reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Biedroneczka! może to i lepiej, że myślisz o przeprowadzce a nie o ciąży, bo ponoć jak sie tyle nie myśli to jest łatwiej zajść;-)

Szkoda, że ja nie umiem się wyluzować i choć dopiero zaczynamy to ja już stale o tym myślę i się strasznie denerwuję:-:)zawstydzona/y:

reklama
Biedroneczka! może to i lepiej, że myślisz o przeprowadzce a nie o ciąży, bo ponoć jak sie tyle nie myśli to jest łatwiej zajść;-)

Szkoda, że ja nie umiem się wyluzować i choć dopiero zaczynamy to ja już stale o tym myślę i się strasznie denerwuję:-:)zawstydzona/y:
Wiem cęzko tak nie myslec. Tak miałam w tym miesiacu i przez te stersy o myslenia przesunela mi sie owu i wydlyzyl caly cykl i w efekcie tego chyba nie wyszlo. Teraz postaram sie wyluzowac

hej dziewczeta witam was ja rowniez zmezem jestem na strankach o dzidzie juz 8 miesiac. dzis bylam na usg kontrolnym mam endometrium 15mm temperatura od tyodnia 37,4 co wy na to?

Hej dziewczyny :-)
Gdzie się pochowałyście? :-(
Aaniu, jak zabieg?
Biedroneczko, :-)
Ataata, :-)
Lovely, :-)
Anuśka, :-)
Kinga85, :-)
Oczywiście przepraszam te laski, które ominęłam :tak:
Buziaki ;-)

Witaj kiniu
Ja tu sobie zagladam, ale cos cicho sie zrobilo. U mnie nic nowego 7dc po @ juz dawno nie ma sladu, kolejny cykl staranek, ale chyba sobie daje na luz, jak narazie robie inne badanka zwiazane z moimi innymi dolegliwosciami, a co u Ciebie??

Hej Biedroneczko :-)
Wrzucaj na luz, wrzucaj, bo czasem to jest przyczyną niefasolkowania :tak:
A u mnie 11 dc, dzisiaj byłam na USG -moje pcos się potwierdziło :-(
W poniedziałek do lekarza i zobaczymy co dalej. Najprawdopodobniej będzie wywoływanie i stymulowanie owulacji itp. Mam nadzieję, że jestem już coraz bliżej celu czyli fasolki :tak:
Dieta trwa i już widzę efekty :tak::-)
No, no 7 dc, to lada chwila intensywne staranka :cool2: :evil:;-)
A co za badania robisz?

Kiniuś
ja robie badania zwiazane z moja choroba nerek, mam wielotorbielowatość. Teraz mam regularnie mierzyc cisnienie krwi, robilam usg nerek a potem jeszce badanka krwi, troche sie boje bo mi lekarka powiedziala ze musze sie wziasc za staranka bo wiek przy tym schorzeniu dziala na niekorzysc:-(

reklama
Ojej Biedroneczko :-(
Bardzo poważna sprawa:szok:
Lekarzom to się łatwo mówi: szybko staranka, więc szybko dziecko, a wcale tak szybko to niestety nie jest :-(
Kochana, mam nadzieję, że u Ciebie jednak ta dzidzia szybko przyjdzie. :tak:
A powiedz mi, jak wygląda leczenie późniejsze tego schorzenia?

Do góry