reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ogólnie nie mam ustalonej diety, co każdego dnia mam jeść, po prostu mam powiedziane co mogę jeść, czego nie mogę, co mogę pić, czego nie mogę, pory jedzenia, ilość, no i zaczęłam ćwiczyć :tak:

reklama
biedroneczka staranka przed tobą niebawem i 3mam mocno kciuki! :)))
kinia ja mam wielka nadzieje ze wam sie uda :-) musi sie udac wkoncu.

buziaki dla was! :***

Ojej Biedroneczko :-(
Bardzo poważna sprawa:szok:
Lekarzom to się łatwo mówi: szybko staranka, więc szybko dziecko, a wcale tak szybko to niestety nie jest :-(
Kochana, mam nadzieję, że u Ciebie jednak ta dzidzia szybko przyjdzie. :tak:
A powiedz mi, jak wygląda leczenie późniejsze tego schorzenia?

Dopoki nerki jeszce pracuja jest ok, jak zaczna strajkowac i te torbiele beda nadal rosly to stosuje sie dializoterapie i przeszczepy, żle ze mam wysokie cisnienie, bo to moze dodatkowo uszkadzac nerki, no i w ciazy zawsze nerki musza wiecej pracowac. Chcialoby sie szybko tylko czy sie uda nie zawsze jest tak jak sie chce. Narazie staram sie myslec pozytywnie, choc nie zawsze jest latwo

No i staranka przede mna, choc na glowie przeprowadzka wiec nie wiem jak to bedzie wygladac. W tym miesiacu sie mijamy i zostaja nam wspolne tylko weekendy. No ale jeszce tylko dwa tyg:tak::tak::tak:

Biedroneczko, ślę Ci na maksa pozytywną energię.
Oprócz tego, że zaciskam kciuki za szybkie zajście w ciążę, to zaciskam także za to, żeby nerki nie strajkowały :tak:
Ja tu się użalam nad swoim pcos, a tu taaakie schorzenia :-(
Biedroneczko, będzie dobrze-musi być :tak:
Mijacie się czy nie mijacie, staranka muszą być...choćby w przerwie w mijaniu... :cool2::evil:

No staranka beda nawet jesli mialy byc tylko w nadchodzace dwa weekendy;-);-), a moze sie wstrzelimy:-D, a jak nie to za miesiac bedziemy juz na wspolnym mieszkanku i mam nadzieje bez nawalu pracy na glowie;-);-)

reklama
Do góry