reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Biedroneczka! może to i lepiej, że myślisz o przeprowadzce a nie o ciąży, bo ponoć jak sie tyle nie myśli to jest łatwiej zajść;-)

Szkoda, że ja nie umiem się wyluzować i choć dopiero zaczynamy to ja już stale o tym myślę i się strasznie denerwuję:-:)zawstydzona/y:

reklama
Biedroneczka! może to i lepiej, że myślisz o przeprowadzce a nie o ciąży, bo ponoć jak sie tyle nie myśli to jest łatwiej zajść;-)

Szkoda, że ja nie umiem się wyluzować i choć dopiero zaczynamy to ja już stale o tym myślę i się strasznie denerwuję:-:)zawstydzona/y:
Wiem cęzko tak nie myslec. Tak miałam w tym miesiacu i przez te stersy o myslenia przesunela mi sie owu i wydlyzyl caly cykl i w efekcie tego chyba nie wyszlo. Teraz postaram sie wyluzowac

hej dziewczeta witam was ja rowniez zmezem jestem na strankach o dzidzie juz 8 miesiac. dzis bylam na usg kontrolnym mam endometrium 15mm temperatura od tyodnia 37,4 co wy na to?

Hej dziewczyny :-)
Gdzie się pochowałyście? :-(
Aaniu, jak zabieg?
Biedroneczko, :-)
Ataata, :-)
Lovely, :-)
Anuśka, :-)
Kinga85, :-)
Oczywiście przepraszam te laski, które ominęłam :tak:
Buziaki ;-)

Witaj kiniu
Ja tu sobie zagladam, ale cos cicho sie zrobilo. U mnie nic nowego 7dc po @ juz dawno nie ma sladu, kolejny cykl staranek, ale chyba sobie daje na luz, jak narazie robie inne badanka zwiazane z moimi innymi dolegliwosciami, a co u Ciebie??

Hej Biedroneczko :-)
Wrzucaj na luz, wrzucaj, bo czasem to jest przyczyną niefasolkowania :tak:
A u mnie 11 dc, dzisiaj byłam na USG -moje pcos się potwierdziło :-(
W poniedziałek do lekarza i zobaczymy co dalej. Najprawdopodobniej będzie wywoływanie i stymulowanie owulacji itp. Mam nadzieję, że jestem już coraz bliżej celu czyli fasolki :tak:
Dieta trwa i już widzę efekty :tak::-)
No, no 7 dc, to lada chwila intensywne staranka :cool2: :evil:;-)
A co za badania robisz?

Kiniuś
ja robie badania zwiazane z moja choroba nerek, mam wielotorbielowatość. Teraz mam regularnie mierzyc cisnienie krwi, robilam usg nerek a potem jeszce badanka krwi, troche sie boje bo mi lekarka powiedziala ze musze sie wziasc za staranka bo wiek przy tym schorzeniu dziala na niekorzysc:-(

reklama
Ojej Biedroneczko :-(
Bardzo poważna sprawa:szok:
Lekarzom to się łatwo mówi: szybko staranka, więc szybko dziecko, a wcale tak szybko to niestety nie jest :-(
Kochana, mam nadzieję, że u Ciebie jednak ta dzidzia szybko przyjdzie. :tak:
A powiedz mi, jak wygląda leczenie późniejsze tego schorzenia?

Do góry