reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Hej Kinguś, już Kasiula wszystko wie ;-)
Teraz ćwiczy ;-)
A demotywatory są the best :-D
Spojrzał, spojrzał Kinguś-na poprzedniej stronie ;-):-D
Jesteśmy zainteresowane tymi demotkami (tak w skrócie piszę), można się pośmiać i jak tylko dałaś linka to od razu "lałam" z gościa na wpół opalonego-budowlańca :szok::-D
Biedroneczko, to jak Ty jesteś taka wygłodniała na staranka, to za te dwa tygodnie to Nam znikniesz z forum na tydzień lub więcej i od razu fasolka będzie:-D;-)
Oczywiście tego Ci życzę z całych sił, zresztą jak każdej z Nas :tak::-)

reklama
Spojrzał, spojrzał Kinguś-na poprzedniej stronie ;-):-D
Jesteśmy zainteresowane tymi demotkami (tak w skrócie piszę), można się pośmiać i jak tylko dałaś linka to od razu "lałam" z gościa na wpół opalonego-budowlańca :szok::-D
to sie ciesze! ;-):-)
wygłodniała na starania to i ja jestem więc w październiku mało mnie bedzie na forum!!!!!!!! :-p:rofl2:

Cześć dziewczyny, ja tylko na chwilę :sorry2:
Mój M. przyjechał, a że Wy takie wszystkie wygłodniałe na staranka, to aż ja się głodna na nie zrobiłam- hihihi ;-):-D
A że jutro już jedzie spowrotem to trzeba korzystać ile wlezie :tak::-D
Miłego weekendu życzę Wam dziewczyny :-)

Cześć dziewczyny, ja tylko na chwilę :sorry2:
Mój M. przyjechał, a że Wy takie wszystkie wygłodniałe na staranka, to aż ja się głodna na nie zrobiłam- hihihi ;-):-D
A że jutro już jedzie spowrotem to trzeba korzystać ile wlezie :tak::-D
Miłego weekendu życzę Wam dziewczyny :-)

jasne Kinia korzystaj z tych chwil ilę się tylko da! :-):rofl2: pewnie zaowocuje:tak::-)

Pozdrawiam wszystkich!

JA CHCE JUZ PAŹDZIERNIK!!!! !!!! !!!! !!!!! !!!! :angry::-p

Taka późna pora, a tu jeszcze nikt nic nie napisał:szok:
Melduję, że mnie wczoraj nie było bo bawiłam sie na weselu przyjaciółki - nie miałam żadnych dolegliwości po laparo więc było git ( jak mawia młodzież:rofl2: ). By fantastycznie, był dj i świetni ludzie, wróciliśmy po 3, a obecnie się naładowujemy spowrotem;-)
Pozdrawiam Was:tak:

Kinguś, jeszcze chwila i będzie październik. Nawet nie zauważysz kiedy wejdziemy w nowy miesiąc.:tak: Jeszcze troszkę cierpliwości kochana i zobaczysz, że przyniesie to wyczekiwany rezultat w postaci fasolki :tak:
Aaniu, witaj :-)
Fajnie, że impreza się udała :tak: Przede wszystkim fajnie, że byli świetni ludzie :tak:

A ja już pożegnałam mojego M. - pojechał już do pracy :-( Jak zwykle to u mnie bywa, wylałam morze łez :-( Staranka były pełną parą :zawstydzona/y:;-), choć obawiam się, że to nie ten moment lub pcos się odezwie i dupa blada :-( Okaże się...
Dopiero co Wam wszystkim życzyłam miłego weekendu, a tu już końcówka i za chwilę poniedziałek...
Pozdrowionka lasencje (wszystkie) :tak::-)

Czesc dziewczyny nie jestem nowa na babyboom, ale mpostanowilam do Was zadlądnąć :) Staramy się z mężem o dziecko od roku, a nie zabezpieczamy sie od .5 roku. Niestety u mnie brak owulacji a M słabe chłopaczki, ale walczymy i co miesiąc mam nadzieje, ze @ nie przyjdzie, a jak przychodzi wiadomo rozczarowanie, ale i nadzieje na następne cykle. Tak mi sie marzy, aby M zrobic niespodzianke, abysmy w święta byli juz w trójkę, ale wiem, ze nie można sie nastawiac zbytnio bo wiadomo nic nie moze z tego wyjsc . Trzymam za Was wszystkie kciuki;-)

reklama
Do góry