reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

kasiula ja myślę ża każdy ma swój czas na dziecko... i przede wszystkim nie mozna zwątpić. 3mam kciuki za ciebie mocno jak i za każdą która czeka na wymarzone II na tescie :happy:

Wiem ,wiem ...............ale ja chce juz!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(Tak bardzo bysmy juz z moim chcieli....o rany skakalibysmy do nieba!!!Czekamy na ta chwilę bardzo;-):-D

reklama
Wiem ,wiem ...............ale ja chce juz!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(Tak bardzo bysmy juz z moim chcieli....o rany skakalibysmy do nieba!!!Czekamy na ta chwilę bardzo;-):-D
I na pewno bedziesz skakała wyyysoko do nieba!:tak: wszystko w swoim czasie bez pośpiechu i na pewno się doczekacie:happy:
Ja też bym chciała zajść już w pierwszym cyklu starań... mam wogóle nadzieję ze w tym roku nam się uda.

Cześć dziewczyny, więc tak, miałam zrobione badania dzisiaj, tj. hormony i całą możliwą morfologię. Wylali ze mnie chyba pół krwi-z całości ;-)
Jutro po 17 wyniki i 17.15 wizyta u ginekologa.
Nie nakręcam się na ciążę, bo w niej na pewno nie jestem :-(
I tak mam dzisiaj bardzo dobry humor, bo wróciłam z siostrą z USG i na ok. 89-90% będzie miała córeczkę, więc będę miała śliczną chrześnicę. :tak:
Na przykładzie mojej siostry mogę stwierdzić, że niemożliwe jest możliwe. Ma usunięty cały jajowód, drugi bardzo zniszczony, na 99% miała nie mieć dziecka, a tu piękna dziewczyna na monitorze :tak::-D
Biedroneczko, bardzo mi przykro :-( Ja tak wierzyłam, że będzie fasolka, ale...jeszcze @ nie masz ;-):laugh2:
Kasiula, to jest bardzo niesprawiedliwe, ale cóż mamy zrobić... :-( Tylko czekać cierpliwie możemy :tak: Na chwilę, która na pewno przyjdzie :tak:
Mroczna, jutro szybciutko odmelduj Nam się z wynikiem, żebyśmy mogły już formalnie Ci gratulować :tak:
Aaniu, :-)
Esch, :-)
Ataata, :-)
Kinga85, :-)
Buziakuję wszystkie i każdą z osobna :-)

Cześć dziewczyny, więc tak, miałam zrobione badania dzisiaj, tj. hormony i całą możliwą morfologię. Wylali ze mnie chyba pół krwi-z całości ;-)
Jutro po 17 wyniki i 17.15 wizyta u ginekologa.
Nie nakręcam się na ciążę, bo w niej na pewno nie jestem :-(
I tak mam dzisiaj bardzo dobry humor, bo wróciłam z siostrą z USG i na ok. 89-90% będzie miała córeczkę, więc będę miała śliczną chrześnicę. :tak:
Na przykładzie mojej siostry mogę stwierdzić, że niemożliwe jest możliwe. Ma usunięty cały jajowód, drugi bardzo zniszczony, na 99% miała nie mieć dziecka, a tu piękna dziewczyna na monitorze :tak::-D
Biedroneczko, bardzo mi przykro :-( Ja tak wierzyłam, że będzie fasolka, ale...jeszcze @ nie masz ;-):laugh2:
Kasiula, to jest bardzo niesprawiedliwe, ale cóż mamy zrobić... :-( Tylko czekać cierpliwie możemy :tak: Na chwilę, która na pewno przyjdzie :tak:
Mroczna, jutro szybciutko odmelduj Nam się z wynikiem, żebyśmy mogły już formalnie Ci gratulować :tak:
Aaniu, :-)
Esch, :-)
Ataata, :-)
Kinga85, :-)
Buziakuję wszystkie i każdą z osobna :-)

Ahh Kiniu to jutro znowu cierpliwie czekamy na Twoje wyniczki:) jak ma być to będzie ale na pewno bedzie wszystko okej! ;-)
I widzisz sama jak z Twoją siostrą jest... wszystko jest możliwe...naprawdę wszystko tylko trzeba w to mocno wierzyć:)
3maj się ciepło, buziaki! :-)

Dobranoc
czas na mnie...
:happy:

Dzień dobry dziewczynki, wszystkim życzę miłego dnia :-)
Biedroneczko, poczekaj jeszcze chwilę, jak nie dostaniesz @ to zrób kolejny test, albo (i) leć do lekarza. Musi być jakaś przyczyna zatrzymania @

Witam
również życzę miłego dnia:)

Biedroneczko weź kobieto idz na bete i bedziesz miała pewność. Jeżeli to nie dzidzia to gin powinien ci pomóc i dac cos na wywołanie. bedzie ok:)
Kinia ty też bez @ :) oby tak dalej dziewczyny! :rofl2:

u mnie dziś 28d.c. i ja też jeszcze bez @ jestem heh :-p

reklama
Hej Laski:-)

Kiniusia info o Twojej siostrze bardzo mnie podbudowało, widzisz dla chcącego nic trudnego;-). Trzymam kciuki, żebyś była w ... oczywiście zajrzę później jakie info dasz od gina.

Biedroneczko, ja też pamiętam te rozczarowania patrząc na testy, te moje wszystkie oznaki, że to już teraz nareszcie - a potem @ i to wielkie rozczarowanie. Myślę, że teraz podchodzę to tego na większym luzie - na jeden czas miałam już totalnego bzika.

Trzymam kciuki za nas Wszystkie;-)

Do góry