reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Hej Kinguś, już Kasiula wszystko wie ;-)
Teraz ćwiczy ;-)
A demotywatory są the best :-D
Spojrzał, spojrzał Kinguś-na poprzedniej stronie ;-):-D
Jesteśmy zainteresowane tymi demotkami (tak w skrócie piszę), można się pośmiać i jak tylko dałaś linka to od razu "lałam" z gościa na wpół opalonego-budowlańca :szok::-D
Biedroneczko, to jak Ty jesteś taka wygłodniała na staranka, to za te dwa tygodnie to Nam znikniesz z forum na tydzień lub więcej i od razu fasolka będzie:-D;-)
Oczywiście tego Ci życzę z całych sił, zresztą jak każdej z Nas :tak::-)

reklama
Spojrzał, spojrzał Kinguś-na poprzedniej stronie ;-):-D
Jesteśmy zainteresowane tymi demotkami (tak w skrócie piszę), można się pośmiać i jak tylko dałaś linka to od razu "lałam" z gościa na wpół opalonego-budowlańca :szok::-D
to sie ciesze! ;-):-)
wygłodniała na starania to i ja jestem więc w październiku mało mnie bedzie na forum!!!!!!!! :-p:rofl2:

Cześć dziewczyny, ja tylko na chwilę :sorry2:
Mój M. przyjechał, a że Wy takie wszystkie wygłodniałe na staranka, to aż ja się głodna na nie zrobiłam- hihihi ;-):-D
A że jutro już jedzie spowrotem to trzeba korzystać ile wlezie :tak::-D
Miłego weekendu życzę Wam dziewczyny :-)

Cześć dziewczyny, ja tylko na chwilę :sorry2:
Mój M. przyjechał, a że Wy takie wszystkie wygłodniałe na staranka, to aż ja się głodna na nie zrobiłam- hihihi ;-):-D
A że jutro już jedzie spowrotem to trzeba korzystać ile wlezie :tak::-D
Miłego weekendu życzę Wam dziewczyny :-)

jasne Kinia korzystaj z tych chwil ilę się tylko da! :-):rofl2: pewnie zaowocuje:tak::-)

Pozdrawiam wszystkich!

JA CHCE JUZ PAŹDZIERNIK!!!! !!!! !!!! !!!!! !!!! :angry::-p

Taka późna pora, a tu jeszcze nikt nic nie napisał:szok:
Melduję, że mnie wczoraj nie było bo bawiłam sie na weselu przyjaciółki - nie miałam żadnych dolegliwości po laparo więc było git ( jak mawia młodzież:rofl2: ). By fantastycznie, był dj i świetni ludzie, wróciliśmy po 3, a obecnie się naładowujemy spowrotem;-)
Pozdrawiam Was:tak:

Kinguś, jeszcze chwila i będzie październik. Nawet nie zauważysz kiedy wejdziemy w nowy miesiąc.:tak: Jeszcze troszkę cierpliwości kochana i zobaczysz, że przyniesie to wyczekiwany rezultat w postaci fasolki :tak:
Aaniu, witaj :-)
Fajnie, że impreza się udała :tak: Przede wszystkim fajnie, że byli świetni ludzie :tak:

A ja już pożegnałam mojego M. - pojechał już do pracy :-( Jak zwykle to u mnie bywa, wylałam morze łez :-( Staranka były pełną parą :zawstydzona/y:;-), choć obawiam się, że to nie ten moment lub pcos się odezwie i dupa blada :-( Okaże się...
Dopiero co Wam wszystkim życzyłam miłego weekendu, a tu już końcówka i za chwilę poniedziałek...
Pozdrowionka lasencje (wszystkie) :tak::-)

Czesc dziewczyny nie jestem nowa na babyboom, ale mpostanowilam do Was zadlądnąć :) Staramy się z mężem o dziecko od roku, a nie zabezpieczamy sie od .5 roku. Niestety u mnie brak owulacji a M słabe chłopaczki, ale walczymy i co miesiąc mam nadzieje, ze @ nie przyjdzie, a jak przychodzi wiadomo rozczarowanie, ale i nadzieje na następne cykle. Tak mi sie marzy, aby M zrobic niespodzianke, abysmy w święta byli juz w trójkę, ale wiem, ze nie można sie nastawiac zbytnio bo wiadomo nic nie moze z tego wyjsc . Trzymam za Was wszystkie kciuki;-)

reklama
Do góry