reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Witajcie Laski z rana, chyba się jeszcze dziś nikt nie witał, a skoro już jestem w pracy i jak to rano cisza i spokój to postanowiłam wpaść żeby sprawdzić co nowego:-).
Biedroneczko, Ciebie też witam;-)
Kiniusiu trzymam kciuki za Ciebie ale wiem czym jest działalność bo mój mąż też miał sklep i wiem, że to jest bardzo ciężki kawałek chleba.
Kurcze ja za tydzień ide na laparoskopie - chyba mam cykora i pietra razem do kupy:-( ale może jakos przeżyje.
Oki mam świeży chlebek do tego kawcia z rana jak śmietam;-). Lubię taki ranny spokój w pracy, kiedy to można się naładować na cały dzień, poprawić urodę w służbowej toalecie bo sie nie zdążyło tego zrobić we wasnej:-D.
Narazie Laski, jak będę miała chwilę to niedługo wpadnę.

Witam wszystkich, ja juz na nogach, do pracy dzis na 13, wiec rano po domu buszuje. Dzis 30 dc z rana coś mnie piersi bola brzuch chyba raczej nie choc gdzies mam takie uczucie ze moze tak po jednej stronie. Czekam na @, niecierpie tak wydluzonych cykli wolalabym juz ja dostac a nie czekac, tyle ze wiem ze ten cykl jest dziwnie wydluzony, bo owu mialam 18dc, ah pozostaje czekac
Ja juz kawkę sobie zrobilam zaraz bedzie i sniadanko:))

Cześć dziewczyny, ja już wykupiłam na wszelki wypadek duphaston, aby wywoływać @ we wrześniu, a tu niespodzianka, wczoraj miałam malutkie różowe plamienie:szok:, dzisiaj to już chyba @:szok: Mam dzisiaj 25 dc:szok: Cholera, co się z tym moim organizmem dzieje:wściekła/y: W środę w takim razie idę na badania hormonów i tych wszystkich innych:-( Może w końcu się wyjaśni :-(
Aaniu, zdaję sobie z tego sprawę, że nie będzie lekko, ale ostatnio pracowałam w takich warunkach, że już się niczego nie boję ;-) Obawiasz się tej laparoskopii, ale ja wiem, że wszystko będzie ok :tak: Mówisz, że wpadniesz niedługo...hmmm....mamy nadzieję, że jak najszybciej ;-):evil::cool2: (choć to nie będzie wpadka, tylko wyczekiwana fasolka:tak: )
Biedroneczko, pewnie już w drodze do pracy :tak: Miłej pracy życzę :tak:
Co do @ najgorsze jest czekanie...:-(
Życzę wszystkim miłego dnia :tak:

Witam!!!!
Ehhhh..................nie wiem co z tymi suwaczkami udało mi sie zrobic tylko jeden :( jak chce wstawic jeszcze jeden wyskakuje mi ,ze jest za duzy,tylko nie wiem dlaczego skoro wszyscy mają podobnej wielkości,a nawet i większe :(..........
Kiniu-moze Ty jestes juz w ciązy??????stąd te plamienia :):)?

Hej Kasiula, nie wiem dlaczego masz problem z tymi suwaczkami :no: Może to zależy ile masz postów napisanych. Ja najpierw mogłam jeden, potem dwa, teraz trzy i czwartego nie mogłam już wcisnąć :-(
Co do mojej @, to nie wiem co to jest, ale chyba raczej nie ciąża :-( Pojutrze robię badania, to się wszystko okaże :tak:

Kiniu-Faktycznie moze masz rację !!! niedługo postaram sie umieścic następny....oby sie udało ;),a jeśli chodzi o @ moze akurat !!!!!!;) trzymam kciuki!!!!

Kiniu tak czekanie jest najgorsze, nie chce narazie robic testow, bo to pewnie za wczesnie i tak juz robilam bete w czwartek i wyszla <1 wiec narazie cierpliwie czekam do @, ktora pewnie sie pojawi, spozniona ale sie pojawi

reklama
Heh kasiula, nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ;-)
Ale to raczej bardzo przyspieszona @ :wściekła/y:
Biedroneczko, ja nie odpuszczam zaciskania kciuków ;-)
Ale nawet jak @ się pojawi, to mam nadzieję, że to już będzie ostatni cykl :tak:
I kolejny tydzień się rozpoczął, oby pozytywnie ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry