reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witaj NieSamowita i życzę udanego popołudnia z ukochanym ;-);-);-);-).
Ja też do swojego miśka mam blisko bo tylko 18 domków :-):-).
Szyjemy suknie wizytowe i wiele osób bierze je na wesele i ślub.
Tak myślałam,żeby wsiąść sobie właśnie suknie ode mnie ale mieszkam w małym mieście (Brzeziny) gdzie od razu gadali ,ze mnie nie stać na suknię ślubną itd.
Puchatko nawet fajnie mam z ta pracą tylko nie mogę już wytrzymać z rodzicami i byłoby lepiej ,żebym już z nimi nie mieszkała a tylko przychodziła do pracy i normalnie nie mogę doczekać się już czerwca.
Gdy nie będę z nimi mieszkać będą tęsknić i nie będą sie do wszystkiego przyczepiać i wtrącać jak teraz.
Attata tak jak mówiłam służba zdrowia jest nie normalna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
A pogoda mogłaby sie wreszcie zdecydować :confused:.

reklama
Attata mamy stronkę ale nie wiem co sie porobiło i nie mogę na nią wejść :-:)-(. Jak tylko ja naprawimy to na pewno ci wyśle :-).

Ataata tylko spokojnie bo Tobie teraz nie wolno się tak denerwować a co do publicznej służby zdrowia to lepiej nic nie mówić bo tylko brzydkie słowa cisną się na usta i to póki co sie nazywa polityka prorodzinna a robia wszystko żeby człowieka zniechęcić do posiadania dzieci szkoda gadać:confused: :-( to nic dasz radę i będzie fajnie i nim sie obejrzysz to juz Twoja fasolka będzie dzidziuniem :tak: :tak:
isikora no nadmiar dobrych chęci ze strony rodziców bywa trochę wyczerpujący ja do moich mam teraz 550km i rozmawiam z nimi przez telefon wysyłam SMSy ale dobrze że nie musze nimi mieszkac ale to juz dłuższa i mniej przyjemna historia no w każdym razie pomyśl że już tylko chwilke i sie wyprowadzisz :tak: :tak:
Konbietki chyba padnę nim będzie 19,30 kurcze czemu ten czas tak sie wlecze ja chce spac :-( :-(

Puchatko jeszcze 2 miesiące i będę miała trochę swobody ;-);-).
Ale teraz jest okropnie i jak tylko kończę prace to uciekam do miśka i wracam dopiero wieczorem. Niestety moi rodzice są strasznie nadopiekuńczy i normalnie panuje dyktatura. heh............. :no::no::no::no::no::no::no:

Forum Weselne miasta ��d� :: Zobacz temat - 23.06.2007 nasz wielki dzie�

Oto link do mojego wątku, hm.. teraz powinien zadziałać.

Attata
strona www Firmy krawieckiej "Ilona" coś sie zacięła i napisałam do tego serweru e-maila i czekam na odpowiedź. Co za ludzie
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Co za ludzie pracują w tych biurach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Naprawdę aż szkoda gadać. Domenę i serwer miałam na rok czasu a oni już mi ja zablokowali stronę www, a termin płatności jest do sierpnia 2007.
Normalnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Jeszcze oczywiście nic nie wiedzą :realmad:.

Uciekam dziewczynki, jedziemy z zaproszeniami :-):-):-).
Do zobaczenia wieczorem i życzę miłego popołudnia.

Puchatka, no masz rację :-) Na naszych suwaczkach to samo hi, hi, hi. Może to dobra wróżba dla nas ;-)

Ale mnie głowa rozbolała...... Co za pogoda. Wczoraj jak w lato a dzisiaj deszcz, grad, słońce, wiatr i tak na zmianę ;-)

Na razka :-)

reklama
asialc jeśli juz wróżba to mam nadzieje że najlepsza z możliwych :-D dpostanowiłam dzisiaj że musze sama siebie postawic do pionu i od jakis dwóch godzin wkręcam sobie pozytywne śrubeczki no bo to nic że moja najlepsza przyjacióła mieszka w Anglii ale mamy internet i zawsze możemy pogadać :tak: albo że fajnie że udało nam sie z moim mężusiem znaleźc bo w końcu on mieszkał praktycznie na jednym końcu a ja na drugim :tak: no i takie temu podobne rzeczy ale zanudzac Cie nie zamierzam bo kurcze jeszcze bardziej mogłaby Cie główka rozboleć a póki co życze lepszego samopoczucia i mam nadzieję że jutro zaświeci słonko :tak: :tak:

Do góry