reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

kasiula ja myślę ża każdy ma swój czas na dziecko... i przede wszystkim nie mozna zwątpić. 3mam kciuki za ciebie mocno jak i za każdą która czeka na wymarzone II na tescie :happy:

Wiem ,wiem ...............ale ja chce juz!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(Tak bardzo bysmy juz z moim chcieli....o rany skakalibysmy do nieba!!!Czekamy na ta chwilę bardzo;-):-D

reklama
Wiem ,wiem ...............ale ja chce juz!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-(Tak bardzo bysmy juz z moim chcieli....o rany skakalibysmy do nieba!!!Czekamy na ta chwilę bardzo;-):-D
I na pewno bedziesz skakała wyyysoko do nieba!:tak: wszystko w swoim czasie bez pośpiechu i na pewno się doczekacie:happy:
Ja też bym chciała zajść już w pierwszym cyklu starań... mam wogóle nadzieję ze w tym roku nam się uda.

Cześć dziewczyny, więc tak, miałam zrobione badania dzisiaj, tj. hormony i całą możliwą morfologię. Wylali ze mnie chyba pół krwi-z całości ;-)
Jutro po 17 wyniki i 17.15 wizyta u ginekologa.
Nie nakręcam się na ciążę, bo w niej na pewno nie jestem :-(
I tak mam dzisiaj bardzo dobry humor, bo wróciłam z siostrą z USG i na ok. 89-90% będzie miała córeczkę, więc będę miała śliczną chrześnicę. :tak:
Na przykładzie mojej siostry mogę stwierdzić, że niemożliwe jest możliwe. Ma usunięty cały jajowód, drugi bardzo zniszczony, na 99% miała nie mieć dziecka, a tu piękna dziewczyna na monitorze :tak::-D
Biedroneczko, bardzo mi przykro :-( Ja tak wierzyłam, że będzie fasolka, ale...jeszcze @ nie masz ;-):laugh2:
Kasiula, to jest bardzo niesprawiedliwe, ale cóż mamy zrobić... :-( Tylko czekać cierpliwie możemy :tak: Na chwilę, która na pewno przyjdzie :tak:
Mroczna, jutro szybciutko odmelduj Nam się z wynikiem, żebyśmy mogły już formalnie Ci gratulować :tak:
Aaniu, :-)
Esch, :-)
Ataata, :-)
Kinga85, :-)
Buziakuję wszystkie i każdą z osobna :-)

Cześć dziewczyny, więc tak, miałam zrobione badania dzisiaj, tj. hormony i całą możliwą morfologię. Wylali ze mnie chyba pół krwi-z całości ;-)
Jutro po 17 wyniki i 17.15 wizyta u ginekologa.
Nie nakręcam się na ciążę, bo w niej na pewno nie jestem :-(
I tak mam dzisiaj bardzo dobry humor, bo wróciłam z siostrą z USG i na ok. 89-90% będzie miała córeczkę, więc będę miała śliczną chrześnicę. :tak:
Na przykładzie mojej siostry mogę stwierdzić, że niemożliwe jest możliwe. Ma usunięty cały jajowód, drugi bardzo zniszczony, na 99% miała nie mieć dziecka, a tu piękna dziewczyna na monitorze :tak::-D
Biedroneczko, bardzo mi przykro :-( Ja tak wierzyłam, że będzie fasolka, ale...jeszcze @ nie masz ;-):laugh2:
Kasiula, to jest bardzo niesprawiedliwe, ale cóż mamy zrobić... :-( Tylko czekać cierpliwie możemy :tak: Na chwilę, która na pewno przyjdzie :tak:
Mroczna, jutro szybciutko odmelduj Nam się z wynikiem, żebyśmy mogły już formalnie Ci gratulować :tak:
Aaniu, :-)
Esch, :-)
Ataata, :-)
Kinga85, :-)
Buziakuję wszystkie i każdą z osobna :-)

Ahh Kiniu to jutro znowu cierpliwie czekamy na Twoje wyniczki:) jak ma być to będzie ale na pewno bedzie wszystko okej! ;-)
I widzisz sama jak z Twoją siostrą jest... wszystko jest możliwe...naprawdę wszystko tylko trzeba w to mocno wierzyć:)
3maj się ciepło, buziaki! :-)

Dobranoc
czas na mnie...
:happy:

Dzień dobry dziewczynki, wszystkim życzę miłego dnia :-)
Biedroneczko, poczekaj jeszcze chwilę, jak nie dostaniesz @ to zrób kolejny test, albo (i) leć do lekarza. Musi być jakaś przyczyna zatrzymania @

Witam
również życzę miłego dnia:)

Biedroneczko weź kobieto idz na bete i bedziesz miała pewność. Jeżeli to nie dzidzia to gin powinien ci pomóc i dac cos na wywołanie. bedzie ok:)
Kinia ty też bez @ :) oby tak dalej dziewczyny! :rofl2:

u mnie dziś 28d.c. i ja też jeszcze bez @ jestem heh :-p

reklama
Hej Laski:-)

Kiniusia info o Twojej siostrze bardzo mnie podbudowało, widzisz dla chcącego nic trudnego;-). Trzymam kciuki, żebyś była w ... oczywiście zajrzę później jakie info dasz od gina.

Biedroneczko, ja też pamiętam te rozczarowania patrząc na testy, te moje wszystkie oznaki, że to już teraz nareszcie - a potem @ i to wielkie rozczarowanie. Myślę, że teraz podchodzę to tego na większym luzie - na jeden czas miałam już totalnego bzika.

Trzymam kciuki za nas Wszystkie;-)

Do góry