reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Cześć dziewczynki,przepraszam,że sie nie odzywam,ale mam totalnego doła.Tak bardzo pragnę dzidzi...To dopiero mój 2 cykl,a ja już myślę,że jak przyjdzie jednak @ to czy oby napewno jest ze mną wszystko ok... Mam cichą nadzieję,że jednak nie przyjdzie,ale w zeszłym cyklu też miałam taką nadzieję,a ona nadeszła.Nie wiem co mam myśleć...Za wcześnie na takie dziwne myśli,a jednak mnie nachodzą.:-:)-:)-:)-(
Jeszcze moja szwagierka zaszła w ciążę praktycznie za 1 razem...
Chcę mi się płakać.Za mną połowa 2 cyklu..staram się z moim jak tylko możemy....Całuję was mocno.

Witam nowe staraczki;-)

Pozdrawiam najserdeczniej jak tylko mogę wszystkie was kobitki!!!!!!

Dobry wieczór dziewczynki :-):-):-):-):-):-).
Wróciłam dopiero od mojego misiaczka :happy::happy::happy::happy:,
a dzisiaj 17 kwiecień więc rok temu sie zaręczyliśmy.
Ale ten czas szybko leci :confused::confused::-D:-D.
Teraz siedzę w domku i zaraz spać bo jestem normalnie przekręcona przez maszynkę bo od 7 do 15 praca a niedawno wypisywałam stertę zaproszeń
;-);-);-);-).
Trochę sie martwię bo ostatnio z miśkiem cały czas się o coś sprzeczamy i prawie zawsze kończy się to u mnie wybuchem płaczu. Może już powoli obydwoje jesteśmy zdenerwowani remontem, moja przeprowadzką i weselem??? Sama już nie wiem:-:)-:)-(

witam moje kochane:-):-):-)

zamiast sie uczyć, to co ja robię???muszę do Was wpaść choćby ma momencik:tak:

kethrin7 rozgość się, miło poznać imienniczkę:-), ja też staram się ok. roku (dokładnie rok i 2 m-ce), jutro mam wizytę u ginka, zaczynamy leczenie, okazało się że mam duuuużą prolaktynę i to może być powód.

puchatko z całego serca powodzenia aby nowy pracodawca już Cię dłużej nie trzymał w niepewności i dał Ci pracę marzeń:happy:

asialc dzięki za wsparcie, kolosy w niedzielę i to niezłe kobyły (prawo handlowe i publiczne prawo gospodarcze, podręcznik do handlowego ma ponad 600 stron:baffled::baffled::baffled:), Asiu, a jak wyniki babci? wierzę że dobrze,jestem dobrej mysli, jestem z Tobą kochana

wagnies, isikora, ataata dzięki za słowa otuchy, dzięki Wam mam większą motywację do nauki:-):-):-)

gosiu witam Cię gorąco

ataata buziaki dla Ciebie i fasolinki, a jak tam kotek, już w domku???

niesamowita widzę że humorek dopisuje i tak trzymać, u mnie też dziś pogoda super, choć wieczorem się ochłodziło i zerwał się silny wiatr, jutro ma być zimno, a szkoda bo przed pracą biegam z kumpelą i wolałabym żeby pogoda była cacy;-)

kiniusia głowa do góry, cierpliwości kochana, jestem pewna że wkrótce się uda, 2 cykle to za mało żeby się zamartwiać, troszkę pozytywnego myślenia i zobaczysz, uda się!!! i to pewnie niebawem:-) Tak to już jest że niektóre babki tylko zdążą pomyśleć że chcą mieć dzidzię i cyk-już są w ciąży, a inne czekają dłużej na swoje szczęście ale z kolei jak już to szczęście przyjdzie to jest nieopisane. Moja kochana Mamusia zawsze mówiła że jak mnie urodziła to było uczucie jakby niebo się przed Nią otworzyło, mawiała że nie równa się to z żadnym innym uczuciem, a jak mi było ciepło na sercu gdy mówiła "Kasiu, jesteś dzieckiem miłości"- bo tak byłam wyczekiwana (urodziłam się po 10 latach starań i 3 poronieniach, jestem jedynaczką). Dla takich chwil warto żyć i choćbym miała się starać tak długo jak moi Rodzice to nigdy się nie poddam, bo wiem że cuda się zdarzają!!!

isikorka-nie martw sie u mnie tez tak bylo pod koniec przygotowan do slubu, taka bylam zestresowana tymi przygotowaniami , zeby wszystko wypalilo tak jak trzeba, ze czesto puszczaly mi nerwy, wiec sie nie przejmuj, a tak na marginesie to kiedy slub ??

asilac- witaj ;-) ja tez lubie zabawy w ogordku, ihihih mozna to tak nazwac, musze przyznac ze nigdy nie sadzilam ze tyle przy tym roboty, ale to lubie , sadzenie , podlewanie i takie tam , a na chwasty jak ci rosna pomiedzy kwiatkami lub krzaczkami to tu mamy takie folie co sie rozsciela na ziemi i przysypujesz to tez ziemia, to przepuszcza wode i powietrze ale nie chwasty, wiec masz je calkiem z glowy :); ja natomiast wzielam sie teraz za sadzenie kwaitkow w celbulkach i krzaczkow i nie wiem jak zaprojektowac , ale cos tam wymysle:-) a jak tam twoja babcia ??? mam nadzieje ze wyjdzie szybko z tego szpitala, bo czlowiek odpoczywa najlepiej w domciu :-)
kiniusia- ty sie nie doluj dziewczyno , lepiej wyluzuj, i nie mysl o tym tak bardzo bo znajac nature to lubi platac nam figle, a zreszta to dopiero twoj drugi cykl i pewnie wszystko jest z toba OK, wiec lepiej sie zrelaksuj i nie mysl tak o tym , ;-) a przeciez zachodzenie w ciaze to nie wyscigi, dla mnie wszystkie te co juz zaciazyly radza zeby nie popelniac bledu typu -zajscie w ciaze na pierwszym miejscu i kochac sie tylko po to aby zaplodnic jajeczko, zazwyczaj dzieje sie na przekor -pozdrawiam i usmiechnij sie :-)

Ketrhin7 -witamy ciebie mocniutko i goraco:cool2: w naszym gronie

Puchatka- witaj:-) i powodzenia z ta nowa praca, oczywiscie nie oczekuje na podziekowania, znam te polskie przesady ;-) , a co do ciazy i pracy jakos tam sie ulozy, ja tez za bardzo nie wiem jak bedzie u mnie jak zafasolkuje, czy utrzymam prace czy nie, ale jak to mowia ze jak trzeba to i w najgorszej sytuacji se poradzisz jak chcesz,
a tak na marginesie to juz nie dlugo strzela mi urodzinki i naprawde przydalby sie dzidzius i 4 rocznica slubu tez juz sie zbliza, a my dalej nic , wiec postanowilismy zaczac dzialania :-D
wagnies- przykro mi ze ten dran zostawil tak twoja kolezanke, no ale lepiej przed niz po slubie, tak by dziewczyna byla jeszcze bardziej rozczarowana, moze tak musialo byc i znajdzie na pewno jesczze ta swoja polowe :-) dziewczyna jest szczesciara ze ma taka przyjaciolke jak ty, ktora moze ja wspierac :happy:
Niesamowita- pozdrowionka i milego wieczorka z narzeczonym :-)

chyba nikogo nie ominelam a jesli tak to postaram sie nadrobic next time , pozdrawiam wszystkich
Ataata jak tam brzusio rosnie troszke ???
kobitki jak przekrecilam kogos nick to sorki

Gosiu_pl i mufko witajcie.
Coś tu pusto nam sie już zrobiło , może ze względu ,że jest już ta godzina :-p

Gosiu_pl mam ślub za dwa miesiące a konkretnie 23 czerwca 2007
mufko na pewno zaliczysz te kolokwia na wysokie oceny:-):-):-).
Trzeba sobie czasem zrobić przerwe od nauki.

zrobilam dzis test i qurcze.... albo mam taka silna wyobraznie ze widze niewidoczna 2 kreske albo tam jest.Ale jest taaaaaaaaaaaaak slaba ze jej prawie nie widac.Juz sama nie wiem.

hej Kindzia100 trzymam kciuki zeby ta druga krecha jednak byla ;-)

isikorka- to w czerwcu powinna pogoda ci dopisac, ale to tez roznie bywa:wściekła/y: u mnie padalo prawie caly dzien a byl sierpien , ale ja tego nie widzialam mozna powiedziec, najbardziej ubolewam nad tym ze mam tylko kilka fotek w plenerze :-(

mufka -powodzenia na kolokwium , pewnie zaliczysz i to na 5 !!!!

DObranoc , ale pewnie juz spicie :-)

reklama
Do góry