ide na usg do mojej gin zobaczymy co mi w duszy i czy moje janiki dzialaja:tak:

Do góry