reklama
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
O matkoooo!!!
aania29
Fanka BB :)
Witajcie Kobiałki:-)
Już wróciłam i żyję:-), a bałam się, że po laparo sie nie obudzę:-( ale jednak dałam radę;-).
Kiniusia wielkie dzięki za trzymanie kciuków - były mi potrzebne. Z tymi dietami to nie jest tak prosto - wiem cos o tym. Pochwalę się, że po szpitalu ubyło mi 5 kg - poszłam za ciosem i dalej mało jem ale często. Czekam właśnie na M jemy obiadokolację po 17 i potem już nic, tylko woda. M poszedł za mną i też walczy ostro:-). Stwierdziliśmy, że dla dzidziusia warto - przecież chcemy żeby był zdrowy i żeby szybko sie udało.
Mój gin powiedział, że laparo dobrze wyszła, był torbiel, którego ponakłuwali, jajniki równiez więc powinny lepiej jajeczkować. Czekam tylko na @ i potem bierzemy się ostro do pracy.
Dziewczyny starajmy się żeby sie nam udało
Już wróciłam i żyję:-), a bałam się, że po laparo sie nie obudzę:-( ale jednak dałam radę;-).
Kiniusia wielkie dzięki za trzymanie kciuków - były mi potrzebne. Z tymi dietami to nie jest tak prosto - wiem cos o tym. Pochwalę się, że po szpitalu ubyło mi 5 kg - poszłam za ciosem i dalej mało jem ale często. Czekam właśnie na M jemy obiadokolację po 17 i potem już nic, tylko woda. M poszedł za mną i też walczy ostro:-). Stwierdziliśmy, że dla dzidziusia warto - przecież chcemy żeby był zdrowy i żeby szybko sie udało.
Mój gin powiedział, że laparo dobrze wyszła, był torbiel, którego ponakłuwali, jajniki równiez więc powinny lepiej jajeczkować. Czekam tylko na @ i potem bierzemy się ostro do pracy.
Dziewczyny starajmy się żeby sie nam udało
aania29
Aha no i nawet M, rodzice i znajomi poznali, że jakos mnie mniej ;-) Spodnie w których przyszłam do szpitala w poniedziałek - w czwartek spadały mi z dupki
Aaniu29 to nic innego jak wytrwałości Ci życzyc i dalszego chudnięcia.:-)No i powodzonka w staraniu dla Ciebie i dla Nas wszystkich!!!Aha no i nawet M, rodzice i znajomi poznali, że jakos mnie mniej ;-) Spodnie w których przyszłam do szpitala w poniedziałek - w czwartek spadały mi z dupki
Pozdrawiam
biedroneczka1980
Witam
A ja po pracy. Co do odchudzania to mi tylko przypomina ze ja musze sie wreszcie zaczasc zdowo i nie kalorycznie odzywiac, bo mimo iz jestem szczupla to ostatnio wychodowalam sobie brzuszek, no i ze wzgledu na moje cisnienie musze ograniczyc sol
A ja po pracy. Co do odchudzania to mi tylko przypomina ze ja musze sie wreszcie zaczasc zdowo i nie kalorycznie odzywiac, bo mimo iz jestem szczupla to ostatnio wychodowalam sobie brzuszek, no i ze wzgledu na moje cisnienie musze ograniczyc sol
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Aaniu, wiedziałam, że wszystko będzie dobrze :-)
Cieszę się, że już jesteś z nami :-)
Co do diety, to ja właśnie jem kolację;-)
Po 18 już nic nie jem i zaczęłam ćwiczyć, także niby tydzień minął,a ja już widzę efekty I co najważniejsze waga idzie w dół (Tfu Tfu Tfu - nie zapeszam)
Cieszę się, że i Tobie idzie po Twojej myśli
Spodnie Ci spadają mówisz No to rzeczywiście super
Biedroneczko, dobrze, że już po pracy, ale masz już weekend czy jeszcze jutro musisz iść do pracy? Co do soli, to ja ją uwielbiam, ale teraz w ogóle nie mogę jej jeść (czasem ociupinkę) .
Kasiula, już po porządkach?
A ja czekam na mojego M. Okazało się, że dzisiaj zjeżdża, więc się bardzo cieszę Dzisiaj mam 13 dc, jutro 14 dc, pojutrze 15 dc...
Może moje pcos oszczędzi mi w końcu łez i się uda... :-(
Trzymajcie kciuki
Ja oczywiście nadal trzymam za Was (już mi się sine robią od tego trzymania, ale nie puszczę ;-) ).
Buziaki :-)
Cieszę się, że już jesteś z nami :-)
Co do diety, to ja właśnie jem kolację;-)
Po 18 już nic nie jem i zaczęłam ćwiczyć, także niby tydzień minął,a ja już widzę efekty I co najważniejsze waga idzie w dół (Tfu Tfu Tfu - nie zapeszam)
Cieszę się, że i Tobie idzie po Twojej myśli
Spodnie Ci spadają mówisz No to rzeczywiście super
Biedroneczko, dobrze, że już po pracy, ale masz już weekend czy jeszcze jutro musisz iść do pracy? Co do soli, to ja ją uwielbiam, ale teraz w ogóle nie mogę jej jeść (czasem ociupinkę) .
Kasiula, już po porządkach?
A ja czekam na mojego M. Okazało się, że dzisiaj zjeżdża, więc się bardzo cieszę Dzisiaj mam 13 dc, jutro 14 dc, pojutrze 15 dc...
Może moje pcos oszczędzi mi w końcu łez i się uda... :-(
Trzymajcie kciuki
Ja oczywiście nadal trzymam za Was (już mi się sine robią od tego trzymania, ale nie puszczę ;-) ).
Buziaki :-)
biedroneczka1980
Kiniuś ja jeszce jutro pedze do pracy a potem do mojego kochanie, bo on przez caly tydzien malowal itp we wspolnym mieszkanku, za dwa tyg ja przeprowadzam swoje rzeczy i nareszcie razem, co za ekscytacja, no i dawno nie bylo bysmy sie tak nie widywali wiec ja wyglodnialam na staranka;-);-);-);-)
K
Kinga85
Gość
a czy ktoś wogóle zerknął na tą stronkę co ja podałam na poprzedniej stronie?? pewnie nie.... SPOKO!
chciałam was rozbawić ale chyba jednak nie wyszło bo nikt nie jest zainteresowany.
pozdrowionka ;-)
chciałam was rozbawić ale chyba jednak nie wyszło bo nikt nie jest zainteresowany.
pozdrowionka ;-)
reklama
biedroneczka1980
Ja obejrzalam. zabawna stronka