reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Lenna, Puchatko, miło Was widzieć :-)Pozdrawiam Was serdecznie :tak:
Ataata, najlepsze życzenia dla mamy :tak::-)
Piszesz o tych pudłach...hmmm...nie dziwię się :-p;-) ale to i tak dziecko anioł jest :tak:
A ja dopiero śniadanie wcinam i zaraz do mamy lecę :tak:
Później mojego M. pakuję, bo wyjeżdża do roboty do Gdańska:-(, więc znów 2 tygodnie będę sama :-( Smutno tak :-(

reklama
Ataata moje gratulacje!!!

Kiniusia za Ciebie trzymam kciuki i za inne staraczki też....;-);-);-)

Lenka, Puchatko kiedyś był tu ruch jak w ulu po 20 stron dziennie....;-)
Puchatko pamiętam imprezkę na cześć Puchaciątka....;-)
Fajnie, że wąteczek znowu pomału wraca do życia....;-):-D

A to na szczęście dla staraczek;
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Witajcie
Jestem tu poraz pierwszy i wybaczcie jak coś zrobię nie tam. Byłam dziś zdeterminowana żeby tu coś od siebie napisać - udało się i jestem;-). My staramy się od przeszło dwóch lat i mam laparoskopię już za tydzień tzn. 7 września i jestem caraz bardziej zdenerwowana tym co będzie i co wyjdzie. Wszyscy dookoła są w ciąży, rodzą dzieci, a ja dalej w tym samym miejscu. Mówią, że trzeba wierzyć, starać się no i być cierpliwym... a ja mam już dość tego czekania, odliczania czasu do następnej misiączki i wogóle... Chcę już natychmiast....... czy ktoś zna odpowiedź kiedy to będzie, kiedy będzie najpiępniejszy okres w moim życiu, kiedy najważniejsze będzie to "coś" we mnie...więcej może dziś nic nie piszę bo się poryczę:-(
To trzymam kciuki

Hej lasencje ;-):-)
Beatko, dzięki za fluidki, aby się przydały...:tak:
Biedroneczko, a może @ wcale nie przyjdzie...;-) Trzymam kciuki :tak:
Aania, hej hej :-)
No i kolejny weekend mija :-(
Mój właśnie wyjechał, teraz będę siedziała jak na szpilkach przez kilka godzin, zanim dojedzie na miejsce :-(
Dziewczyny, zdradzę Wam mój mały sekret ;-) 04 września (teraz w piątek) odbywa się przetarg na pewien lokal w mojej okolicy. Prosiłabym o kciuki do 07 września czyli do ogłoszenia kto wygrał :tak:
Chcę otworzyć sklepik warzywno-spożywczy. Zawsze mi się marzył. Do piątku też muszę skombinować kilka tysięcy na wadium, więc i tu proszę o ciepłe myśli. Bo od poniedziałku będę działała w tej sprawie (czyt. pożyczka). Spać po nocach kurcze nie mogę, bo myślę o tym lokalu. Jest idealny :tak: Kiedyś wymyśliłam sobie jak powinien wyglądać i on właśnie taki jest (poza kilkoma szczegółami). Boję się, że przetarg w UM będzie ustawiony. Załamałabym się :-(
A jak Wam dzionek minął?
Buziakuję wszystkie :-D

Hej lasencje ;-):-)
Beatko, dzięki za fluidki, aby się przydały...:tak:
Biedroneczko, a może @ wcale nie przyjdzie...;-) Trzymam kciuki :tak:
Aania, hej hej :-)
No i kolejny weekend mija :-(
Mój właśnie wyjechał, teraz będę siedziała jak na szpilkach przez kilka godzin, zanim dojedzie na miejsce :-(
Dziewczyny, zdradzę Wam mój mały sekret ;-) 04 września (teraz w piątek) odbywa się przetarg na pewien lokal w mojej okolicy. Prosiłabym o kciuki do 07 września czyli do ogłoszenia kto wygrał :tak:
Chcę otworzyć sklepik warzywno-spożywczy. Zawsze mi się marzył. Do piątku też muszę skombinować kilka tysięcy na wadium, więc i tu proszę o ciepłe myśli. Bo od poniedziałku będę działała w tej sprawie (czyt. pożyczka). Spać po nocach kurcze nie mogę, bo myślę o tym lokalu. Jest idealny :tak: Kiedyś wymyśliłam sobie jak powinien wyglądać i on właśnie taki jest (poza kilkoma szczegółami). Boję się, że przetarg w UM będzie ustawiony. Załamałabym się :-(
A jak Wam dzionek minął?
Buziakuję wszystkie :-D
Byłoby fajnie jakby nie przyszla, ale narazie staram sie nie myslec
Trzymam kciuki by sie udalo z tym lokalem, to bardzo fajny pomysl:-D:-D

Biedroneczko, nie myśl-masz rację :tak:
Lepsze uczucie to miłe zaskoczenie, niż smutne rozczarowanie :tak:
Ale ja nadal zaciskam kciuki :tak:
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć :tak: (za ten lokal)

reklama
Do góry