reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Hej Kinguś, a co tam u Ciebie? :-)
I ja trzymam kciuki za Ciebie i za wszystkie staraczki :tak:
Kiniu u mnie wszystko okej, dłuży mi się czas do tego wyczekiwanego października... ale już bliżej niż dalej chyba ;-)
Chcę też zacząć się już starać o bobaska...!!!:-)
Buziaczki dla ciebie i tulaski
Pozdrawiam ciepło!

Miłego dnia :happy:

Hej Dziewczynki!!!!!!!!!!!!
Zła jestem strasznie:wściekła/y:,bo nie mogę wstawic tego 2 suwaczka,nie wiem moze robię coś nie tak?????????
Za 8 dni wyjazd do Pl juz nie mogę się doczekac!!!!:-D:-D
W niedzielę moja bratowa urodziła ,wiec w poniedziałek pojechałam zobaczyc maleństwo ........taki śliczny chłopiec ,że az łezka w oku się zakręciła:-)......głupio się przyznac bo w sumie nie powinnam,ale strasznie jej zazdroszczę!!! I ja już bym chciała takiego Aniołka!!!
Pozdrawiam!!!:-);-)

Hej Kasiula, no to jeszcze chwila i będziesz w Polsce :-D
Przed nami wcale nie musisz się czuć głupio :tak:, przyznając się, że poczułaś zazdrość. Podejrzewam, że każdej z Nas, pomimo wielkiej radości, troszkę ta zazdrość kuje w serduszko, ponieważ każda z Nas chciałaby mieć już takiego swojego aniołka :tak:
Nie wiem już, co u Ciebie z tymi suwaczkami, może spróbuj napisać do admina i przedstawić swój problem :tak:
Pozdrowionka :-)

Kiniu-Jak będziesz miała chwilkę napisz mi krok po kroku co mam zrobic z tym suwaczkiem mając juz ten co mam.Moze napiszę co ja robie moze akurat to moja wina-jak w chodze w ustawienia,a potem edytuj sygnaturę jest okienko nad nim juz jest ten suwaczek który mam a pod okienkiem jest miejsce na wstawienie nowego pod tymi rubryczkami jest podgladsygnatury i zapisanie sygnatury.....Kiedy wklejam następny który zrobiłam i naciskam zapisanie wyskakuje mi ,ze jest za duzy .Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam :)
Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Hmmmm... tak sobie myślę,ze moze ja ten drugi dopisuje do tego pierwszego dla tego jest za duzy????,ale czy jest to mozliwe?kiedy wklejam link okienko jest puste ;-)sama juz nie wiem:baffled:

Dzień dobry dziewczyny :-),
pogoda piękna za oknem, aż chce się pospacerować. :-)
Ja oczywiście zamiast spacerku, mam sprzątanie i pranie. :baffled:
Kasiula, ja wchodzę w edytuj sygnaturę, następnie są 2 ramki : "sprawdź" i "edytuj sygnaturę". Do tej drugiej wklejam BBkod i zapisuję. I to wszystko, ale widzę, że Ty także tak robisz, więc nie mam pojęcia w czym problem. :baffled::no:
Stuknij pw do administracji, może ktoś pomoże :tak:
Pozdrawiam :-)

U mnie tez piękna pogoda:-)
Obiecałam sobie,ze wejdę dzis w moje szafy i zrbie porzadeczkek z ciuchami w których juz nie chodzę:-p.....problem w tym,ze mam tak strasznego lenie wiec nie wiem czy coś dzis zawojuje heheh.Co do suwaczków no będe musiała napisac moze Admin cos poradzi:-)

reklama
Kiniu mam jeszcze jedno pytanko po zrobieniu suwaczka mam kilka ramek z kodami kopiuję ten ostatni czyli URL obrazka ? to ten prawda?

Do góry