reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Pajkaa a nie mozna czegos robic z ta Twoja owu???

ja czekam na maila i mam nadzieje ze w koncu tez zaczne staranka :-)

wszystkie pozdrawiam i zycze magicznych 2 kreseczek :-D

reklama
Dziękuje dziewczyny :-) przez 3 cykle brałam clo, ale niestety tak na niego reagowałam, że robiły mi się torbiele i zaczęłam się juz bac. Teraz obecnie pije zioła ojca Sroki, które w tym cyklu chyba podziałały ponieważ zawsze jak mmialam owulke (a było tych cykli bardzo mało)to od razu wiedziałam, ze mam owulke bo miałam dosc ostre objawy i w tym cyklu tez bylo :-)

Ale dziewczyny poddawac sie nie możemy ;-)

Nie wiem dlaczego, ale np ja mam teraz tak, ze mnie nie rozczarowuje @ tylko jak robie test i jest 1 krecha. Stwierdzilam, ze lepiej to znosze i dlatego nie testuje :-) jestem zdrowsza o te nerwy:-D

to jest inseminacja nasieniem męża robią to w klinikach niepłodności. Jak nam sie nie uda naturalnie do konca roku to niestety chyba pojdziemy na IUI bo innego wyjscia juz nie widze.

dzisiaj moj kolezanka pytala sie kiedy planuje maluszka a ja jej na to ze to nie jest takie proste jak jej sie wydaje
jak chce sie zajsc w ciaze to jest to bardzo trudne
a jak si nie chce zachodzic to sie zaskakuje od razu !

reklama
ja to na takie pytania odpowiadam, ze mi dobrze we dwójke , a co mam mowic, ze nam ciezko, nie wszystcy przeciez muszą wiedziec. Temat sie ucina wtedy, zawsze mowie kto ma wiedziec o problemach ten wie i kropka

Do góry