Wagnies, hej, hej!!! :-)
Isikora, witaj :-) Dzięki, ale ja zawsze tak się wszystkim przejmuje. Trudno mi jest tak jak niektórym po TAKICH słowach wrócić do porządku dziennego. Nie umie to o mnie spływać i niestety cały czas to we mnie siedzi. Chociaż wiem, ze to niedobrze. W końcu znam siebie i opinia jakiejś @#$^$&% która nie ma o mnie pojecia i nic nie wie, chociaż twierdzi, że tak, nie powinna mnie interesowac, ale jednak.... :-(
Puchatka, dzień dobry :-) W takim razie trzymam kciuki za nową pracę i czekam na wieści :-) A co ta zmienniczka Ci zrobiła, że aż się popłakałaś? Niech ja ją tylko dostnę w swoje ręce! ;-)
Mam nadzieję, że wczoraj się udało ;-)
NieSamowita, cześć, cześć :-) Zanim wczoraj zasnęłam minęło duuużo czasu (cały czas miałam w głowie tę pielęgniarkę i moją Babcię), ale jak już mi się udało, to dziękuję, spałam całkiem dobrze :-) No i wstałam po 10:00 ;-)
U mnie też tak gorąco :-)
mufka, witaj :-) dziękuję Ci bardzo. Uwierz mi, ze pomgasz mi bardzo tymi wszystkimi słowami, myślami, modlitwami. Całuski. :-)
Daj koniecznie znać jutro jak wrócisz od gina. A kiedy te kolosy? Będę trzymać mocno kciuki :-)
Ataata, hejka! :-) Już mi nic nie mów o tym szczurze, bo mi ciarki przechodzą ;-) A Ty moja droga to chyba chcesz żeby troszke na Ciebie nakrzyczeć ;-) Co to za zapominanie?! Mam nadzieje, że jak pojedziesz po kocię to już ich nie zapomnisz odebrać. Wiesz co, fajny pomysł z tą adopcją zwierząt. Nie dawno zmarła Kocia mojej Mamy (była u nas 15 lat) i chyba zaraz zajrze na stronkę którą podała, bo chciałąbym żeby Mama znowu miała kiciusia. Bardzo takiego stworzonka brakuje i wiem, ze nie zastąpi tamtej kotki, ale.... :-) Zresztą wiesz o co mi chodzi :-)
Teraz dbaj o siebie i maleństwo. Mam nadzieję, że z papierosami koniec ;-)
A ja dzisiaj pokończyłam porządki na ogródku, wczoraj wysprzątałam altanke, grilla i wyjeliśmy huśtawkę i namiocik dla Natalki. No i niestety znowu mnie nie ominęło pielenie. Dlaczego te chwasty tak szybko rosną? ;-)
Na razie zmykam.
Dzisiaj wracają teście z Rzymu i mają nam przywieźć maszynkę do robienia makaronu i pierogów ;-)
Miłego dnia