reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Witajcie Kobiałki:-)
Już wróciłam i żyję:-), a bałam się, że po laparo sie nie obudzę:-( ale jednak dałam radę;-).

Kiniusia wielkie dzięki za trzymanie kciuków - były mi potrzebne. Z tymi dietami to nie jest tak prosto - wiem cos o tym. Pochwalę się, że po szpitalu ubyło mi 5 kg - poszłam za ciosem i dalej mało jem ale często. Czekam właśnie na M jemy obiadokolację po 17 i potem już nic, tylko woda. M poszedł za mną i też walczy ostro:-). Stwierdziliśmy, że dla dzidziusia warto - przecież chcemy żeby był zdrowy i żeby szybko sie udało.
Mój gin powiedział, że laparo dobrze wyszła, był torbiel, którego ponakłuwali, jajniki równiez więc powinny lepiej jajeczkować. Czekam tylko na @ i potem bierzemy się ostro do pracy:happy2:.

Dziewczyny starajmy się żeby sie nam udało:rofl2:

Aha no i nawet M, rodzice i znajomi poznali, że jakos mnie mniej ;-) Spodnie w których przyszłam do szpitala w poniedziałek - w czwartek spadały mi z dupki:tak:
Aaniu29 to nic innego jak wytrwałości Ci życzyc i dalszego chudnięcia.:-):tak:No i powodzonka w staraniu dla Ciebie i dla Nas wszystkich!!!
Pozdrawiam:-D

Witam
A ja po pracy. Co do odchudzania to mi tylko przypomina ze ja musze sie wreszcie zaczasc zdowo i nie kalorycznie odzywiac, bo mimo iz jestem szczupla to ostatnio wychodowalam sobie brzuszek, no i ze wzgledu na moje cisnienie musze ograniczyc sol

Aaniu, wiedziałam, że wszystko będzie dobrze :tak::-)
Cieszę się, że już jesteś z nami :-)
Co do diety, to ja właśnie jem kolację;-)
Po 18 już nic nie jem i zaczęłam ćwiczyć, także niby tydzień minął,a ja już widzę efekty :tak: I co najważniejsze waga idzie w dół :-D (Tfu Tfu Tfu - nie zapeszam)
Cieszę się, że i Tobie idzie po Twojej myśli :tak:
Spodnie Ci spadają mówisz :-D No to rzeczywiście super :-D
Biedroneczko, dobrze, że już po pracy, ale masz już weekend czy jeszcze jutro musisz iść do pracy? Co do soli, to ja ją uwielbiam, ale teraz w ogóle nie mogę jej jeść (czasem ociupinkę) :zawstydzona/y:.
Kasiula, już po porządkach? :tak:
A ja czekam na mojego M. Okazało się, że dzisiaj zjeżdża, więc się bardzo cieszę :tak::-D Dzisiaj mam 13 dc, jutro 14 dc, pojutrze 15 dc...:zawstydzona/y:

Może moje pcos oszczędzi mi w końcu łez i się uda... :-(
Trzymajcie kciuki :tak:
Ja oczywiście nadal trzymam za Was (już mi się sine robią od tego trzymania, ale nie puszczę ;-) ).
Buziaki :-)

Kiniuś ja jeszce jutro pedze do pracy a potem do mojego kochanie, bo on przez caly tydzien malowal itp we wspolnym mieszkanku, za dwa tyg ja przeprowadzam swoje rzeczy i nareszcie razem:tak::tak::tak:, co za ekscytacja, no i dawno nie bylo bysmy sie tak nie widywali wiec ja wyglodnialam na staranka;-);-);-);-)

a czy ktoś wogóle zerknął na tą stronkę co ja podałam na poprzedniej stronie??:dry::sorry2: pewnie nie.... :-D SPOKO!
chciałam was rozbawić ale chyba jednak nie wyszło bo nikt nie jest zainteresowany.
pozdrowionka ;-)

reklama
Do góry