reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Hej Kinguś, a co tam u Ciebie? :-)
I ja trzymam kciuki za Ciebie i za wszystkie staraczki :tak:
Kiniu u mnie wszystko okej, dłuży mi się czas do tego wyczekiwanego października... ale już bliżej niż dalej chyba ;-)
Chcę też zacząć się już starać o bobaska...!!!:-)
Buziaczki dla ciebie i tulaski
Pozdrawiam ciepło!

Miłego dnia :happy:

Hej Dziewczynki!!!!!!!!!!!!
Zła jestem strasznie:wściekła/y:,bo nie mogę wstawic tego 2 suwaczka,nie wiem moze robię coś nie tak?????????
Za 8 dni wyjazd do Pl juz nie mogę się doczekac!!!!:-D:-D
W niedzielę moja bratowa urodziła ,wiec w poniedziałek pojechałam zobaczyc maleństwo ........taki śliczny chłopiec ,że az łezka w oku się zakręciła:-)......głupio się przyznac bo w sumie nie powinnam,ale strasznie jej zazdroszczę!!! I ja już bym chciała takiego Aniołka!!!
Pozdrawiam!!!:-);-)

Hej Kasiula, no to jeszcze chwila i będziesz w Polsce :-D
Przed nami wcale nie musisz się czuć głupio :tak:, przyznając się, że poczułaś zazdrość. Podejrzewam, że każdej z Nas, pomimo wielkiej radości, troszkę ta zazdrość kuje w serduszko, ponieważ każda z Nas chciałaby mieć już takiego swojego aniołka :tak:
Nie wiem już, co u Ciebie z tymi suwaczkami, może spróbuj napisać do admina i przedstawić swój problem :tak:
Pozdrowionka :-)

Kiniu-Jak będziesz miała chwilkę napisz mi krok po kroku co mam zrobic z tym suwaczkiem mając juz ten co mam.Moze napiszę co ja robie moze akurat to moja wina-jak w chodze w ustawienia,a potem edytuj sygnaturę jest okienko nad nim juz jest ten suwaczek który mam a pod okienkiem jest miejsce na wstawienie nowego pod tymi rubryczkami jest podgladsygnatury i zapisanie sygnatury.....Kiedy wklejam następny który zrobiłam i naciskam zapisanie wyskakuje mi ,ze jest za duzy .Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam :)
Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Hmmmm... tak sobie myślę,ze moze ja ten drugi dopisuje do tego pierwszego dla tego jest za duzy????,ale czy jest to mozliwe?kiedy wklejam link okienko jest puste ;-)sama juz nie wiem:baffled:

Dzień dobry dziewczyny :-),
pogoda piękna za oknem, aż chce się pospacerować. :-)
Ja oczywiście zamiast spacerku, mam sprzątanie i pranie. :baffled:
Kasiula, ja wchodzę w edytuj sygnaturę, następnie są 2 ramki : "sprawdź" i "edytuj sygnaturę". Do tej drugiej wklejam BBkod i zapisuję. I to wszystko, ale widzę, że Ty także tak robisz, więc nie mam pojęcia w czym problem. :baffled::no:
Stuknij pw do administracji, może ktoś pomoże :tak:
Pozdrawiam :-)

U mnie tez piękna pogoda:-)
Obiecałam sobie,ze wejdę dzis w moje szafy i zrbie porzadeczkek z ciuchami w których juz nie chodzę:-p.....problem w tym,ze mam tak strasznego lenie wiec nie wiem czy coś dzis zawojuje heheh.Co do suwaczków no będe musiała napisac moze Admin cos poradzi:-)

reklama
Kiniu mam jeszcze jedno pytanko po zrobieniu suwaczka mam kilka ramek z kodami kopiuję ten ostatni czyli URL obrazka ? to ten prawda?

Do góry