reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Hej dziewczyny :-)
Mroczna, przede wszystkim bardzo mocno trzymam kciuki, ale myślę, że już teraz można powoli zacząć Ci gratulować :-D
Biedroneczko, rób teściora, bo i my nie wytrzymamy ;-) Trzymam kciukasy :tak:
Kinga85, witam moją imienniczkę ;-) Powodzonka w staraniach :-)
Aaniu, wiem wiem ;-) :rofl2: Ale to drugie byłoby 10000...00 razy lepsze :tak:
Esch, uśmiech dla Ciebie :-)
Ataata, chodź no tu... ;-) Co z imprezą? ;-)
Ja dzisiaj na obiad miałam kopytka, gulasz i buraczki :-) Pycha :tak:
Ogólnie to nie ma już prawie śladu u mnie po @ :szok: Przedwczoraj plamienie, wczoraj krwawienie, dzisiaj plamienie...:szok: Dobrze, że jutro na badania idę.
W końcu może coś się wyjaśni co się dzieje...oby:tak:
Miłego wieczorku życzę :tak:

reklama
Kiniu-oooo ranyyy cosik czuję,ze z tego cos bedzie!!!!Mykaj czym predzej na te badania i daj znac bo ciekawa jestem niesamowicie-Trzymam kciukasy!!!! :)

Kasiula, trzymaj, trzymaj te kciukasy, ale chyba za następny cykl :tak:, bo to chyba raczej jakaś po prostu dziwna @ była. :-( A co tam u Ciebie słychać ciekawego? Jak minął dzień? Pozdrawiam. :-)

:-) Biedroneczka...Kinga...Aania...Kiniusia...strasznie milusie wasze slowa...jestem jz nakrecona na maxa , moj maz jeszcze bardziej...:szok:...do jutra chyba sfiksujemy hihi...i boje sie okropnie...
Biedroneczko ciekawa jestem wyniku...

aaaa zeberka uwielbiam , gulasz tez:happy2:...a wczoraj wydarzyly sie ziemniaczki z piekarnika i jajo sadzone:unsure:

biedroneczko przykro mi że I kreseczka, ale nie smutaj się bo teraz kolejny cykl przed Tobą:) i być może szczęśliwszy
Są rzeczy, w które trzeba wierzyć, by je zobaczyć.:tak: tulę mocno!

kiniusia miło mi bardzo imienniczko;-):-) I jak po badaniach??? wiesz już cos?

Kasiula, trzymaj, trzymaj te kciukasy, ale chyba za następny cykl :tak:, bo to chyba raczej jakaś po prostu dziwna @ była. :-( A co tam u Ciebie słychać ciekawego? Jak minął dzień? Pozdrawiam. :-)

Kiniu jak badania??????byłaś?Daj znac co powiedział Ci lekarz!!!! Ciekawa jestem ojjj ciekawa:-D:-D:-D.U mnie wszystko ok w pracy nudy.....dziś cały dzien przesiedziałam przed kompem na grach :-) na Nk,i pare innych stronkach.Pomalutku zaczynam liczyc dni do odlotu do Pl.:-pcieszę sie ,że to juz za niedługo musze iśc do gin,moze cos doradzi nowego ,bo po ostatniej wizycie i przepisanym kwasiku nic sie nie dzieje:no: dzidzi jak nie było tak nie ma!!!:crazy: Kurcze ja nie wiem jak to jest inni za pierwszym podejściem i mają a my nie:-(to niesprawiedliwe co?

reklama
kasiula ja myślę ża każdy ma swój czas na dziecko... i przede wszystkim nie mozna zwątpić. 3mam kciuki za ciebie mocno jak i za każdą która czeka na wymarzone II na tescie :happy:

Do góry