reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Witajcie Laski z rana, chyba się jeszcze dziś nikt nie witał, a skoro już jestem w pracy i jak to rano cisza i spokój to postanowiłam wpaść żeby sprawdzić co nowego:-).
Biedroneczko, Ciebie też witam;-)
Kiniusiu trzymam kciuki za Ciebie ale wiem czym jest działalność bo mój mąż też miał sklep i wiem, że to jest bardzo ciężki kawałek chleba.
Kurcze ja za tydzień ide na laparoskopie - chyba mam cykora i pietra razem do kupy:-( ale może jakos przeżyje.
Oki mam świeży chlebek do tego kawcia z rana jak śmietam;-). Lubię taki ranny spokój w pracy, kiedy to można się naładować na cały dzień, poprawić urodę w służbowej toalecie bo sie nie zdążyło tego zrobić we wasnej:-D.
Narazie Laski, jak będę miała chwilę to niedługo wpadnę.

Witam wszystkich, ja juz na nogach, do pracy dzis na 13, wiec rano po domu buszuje. Dzis 30 dc z rana coś mnie piersi bola brzuch chyba raczej nie choc gdzies mam takie uczucie ze moze tak po jednej stronie. Czekam na @, niecierpie tak wydluzonych cykli wolalabym juz ja dostac a nie czekac, tyle ze wiem ze ten cykl jest dziwnie wydluzony, bo owu mialam 18dc, ah pozostaje czekac
Ja juz kawkę sobie zrobilam zaraz bedzie i sniadanko:))

Cześć dziewczyny, ja już wykupiłam na wszelki wypadek duphaston, aby wywoływać @ we wrześniu, a tu niespodzianka, wczoraj miałam malutkie różowe plamienie:szok:, dzisiaj to już chyba @:szok: Mam dzisiaj 25 dc:szok: Cholera, co się z tym moim organizmem dzieje:wściekła/y: W środę w takim razie idę na badania hormonów i tych wszystkich innych:-( Może w końcu się wyjaśni :-(
Aaniu, zdaję sobie z tego sprawę, że nie będzie lekko, ale ostatnio pracowałam w takich warunkach, że już się niczego nie boję ;-) Obawiasz się tej laparoskopii, ale ja wiem, że wszystko będzie ok :tak: Mówisz, że wpadniesz niedługo...hmmm....mamy nadzieję, że jak najszybciej ;-):evil::cool2: (choć to nie będzie wpadka, tylko wyczekiwana fasolka:tak: )
Biedroneczko, pewnie już w drodze do pracy :tak: Miłej pracy życzę :tak:
Co do @ najgorsze jest czekanie...:-(
Życzę wszystkim miłego dnia :tak:

Witam!!!!
Ehhhh..................nie wiem co z tymi suwaczkami udało mi sie zrobic tylko jeden :( jak chce wstawic jeszcze jeden wyskakuje mi ,ze jest za duzy,tylko nie wiem dlaczego skoro wszyscy mają podobnej wielkości,a nawet i większe :(..........
Kiniu-moze Ty jestes juz w ciązy??????stąd te plamienia :):)?

Hej Kasiula, nie wiem dlaczego masz problem z tymi suwaczkami :no: Może to zależy ile masz postów napisanych. Ja najpierw mogłam jeden, potem dwa, teraz trzy i czwartego nie mogłam już wcisnąć :-(
Co do mojej @, to nie wiem co to jest, ale chyba raczej nie ciąża :-( Pojutrze robię badania, to się wszystko okaże :tak:

Kiniu-Faktycznie moze masz rację !!! niedługo postaram sie umieścic następny....oby sie udało ;),a jeśli chodzi o @ moze akurat !!!!!!;) trzymam kciuki!!!!

Kiniu tak czekanie jest najgorsze, nie chce narazie robic testow, bo to pewnie za wczesnie i tak juz robilam bete w czwartek i wyszla <1 wiec narazie cierpliwie czekam do @, ktora pewnie sie pojawi, spozniona ale sie pojawi

reklama
Heh kasiula, nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ;-)
Ale to raczej bardzo przyspieszona @ :wściekła/y:
Biedroneczko, ja nie odpuszczam zaciskania kciuków ;-)
Ale nawet jak @ się pojawi, to mam nadzieję, że to już będzie ostatni cykl :tak:
I kolejny tydzień się rozpoczął, oby pozytywnie ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry