reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Hej dziewczyny :-)
Mroczna, przede wszystkim bardzo mocno trzymam kciuki, ale myślę, że już teraz można powoli zacząć Ci gratulować :-D
Biedroneczko, rób teściora, bo i my nie wytrzymamy ;-) Trzymam kciukasy :tak:
Kinga85, witam moją imienniczkę ;-) Powodzonka w staraniach :-)
Aaniu, wiem wiem ;-) :rofl2: Ale to drugie byłoby 10000...00 razy lepsze :tak:
Esch, uśmiech dla Ciebie :-)
Ataata, chodź no tu... ;-) Co z imprezą? ;-)
Ja dzisiaj na obiad miałam kopytka, gulasz i buraczki :-) Pycha :tak:
Ogólnie to nie ma już prawie śladu u mnie po @ :szok: Przedwczoraj plamienie, wczoraj krwawienie, dzisiaj plamienie...:szok: Dobrze, że jutro na badania idę.
W końcu może coś się wyjaśni co się dzieje...oby:tak:
Miłego wieczorku życzę :tak:

reklama
Kiniu-oooo ranyyy cosik czuję,ze z tego cos bedzie!!!!Mykaj czym predzej na te badania i daj znac bo ciekawa jestem niesamowicie-Trzymam kciukasy!!!! :)

Kasiula, trzymaj, trzymaj te kciukasy, ale chyba za następny cykl :tak:, bo to chyba raczej jakaś po prostu dziwna @ była. :-( A co tam u Ciebie słychać ciekawego? Jak minął dzień? Pozdrawiam. :-)

:-) Biedroneczka...Kinga...Aania...Kiniusia...strasznie milusie wasze slowa...jestem jz nakrecona na maxa , moj maz jeszcze bardziej...:szok:...do jutra chyba sfiksujemy hihi...i boje sie okropnie...
Biedroneczko ciekawa jestem wyniku...

aaaa zeberka uwielbiam , gulasz tez:happy2:...a wczoraj wydarzyly sie ziemniaczki z piekarnika i jajo sadzone:unsure:

biedroneczko przykro mi że I kreseczka, ale nie smutaj się bo teraz kolejny cykl przed Tobą:) i być może szczęśliwszy
Są rzeczy, w które trzeba wierzyć, by je zobaczyć.:tak: tulę mocno!

kiniusia miło mi bardzo imienniczko;-):-) I jak po badaniach??? wiesz już cos?

Kasiula, trzymaj, trzymaj te kciukasy, ale chyba za następny cykl :tak:, bo to chyba raczej jakaś po prostu dziwna @ była. :-( A co tam u Ciebie słychać ciekawego? Jak minął dzień? Pozdrawiam. :-)

Kiniu jak badania??????byłaś?Daj znac co powiedział Ci lekarz!!!! Ciekawa jestem ojjj ciekawa:-D:-D:-D.U mnie wszystko ok w pracy nudy.....dziś cały dzien przesiedziałam przed kompem na grach :-) na Nk,i pare innych stronkach.Pomalutku zaczynam liczyc dni do odlotu do Pl.:-pcieszę sie ,że to juz za niedługo musze iśc do gin,moze cos doradzi nowego ,bo po ostatniej wizycie i przepisanym kwasiku nic sie nie dzieje:no: dzidzi jak nie było tak nie ma!!!:crazy: Kurcze ja nie wiem jak to jest inni za pierwszym podejściem i mają a my nie:-(to niesprawiedliwe co?

reklama
kasiula ja myślę ża każdy ma swój czas na dziecko... i przede wszystkim nie mozna zwątpić. 3mam kciuki za ciebie mocno jak i za każdą która czeka na wymarzone II na tescie :happy:

Do góry