reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
RUDSON ale jestem szczesciara!!!! wszystkie spia wiec zabiore fluidki tylko dla siebie.Mam ich juz duzo,zbieram do sloika.A jak juz mi nie beda potrzebne to wysle od siebie samej tyle zeby kazda dziewczyna dostala zadawalajaca ja dawke i spotkamy sie w pokoju "styczniowki"

Witajcie laseczki!!!

Kiniusia nie masz powodu zeby sie zamartwiac!!! Wierz mi da cykle staran to zadna porazka. My jestesmy po slubie prawie 4 lata i z przerwami sie staramy ... wiec tych cykli pewnie bym naliczyla troche. I ja dopiero mam dola jak kolejna @ przychodzi!!! Wiec glowa do gory i zabieraj sie do dzialania a nie do zamartwiania!!!!!!

Isikora nie znam zadnej pary, ktora sie nie sprzecza. To wrecz naturalne. To sa dwie rozne osoby i nie ma sily zeby nie dochodzilo miedzy ludzmi do sprzeczek czy klotni, a ten okres przygotowan do slubu to czas wytezonej pracy wiec pewnie to sie nasila wtedy... Sama piszesz ze duzo na raz sie dzieje wokol Was Nie martw sie tym tylko robcie swoje...

wagnies- przykro mi ze ten dran zostawil tak twoja kolezanke, no ale lepiej przed niz po slubie, tak by dziewczyna byla jeszcze bardziej rozczarowana, moze tak musialo byc i znajdzie na pewno jesczze ta swoja polowe :-) dziewczyna jest szczesciara ze ma taka przyjaciolke jak ty, ktora moze ja wspierac :happy:

Gosia tez jej powtarzam ze lepiej teraz niz po slubie. A spotkanie bylo udane tylko dzis przeszkadza mi "tupot much" ;-)

zrobilam dzis test i qurcze.... albo mam taka silna wyobraznie ze widze niewidoczna 2 kreske albo tam jest.Ale jest taaaaaaaaaaaaak slaba ze jej prawie nie widac.

Kindzia zycze Ci z calego serca tej drugiej krechy!!!! Zrob dzis test ponownie

RUDSON ale jestem szczesciara!!!! wszystkie spia wiec zabiore fluidki tylko dla siebie.Mam ich juz duzo,zbieram do sloika.

Kindzia widze ze Ty tez w sloiku gromadzisz ;-) :-D :-) :-D :-)

Witajcie!!!
Ledwo człowiek raz pójdzie spac wcześnie a Wy juz tyle naskrobiecie że normalnie pogubic sie można:-D Tak działaja na mnie tableteczki na PRL że kurcze mogłabym spać na stojąco i teraz tez ziewam jak szalona normalnie nie moge sie dobudzić ginek mnie ostrzegał ale nie sądziłam że podziała to na mnie do tego stopnia czuje sie strasznie ale dam radę dam radę. :tak: :tak: siedze w pracy i myśle o tym jak by mogła być ta nowa ale staram sie nie wkręćać bo jak nic z tego nie wyjdzie to żeby nie było rozpaczy.
Kindzia trzymam kciuki i to bardzo mocno masz taką dawke fluidków że musi sie udać:tak: :tak:
isikora kłótnie zdarzają sie zawsze ale jak potem dochodzicie do porozumienia to nic złego się nie dzieje a już napewno troszke wpływu ma na to stresik który tak czy inaczej towarzyszy przygotowaniom będzie dobrze nie martw sie takimi drobiazgami:tak: :tak:
Rudson co to za rozsiewanie fluidków po nocach jeszcze pomyślę że to jakies kumoterstwo ;-) :-D :-D
kethrin witaj wśród nas im nas więcej tym weselej byle nie przyszło Ci za długo czekac na tym wąteczku
Kiniusia to nie jest kto pierwszy ten lepszy żaden wyścig ani nic w tym stylu napewno Ci sie uda w drugim cyklu starań to jeszcze nie czas na obawy a może mniej usilności w staraniach a więcej radości i relaksu im bardziej chcesz tym trudniej może być z fasolka głowa do góry :tak: :tak:
mufka od BB trudno sie oderwac a poza tym chwilka przerwy napewno dobrze Ci zrobi a prawo handlowe to mi sie kojarzy z takim strasznie grubym podręcznikiem w niebiesciutkiej okładec ale juz autora nie pamietam :tak: dasz radę
wagnies ja tak szptem życze milutkiego dnia :tak:
asialctak pomalutku po cichutku zrobisz z tego taki ogródeczek jaki będziesz chciała :-D
gosia_pl miłego dnia albo nawet bardzo miłego:-) a poza tym ja słyszałam że deszczyk w taki dzień przynosi dużo szczęścia więc :tak:
NieSamowita oj cosik mi sie wydaje że wczoraj to było milusio ;-) :-D

Witajcie !!!!.
Dzisiaj już od 7 w pracy ( zapomniałam Wam powiedzieć,że pracuje w rodzinnej firmie krawieckiej więc mam do pracy tylko 2 piętra ).
;-);-);-);-)
Rano byłam w sklepie po świeże bułeczki i zrobiłam pranie.
Teraz mam chwilkę wolnego a później znowu na zakład.
Szyjemy suknie wizytowe z gorsetami albo sznurowane więc jest trochę roboty ;-).

Kindzia trzymam kciuki za te 2 kreseczki :-):-):-):-).
wagnies i puchatko dziękuje za słowa wsparcia. Może kłótnie zminimalizują się trochę już po tym wszystkim.
Puchatko
życzę miłej pracy, wiedz,że nie jesteś sama
kethrin
witaj i życzę a byś szybko trafiła do mamuś z 2007/2008 roku :tak:

NieSamowita,Rudson,Kiniusia,mufka,asialc,gosia_pl WITAJCIE !!!!!!

Witaj NieSamowita .
Dzień mija dość dobrze, tylko chętnie bym pospała do 9.
;-);-);-):-D:-D:-D.
teraz siedzę w pracy i kończę około 16 albo wcześniej bo musimy dzisiaj jeszcze rozwieść zaproszenia.

A co tam u ciebie? Jak samopoczucie,bo widzę,że chyba super ;-)

reklama
Matko boska dziewczyny czy wyście oszalały...:szok: :confused: :baffled: :-p ;-)

Skrobiecie prawie tyle co lasaki na głównym:szok: a ja tam mało pisałam bo nie wyrabiałam z tempem :baffled: Jak tak dalej pójdzie to i u was nie wyrobie:-( :-( :-(

A wogóle to poczytałam co u was i nic nie pamiętam:zawstydzona/y: coś mi sie z głową dzieje:-D :laugh2:

Kindzia:szok: :szok: :szok: rób szybko drugiego testa bo ja tu normalnie szaleje;-) a może jak coś to Ty sie jeszcze na grudniówki do nas załapiesz:confused: Mam nadzieje, że ta krecha jednak tam jest:tak:

hmm co tam jeszcze było...:confused: :sick:

kethrin witaj:-)

Puchatko zapomniałam napisać wczoraj że trzymam mocno kciuki za Twoją nową pracke:tak:

Kiniusia kopniaka w tyłek dostaniesz to sie przestaniesz zamartwiać;-) Jesteś w połowie cyklu więc do dzieła a nie trać czasu na myślenie że sie nie uda. Ja zrobiłam tak, że powiedziałam mojemu, że jak sie nie uda w tym cyklu to odkładam starania na po wakacjach.... i co... i udało sie:-D Tego Ci życzę:tak: Buziak i nie smutkuj sie już!! Bo naprawde sie pofatyguje do Ciebie i dostaniesz tego kopniaka;-)

asialc co tam u babci?? lepiej już coś...? Buziak;-)

mufka kotka jeszcze nie ma, byłby jutro ale w katowicach a niemam jak go odebrać więc czekam dalej:-) :-)

isikora , wagnies, Niesamowita, gosia, Rudson buziaki dla was;-)

U mnie wszystko dobdzie, wczoraj szukałam sobie na necie szpitala i chyba będe rodzić w Suchej Beskidzkiej. Ordynator tego szpitala jest ginekologiem położnikiem i zaraz bede do niego dzwonic ,żeby sie umówić na wizyte. Oprócz tego umówie sie też w kalwarii w przychodni do gina, żeby badania robić na NFZ:-D A co, w końcu ubezpieczenie jest poto żeby z niego korzystać:-p :laugh2:

Buziaki i miłego dzionka;-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

macie jeszcze troszke fluidków. Kiniusia i reszta łapcie bo jak nie to Kindzia zgarnie wszystko do słoika znowu;-) :laugh2:

papa

Do góry