reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Heh kasiula, nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ;-)
Ale to raczej bardzo przyspieszona @ :wściekła/y:
Biedroneczko, ja nie odpuszczam zaciskania kciuków ;-)
Ale nawet jak @ się pojawi, to mam nadzieję, że to już będzie ostatni cykl :tak:
I kolejny tydzień się rozpoczął, oby pozytywnie ;-)
Równiez trzymam kciuki za siebie i za wszystkie staraczki. Mnie jak narazie to wyczekiwanie troche dobija, No ale mam nadzieje ze za 2-3 dni wszystko sie wyjasni. Mykam spac, dobranoc dziewczeta

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za was aby się wam udało zaciążyć najszybciej jak to możliwe:) My zaczynamy starania za miesiąc.
Moje cykle też sie zmieniają bo raz mam 32dniowe za miesiac mi sie skraca na 28 i potem jeszcze na 26:sorry: masakra......
Dziś mój 26d.c. obecnie czekam na @
W tym miesiącu wybieram się prywatnie na monitoring aby zobaczyć czy wszystko ok jest. Badania robiłam i gin mówił mi że mam dobre wiec można działać.

Pozdrawiam serdecznie :happy:

Hejka Laski
Ja dziś znowu na rano w pracy ale nawet jest fajnie bo za oknem słoneczko świeci, śniadanko już zniosłam, kawkę wypiłam:-).
Kiniusia ja mówiłam o wpadnięciu to myślałam o takim wpadnięciu tutaj, a nie zafasolkowaniu:tak:. Oczywiście to drugie było by lepsze:-D

Witam wszystkie
Kolejny dzień czekania na @ rozpoczety;-)- 31dc, narazie nic mnie nie boli, choc wczoraj jak kladlam sie spac pobolewal mnie brzuch, a dzis nic jak narazie rzadnych znakow, i dziś jak zwykle trzymam kciuki za was wszystkie.
Dziś znow do pracy, ale mysle ze jeszcze dwa dni i mam weekend troche wydluzony;)

:confused:
wrocilam od ginka i dalej nic nie wiem...poogladala mnie tu i tam wysluchala o moich dolegliwosciach... zrobila mi usg i wyszla jakas biala plama w macicy i ginka stwierdzila ze to blona sluzowa i ze wyglada jej to na ciaze...ale jeszcze za wczesnie...i pobrala mi krew i wyniki dopiero w czwartek !!!!!!!:eek:...
chyba nie wytrzymam:rofl2:
wazne ze nie mam zadnych stanow zapalnych o ktore tak sie martwilam...

witam wszystkie kobietki na tym forum
od 8lat staramy sie o dziecku mam nieplodnosc pierotna ,pco
juz nie daje rady z tym wszystkim
mialam hsg -jajowody drozne mialam laparoskopie po niej nic
przez clo mam wywolana owulacje i nic
juz nie mam sily z tym walczyc
teraz biore clo 2razy dziennie po 2 tabletki
mowie wam mysle io najgorszych rzeczach
pomozcie

wrocilam od ginka i dalej nic nie wiem...poogladala mnie tu i tam wysluchala o moich dolegliwosciach... zrobila mi usg i wyszla jakas biala plama w macicy i ginka stwierdzila ze to blona sluzowa i ze wyglada jej to na ciaze...ale jeszcze za wczesnie...i pobrala mi krew i wyniki dopiero w czwartek !!!!!!!:eek:...
To trzymam kciuki by to byla jednak fasolka, dlugo poczekasz na wyniki. Ja powoli robie sie niecierpliwa, chyba jutro rano zrobie test, bo nie wytrzymam

reklama
również trzymam kciuki aby to była dzidzia:tak:

ja dziś na obiad żeberka robię... :)

Do góry